Dean Ambrows Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 Dla mnie i ciebie. Nie będę musiał oglądać generała.- zaśmiał się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 Lekko się skrzywiła. - Ale będziesz musiał oglądać mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 Nie ma czego żałować.- powiedział.- Chcesz zostać moją dziewczyną?- zapytał z nienacka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 Zdziwiło ją to pytanie. Już pierwszego dnia? - Umm... Ja... - umilkła na chwilę, ale potem uśmiechnęła się do niego. - Pewnie, że chce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 (edytowany) Imię: Isaac Nazwisko: LucielWiek: 18Wygląd: Około 195 cm wzrostu, turkusowe oczy. Cechy charakteru: Isaac to osoba bardzo pewna siebie i swoich możliwości, ma duży intelekt i często przez to wywyższa się, jednak jest w stanie obronić swoich przyjaciół za cenę własnego życia chociaż i tak woli znaleźć sposób który pozwoli na przeżycie każdemu. Stara się też nie mieć wrogów, lubi sobie podyskutować i często pomaga komuś jeśli tego potrzebuje. Ogólnie jest spoko ale bywa wredny. Krótka historia: Isaac od wczesnego dzieciństwa pokazywał że interesuje się technologią. Nie uważał że istnieje coś co mogło by powstrzymać jej rozwój. Niestety, jego dotychczasowe życie skończyło się w momencie gdy odnalazł rodziców martwych. Co mógł zrobić taki człowiek jak on poza rozpaczą? Wziąć swoje zabawki i sprawić że zabójca jego rodziców zginie pod uściskiem potęgi jego geniuszu. ,,Nie będę mówić że szkoda mi na ciebie pocisków. Są tanie, ale i tak warte więcej niż twoje życie, chociaż lubię marnować pieniądze na takie rzeczy'' - IsaacKlasa: Inżynier ((Edit, zmieniłem wygląd postaci)) Edytowano Styczeń 7, 2015 przez Mephisto von Krampus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrettyLittleThing Napisano Styczeń 7, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2015 Nagle z głośników porozmieszczanych we wszystkich pokojach dało się dobrze usłyszeć głos dyrektora.-UWAGA! Zarządzam krótkie zebranie w sali przyjęć! Mam dla was kilka informacji!-informacja została powtórzona kilka razy po czym głos ucichł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 Isaac usłyszał komunikat, zjawił się chwilę temu a tu taka niespodzianka. W każdym razie, posłusznie ruszył w kierunku sali zebrań przy okazji rozglądając się w poszukiwaniu czegoś ciekawego. Gdy znalazł wejście do sali wszedł do środka i ściągnął kapelusz. - Och chłopie, niezłe. - stwierdził rozglądając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrettyLittleThing Napisano Styczeń 7, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2015 Ariana słysząc to wyszła nadal wystraszona z pokoju do sali przyjęć przy czym bardzo uważała aby nie napotkać Elfki.Gdy weszła do sali zauważyła kogoś nowego.nie chcąc zwracać na siebie uwagi cicho przeszła pod ścianę tam gdzie pierwszy raz przemawiał przed nimi dyrektor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 Mimo faktu że stał plecami do wejścia usłyszał otwarcie drzwi. - Czemu się skradasz? - zapytał odwracając się. - Wyglądam aż tak strasznie? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrettyLittleThing Napisano Styczeń 7, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2015 Dziewczyna spojrzała w stronę nowego chłopaka.Nie wiedziała co powiedzieć wiec ze zdenerwowania opuściła lekko głowę i zaczęła coś bełkotać. Zorientowała się ze chłopak jej nie rozumie wiec podniosła wstydliwe głowę-N Nie.. boje się w sumie wszystkich ludzi wiec to normalne..-Powiedziała powoli zaskoczona ze udało się jej tyle powiedzieć.Po tym nerwowo się uśmiechnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 - Urocze. - Powiedział. - Nie musisz się mnie bać. Nie jestem groźny. A nazywam się Isaac. - przedstawił się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrettyLittleThing Napisano Styczeń 7, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2015 -Ariana..-Powiedziała nieco odważniej i uśmiechnęła się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 - Miło poznać. - powiedział i uśmiechnął się. Usiadł obok dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrettyLittleThing Napisano Styczeń 7, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2015 -Wiec.. skąd pochodzisz ?-zapytała nadal utrzymując dystans. ((Teraz trzeba będzie poczekać na resztę xd)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 ((Tia~ I kurde, zawsze grałem tymi złymi i teraz nie wiem co zrobić ;_; )) - Z pogranicza... jeśli mogę to tak nazwać. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrettyLittleThing Napisano Styczeń 7, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2015 (edytowany) ((Hahaha dostosuj się )) Ari tylko przytaknęła. Nie była dobra w rozmawiania, a nieufność nie pomagała jej w tym, wiec jedyne co mogła zrobić w tej sytuacji to pozostać w ciszy. Edytowano Styczeń 7, 2015 przez PrettyLittleThing Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 Isaac zrozumiał że raczej nie pogada z dziewczyną, cóż, nie zamierzał się narzucać, nie widział ku temu powodu, wyciągnął tylko jeden z pistoletów i zaczął nim kręcić na palcu by jakoś pozbyć się nudy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrettyLittleThing Napisano Styczeń 7, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2015 Dziewczyna poczuła się niezręcznie wiec wstała- dopóki nikogo nie ma idę się przejść.-stwierdziła. Nie wiedziałem czy to było bardziej zaproszenie czy zwykłe stwierdzenie wiec zaczęła powoli kierować się ku wyjściu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 - Będzie ci przeszkadzać jeśli pójdę z tobą? - zapytał. Nie miał pewności czy się zgodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrettyLittleThing Napisano Styczeń 7, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2015 Nie wiedziała za bardzo co powiedzieć , ale była uprzejmą osobą wiec pokiwała głową na znak zgody i uśmiechnęła się nie pewnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrettyLittleThing Napisano Styczeń 7, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2015 Nie wiedziała za bardzo co powiedzieć , ale była uprzejmą osobą wiec pokiwała głową na znak zgody i uśmiechnęła się nie pewnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 Edward rozpromienił się i pocałował dziewczynę w nosek. Weszli do sali i postawił ją na ziemi.- Witam.- powiedział do nowego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrettyLittleThing Napisano Styczeń 7, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2015 Ari szybko się odwróciła i widząc Edwarda opuściła głowę i zarumienila się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 - Siema. - powiedział Isaac. Przyjrzał się mu dokładnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 Nic się nie stało.- powiedział do Ari.- Miło mi. Edward jestem.- odpowiedział patrząc na chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts