Szeregowa WW Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 (edytowany) - Taaak~ powiedziała. Dipper dotarł do domku i wszedł do środka. Rozejrzał się i położył się na łóżku. Edytowano Marzec 29, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 - To chodź. Muszę tam jeszcze na szybko ogarnąć. - stwierdził i poczekał aż Mabel zejdzie z jego kolan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Mabel zeszła z kolan Judasa i przeciągnęła się. Zaczęła się zastanawiać co się dzieje z Dipperem, ale starała się odgonić od siebie te myśli bo w końcu on i tak jest na nią zły. Dipper znajdował się w tej samej sytuacji. Też myślał o siostrze. Rozejrzał się po pokoju i wzrok zatrzymał mu się na ich wspólnym zdjęciu jeszcze z dzieciństwa jak oboje mieli po 12 lat. Zaczął bić głową w poduszkę. - To wszystko jest głupie... - mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 - To ja idę sprzątnąć. - powiedział i poszedł na górę do sypialni żeby posprzątać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 - Czekaj! Czekaj! Pomogę ci! - zawołała Mabel i pobiegła za Judasem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 W zasadzie gdy Mabel dotarła do sypialni Judas ogarnął już sporą część rzeczy, nie było tam tak dużego bałaganu, było tak całkiem okej. Rozejrzał się. - Nie trzeba już. - powiedział i spojrzał na dziewczynę. - Piżamy jak mniemam nie masz. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 - Nie maam aaaaaleee wieeesz~ Zawsze mogę spać bez ubrania~ - zaśmiała się słodko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 Judas zarumienił się. - J...jeśli chcesz... a...ale jakby co to mogę ci pożyczyć podkoszulek czy coś... - powiedział wciąż się czerwieniąc ale patrząc na dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 Mabel wyruszyła ramionami. - Jeśli bardzo chcesz to możesz mi pożyczyć ale ja sobie poradzę i bez tego. - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 Judas przełknął ślinę. - Jeśli chcesz spać bez ubrania to śpij, ja w s...sumie się ucieszę. - powiedział cicho wciąż na nią patrząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 - Dooobra. Ale połóżmy się już, dobra? - poprosiła patrząc chłopakowi w oczy. - Prooooooszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 - D...dobrze. - powiedział po czym zaczął rozbierać się do bokserek i podkoszulka, bo w końcu to w tym sypiał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 Mabel zdjęła sweterek bo w końcu i tak była tylko w tym no i w bieliźnie. W końcu sukienkę zdjęła już wcześniej. Po chwili przeciągnęła się i położyła na łóżku cicho ziewając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 Judas położył się obok dziewczyny, wciąż był czerwony, rzucił kapciem w załącznik światła i światło zgasło, przytulił dziewczynę i zamknął oczy. - Dobranoc. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 Dipper przez chwilę leżał już zasypiając prawie. Na chwilę tylko się rozbudził. - Dobranoc sister. - powiedział ale dopiero po chwili się zorientował że Mabel przecież tu nie ma. Westchnął cicho i zamknął oczy. Mabel już prawie zasypiała. - Dobranoc braciszku... - zamruczała na wpół przytomna. Po chwili otworzyła oczy szeroko , wiedziała że Dippera tu nie ma. - Znaczy się... Dobranoc... Po prostu dobranoc... Judasa... - mruknęła, przytuliła się do niego i zasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 Judas spojrzał jednym okiem na Mabel, wiedział że trzeba będzie pogodzić Dippera i Mabel, w końcu to rodzeństwo i w ogóle, ale po chwili jednak zasnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 22, 2015 Autor Share Napisano Maj 22, 2015 [ Dobra. Z racji, że widzę, że ktoś tu jednak jeszcze pisze, to pytanie brzmi: chciecie dalej sobie tu pisać? Bo nie wiem, czy np nie ogłosić nowego naboru członków, bo na razie o piszą dwie osoby raptem, albo czy nie dać sesji całkiem do archiwum. Więc no, co robić? ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 22, 2015 Share Napisano Maj 22, 2015 (( Ja chcę pisać dalej >w< )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 22, 2015 Share Napisano Maj 22, 2015 ((Ja tyż)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 22, 2015 Autor Share Napisano Maj 22, 2015 [ To nie wiem, otwierać nabór na nowych graczy, a reszta out jeśli się nie odezwą? Bo w sumie ja to mogę pisać dalej, tylko też nie wiem czy nie inną postacią. Albo ewentualnie ktoś może przejąć rolę człowieka od ogarniania sesji. ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Maj 22, 2015 Share Napisano Maj 22, 2015 [ Ja chętnie będę pisać dalej, tylko nie wiem, czy nie zmienię postaci] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Maj 23, 2015 Share Napisano Maj 23, 2015 (edytowany) [ Ja mogę pisać w każdej chwili, po prostu niegrzecznym było wtrynianie się w romansowanie dwóch postaci, więc odpuściłam. ] Edytowano Maj 23, 2015 przez Dżuma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Czerwiec 23, 2015 Share Napisano Czerwiec 23, 2015 [bo wakacje i może trochę to wszystko ruszy. Pozwolę wybiec w przód] Ten obóz, a raczej miejsce to dla mnie istna udręka. Najbliższe pasma ogrodzenia znam na pamięć, wiem w którym miejscu ostatnio zaplaał sie ptak oraz gdzie jakis biedak chciał sie wydostać pozostawiając krwawy ślad dłoni po okaleczeniach od drutu kolczastego. Spędzanie czasu w mojej chatce polega na kręceniu sie od ściany do ściany. Śpię jedynie na dworze, w hamaku jaki sobie zawiesiłam, no chyba, ze wygodni mnie do domu pogoda. Wtedy tylko czekam aż się polepszy by znów wyjść na zewnątrz. Praca? Pomagam za pomoc. Ktos chce by cos przenieść, jeśli da mi kilka jajek zrobię to. Coś upolować, bo braknie mięsa, pomogę wyśledzić zwierzynę. Mam wrażenie, ze jestem raczej zwierzęciem pracującym. Mam wrażenie, ze wszyscy tutaj chcą mnie trzymać na dystans. Jakbym miała ich zarazić swoim szaleństwem polegającym na moich własnych instynktach. Samo szaleństwo pojawiło się juz po miesiacu w tym miejscu. Targnęłam sie nawet na próbę sforsowania murów, ale jedynie sie pokaleczyłam. Później błąkałam sie po lasach i wróciłam z podkulonym ogonem. To własnie zaczełam pisać, ale zamarłam przy zakończeniu ostatniego zdania, z hukiem zamykając swój własny notatnik. Echo rozniosło sie po lesie w strone miasteczka, a ja wstałam. Od pewnego czasu trawiła mnie jakaś choroba, a raczej odwodnienie. Ostatni raz kiedy piłam było to tonięcie w rzece. Łowiłam ryby, gdy nagle poślizgnęłam się, a cały balast jaki na sobie miałam pociągnął mnie w dół. Wzdrygnęłam sie opierając swoja dłoń o framugę. Moje mieszkanie miało istny gorteskowy charakter, póki nie zapaliłam świec. Zabrałam pieniądze, związałam przydługie włosy i wybyłam by cos kupić do jedzenia. Śmieszne, bo przez nie stosowanie sie do systemu chciałam wyrwać wpływ na tych, którzy tutaj nas uwięzili, ale i oni przestali być aktywni odkąd wyłapują ostatnie przypadki mieszaniny genów. Dreptałam przez miasto ubrana w w spodenki, dużą koszule, która była na mnie aż za duża oraz narzuconą na ramiona kurtką. Wtopić sie w tło, kupic kilka butelek wody oraz mleka wraz z dzisiejszą obiadokolacją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Wrzesień 11, 2015 Share Napisano Wrzesień 11, 2015 Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts