Mephisto The Undying Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 - Do ciebie w zasadzie też. - stwierdził po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 Mabel popatrzyła na Judas'a i uśmiechnęła się. - A pozwolisz mi jeszcze pozwisać z drzewa? - zapytała z nadzieją w głosie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 - Przecież ci nie zabraniałem tylko powiedziałem żebyś nie powinnaś. A przynajmniej nie na takiej wysokości, na takich że jak spadniesz to nie złamiesz karku to pewnie. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 - Yaaay~ - ucieszyła się i puściła Judasa, weszła na niższe drzewo i znów zaczęła zwisać głową w dół. - Świat z tej perspektywy wydaje się o wiele zabawniejszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 Judas patrzył na dziewczynę. Po chwili sam wszedł na drzewo. Stanął na gałęzi obok nie a po chwili osunął się tak że zatrzymał się kolanami i wisiał obok dziewczyny. - W zasadzie trochę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 - Wszystko jest takie inne i ogółem weselsze. A może to tylko mi się tak wydaje... Eeee nie ważne~ - zaśmiała się. Dipper w tym czasie spacerował po mieście zapamiętując gdzie co jest ot tak na przyszłość. Nigdy nie wiadomo co będzie musiał zrobić, więc lepiej wiedzieć. Przyglądał się różnym osobom w okół. Właściwie wszyscy wyglądali tu bardzo ciekawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 - Krew odpływa ci do mózgu i masz lekką delire. - powiedział Judas i spojrzał na dziewczynę. - Znaczy temu zdaje się weselej. - dodał po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 - Ano może i tak~ Ale i tak w ten sposób wszystko wygląda lepiej~ - powiedziała Mabel z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 - Jak dla mnie tylko zabawniej. Lubię patrzeć na ludzi gdy jednak mają twarz tak jak ja. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 Mabel podniosła się do siadu. - Ojej ojej głowa mnie boli... - mruknęła pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 - Bo za długo wisiałaś głową w dół. - powiedział i wrócił do siadu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 - Może... - powiedziała lekko się śmiejąc i łapiąc za głowę. - Ałaaaa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 (edytowany) - Lepiej zejdźmy. Musisz posiedzieć na ziemi. Najlepiej opierając się o coś prostego i idącego w górę. - powiedział. Edytowano Luty 6, 2015 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 Mabel zeskoczyła na dół i usiadła pod drzewem. Szybko zapomniała o bólu głowy i położyła się na trawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 Judas zeskoczył z drzewa. Usiadł obok Mabel. - Będziesz mieszkać z bratem? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 Mabel przytaknęła. - Raczej nie mam innego wyjścia. - zaśmiała się i zaczęła machać nogami w powietrzu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 - Wydaje się w porządku. W sensie Dipper. - powiedział Judas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 - No bo jest w porządku, ale on mnie właściwie nie potrzebuje sam sobie świetnie radzi ogarnia co i jak i w ogóle. - powiedziała wzruszając ramionami. - Chociaż wiem że te całe więzi bo bla bla bliźniaki bla bla. Czasami przysparzam mu tylko same problemy i w ogóle. To bardziej ja potrzebuję jego niż on mnie~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 - No możliwe... ale w sumie on nie ma teraz domu więc to on potrzebuje ciebie. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 Skręciła w jakąkolwiek uliczkę. Mieszkańcy wydawali się na prawdę mili, jednak Sauda odpuszczała sobie póki co wypytywanie o wszystko. Była wyczerpana tym wszystkim. Stres w ciężarówce wyraźnie nie był w niczym pomocny, odznaczając sie aktualnym wypraniem z chęci. Sprężystym szybko i zdecydowanym krokiem znów skręciła, szukając ogłoszeń lub czegokolwiek, co mogłoby byc wskazówką. Wynająć jakąś przestrzeń, pokój lub kupić. System informacyjny z pewnością był kiepski. Położyła po sobie uszy z niezadowolenia wraz lekko podwijającym się ogonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 - A no też racja~ - zaśmiała się. - To właściwie takie miłe uczucie gdy ktoś cię potrzebuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 - Ano... pewnie miłe. - powiedział i zaczął gapić się w niebo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 (edytowany) Mabel przekręciła się na bok i zamknęła oczy. Ostatniej nocy nie spała zbyt dobrze więc po chwili mimowolnie zasnęła. Edytowano Luty 8, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 Judas przyjrzał się dziewczynie. Po chwili wstał i wziął ją na ręce. - Nie powinnaś tu spać Lisia Dziewczyny. - powiedział cicho i poszedł z nią w kierunku jej domu, co za tym idzie najpierw wyszedł na ulicę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 Mabel tylko mruknęła coś przez sen i wtuliła się w Judasa. Czuła się całkiem dobrze i wcale nie miała ochoty się budzić. W tym samym czasie Dipper szedł tą samą ulicą. Zobaczył Judasa i Mabel. - No proszę... Kto by się spodziewał. - zaśmiał się pod nosem i wyciągnął książkę. Zajrzał do niej i skręcił w jedną z uliczek idąc przed siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts