Mephisto The Undying Napisano Styczeń 11, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2015 - Och... pamiętam jak tropiłem kiedyś jakąś bestię na śniegu. To było świetne. - stwierdził. ((Imperator 4zawsze, nawet specjalnie nick będę zmieniać żeby mieć Emperor w nicku)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 -Tia... cudownie. Niestety tego nie doświadczyłam. (Azir? Azir osum) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 11, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2015 - Cóż, na misję stu letnią cię nie wezmę ale może kiedyś na jakąś prostszą. - stwierdził. ((Azir najwspanialszy, najsilniejszy)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 Alice włączyła się do rozmowy. - Każdego można pokonać z odpowiednią taktyką. Ja na przykład mogła bym sobie poradzić z Jurą, mówi się o nim jak o potworze. Wystarczy że go unieruchomię i wykorzystam zaklęcie Klasy S. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 -Jura jest chyba jednym z Dziesięciu Świętych Magów, tak? A Święci Magowie to wśród magów elitarna elita elit.-powiedziała Abi zdziwiona pewnością towarzyszki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 12, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2015 (( Mam problemy z kompem więc ciężko mi będzie sesje prowadzić)) - Nie sądze by nawet ja dałbym radę pokonać Jure. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 (edytowany) -Chyba zrobiło się już późno.-powiedziała Abi i przeciągnęła się, ziewając-Pojdę już do domu. Wstała od baru i ruszyła w stronę wyjścia z gildii. (Smutam :( ) Edytowano Styczeń 12, 2015 przez MewTwo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 Ja też. Narka.- powiedział wychodząc i idąc w stronę karczmy. Zapłacił karczmarzowi i wszedł do pokoju i wskoczył do łóżka. Po chwili zasnął.(( czemu?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 (edytowany) Dziewczyna szła przez zaspaną Magnolię. Jej dom znajdował się niedaleko przy rzece przepływającej przez miasto. Weszła do niewielkiej kamienicy i ruszyłą na drugie piętro. Dom, mimo tego, że byłstary, wyglądał ładnie. Abi otworzyłą drzwi do swojego mieszkania, gdzie praktycznie nie było żadnych mebli. Lóżko, jedna szafa i stolik. Wzięła szybki prysznic i położyła się spać, nie dbając nawet o piżamę. Była padnięta. (Smutam, bo Mephisto ma problemy z kompem :( ) ((Nie jesteś ) Edytowano Styczeń 12, 2015 przez MewTwo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 (( ake ja jestem tępy.))(( uwierz mi. Jestem.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 12, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2015 ((Format zrobię i będzie good. Na razie tylko fon :/ )) - A ty Alice, idziesz już? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 - Nie wiem, chyba że mnie wypraszasz bo chcesz odpocząć czy coś. Nie krępuj się - Alice uśmiechnęła się - No ale fakt pójdę już, no to do jutra mistrzu - Dziewczyna wstała i ruszyła do drzwi gildii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 12, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2015 - W porządu. Trzymaj się. - pomachał jej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 13, 2015 Share Napisano Styczeń 13, 2015 Abi obudziła się i ruszyła w stronę łazienki. Wzięła prysznic i poszła zjeść śniadanie. Ubrała się w swój codzienny strój, czyli czarną bluzę i krótkie szorty, Nie bardzo wiedząc, czy gildia jest już otwarta, ruszyłą w jej stronę, licząc na jakieś zadanie, za które będzie w stanie opłacić czynsz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 13, 2015 Share Napisano Styczeń 13, 2015 (edytowany) Edge wstał rano, umył się, ubrał, zjadł coś i ruszył do gildii. Miał na sobie czarne jeansy i trampki. Koszulki nie miał. Po drodze epadł na Abi tak że prawie się przewróciła. Złapał ją w ostatniej chwili.- Siemka.- powiedział z uśmiechem. Edytowano Styczeń 13, 2015 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 13, 2015 Share Napisano Styczeń 13, 2015 -Co?-spytała- Tak, nic mi nie jest-powiedziała, odwzajemniając uśmiech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 13, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2015 Trevor po opuszczeniu gildii zajął się dokumentacją, zajęło mu to tyle czasu że zasnął o czwartej rano. Zasnął przy biórku a gdy Eve chciała go obudzić uznała że da mu się wyspać, sama zeszła na dół i zrobiła śniadanie. Usiadła za barem i czekała na przyjście reszty. W międzyczasie na tablicy gildii pojawiły się nowe zadania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 13, 2015 Share Napisano Styczeń 13, 2015 (edytowany) Abi weszła do budynku gildii, zostawiając za sobą Edge'a. Podeszła do tablicy zadań i zaczęła szukać jakiejś dobrze płatnej pracy. -Cześć Eve-powiedziała do towarzyszki z uśmiechem, po czym wróciła do przeglądania tablicy Edytowano Styczeń 13, 2015 przez MewTwo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 13, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2015 - Cześć. - przywitała się Eve. - Zamawiacie coś? - zapytała, nieco przyjaźniej niż ostatnio. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 13, 2015 Share Napisano Styczeń 13, 2015 Abi dała sobie spokój z szukaniem zadań, w oczy nie rzuciło się jej nic ciekawego. Usiadłą przy barze: -Sok, jeśli można-powiedziała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 13, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2015 Eve nalała soku do szklanki. Postawiła ją przed Abi. - Proszę. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 13, 2015 Share Napisano Styczeń 13, 2015 (edytowany) -Dzięki-powiedziała Abi i pociągnęła łyk. Po chwili rozejrzała się i zobaczyła, że nigdzie nie ma Trevora-Eve, nie wiesz może gdzie jest Mistrz? Chyba powinien już tu być o tej porze. Pociągnęła kolejny łyk ze szklanki. Edytowano Styczeń 13, 2015 przez MewTwo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 13, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2015 - Śpi. - powiedziała Eve wycierając szklankę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 13, 2015 Share Napisano Styczeń 13, 2015 Abi dopiła soki odstawiła szklankę: -Żadnych ciekawych zleceń na tablicy, a właścicielka mieszkania chce już czynsz za następny miesiąc-dziewczyna westchnęła-Mogę prosić jeszcze jedną szklankę soku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 13, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2015 - Jak chcesz mogę porzyczić ci trochę pieniędzy. - powiedziała Eve nalewając soku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts