Gość Iluandar Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Big Macintosh- love him Kwintesencja stoicyzmu i prostoty. Fajnie by było gdyby było go więcej w serialu, jednak wtedy może nie byłby taki... "Macintoshowaty" że tak ujmę. Eyup i nope są legendarne Link do komentarza
Clouds Slasher Napisano Czerwiec 8, 2012 Share Napisano Czerwiec 8, 2012 Hej! A odcinek "Hearts, and Hooves day"? Było go dużo, a nadal był "Macintoshowaty"! [attachment=171] Link do komentarza
Gość Iluandar Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Hmmm co racja to racja, chociaż szczerze mówiąc wolałem go w odcinku "Ponyville Confidential". Jego wypowiedź była bardziej... żywa i twarda. Jako że wszyscy dzielą się obrazkami naszego kochanego Big Maca, też postanowiłem podzielić się bardzo skromnymi znaleziskami które zwróciły moja uwagę. Niestety nie potrafie wystawiać obrazów w poście więc zadowolcie się linkami http://th04.deviantart.net/fs70/PRE/f/2011/153/0/b/big_brother_macintosh_by_mirelmture-d3hwqux.png -> so cute http://th00.deviantart.net/fs71/PRE/i/2011/071/0/f/big_macintosh_is_watching_you_by_atomicgreymon-d3bg4nr.png -> nie wiem czemu, ale przykuło moją uwagę. Link do komentarza
Avro Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 BM jako gwiazda rocka? Here you go: Link do komentarza
Clouds Slasher Napisano Czerwiec 13, 2012 Share Napisano Czerwiec 13, 2012 Na początek to: Tak więc kilka obrazków... A teraz chciałbym zapytać, jakie wzory z Big Macintoshem polecacie na koszulkę, bo właśnie planuję sobie kupić... Link do komentarza
Fragin Napisano Czerwiec 13, 2012 Share Napisano Czerwiec 13, 2012 Na koszulkę idealny byłby ostatni obrazek, pokazuje on... wszystko. Z jakimś dobrym tekstem w stylu "Yup" lub "Nope" Link do komentarza
Clouds Slasher Napisano Czerwiec 18, 2012 Share Napisano Czerwiec 18, 2012 A może zedytować Big Maca i dać mu wąsy, oraz napis "I mustache you a question... But i will shave it for another time"? I cosplay (prawdziwy) Serdecznie zapraszam wszystkich fanów BM, do mojego tematu (link pod spodem)... Potrzebujemy rozkręcić ten biznes, bo zbankrutujemy na tym cydrze! Link do komentarza
Avro Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 Znalazłem takie cuś fajnego, strasznie mi się podoba ten styl Link do komentarza
Clouds Slasher Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 Uwaga! Aby trochę rozwinąć ten temat zaprosiłem Big Macintosha, ponieważ zostaliśmy brutalnie wyproszeni z offtopu (to wszystko przez te kapitalistyczne amerykańce, na pewno przez nich!), tak więc... Mam zaszczyt ogołocić, że ten temat od dziś uznaje się za Forumową Stolicę Cydru! Eyup Big Mac powoli znosi tu wyeksmitowane beczułki cydru, i oficjalnie rozpoczynam kolejną serię pytań i odpowiedzi do B.Maca. (Big Macintosh i Clouds Slasher stuknęli kuflami i wypili cydr) Bardzo zachęcam do wstawiania kolejnych artów, zadawania pytań, lub po prostu dobrej zabawy i ciekawych komentarzy. Przy okazji... (Clouds robi minę starego mentora) Każdy kto o cydr poprosi, otrzyma go. End. Link do komentarza
wiej007 Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 Big Mac wygadał się na 4 sezony Link do komentarza
deHavilland Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 Mam takie małe pytanie, nie przydałby się wam na farmie ciągnik? Może jaka 30-stka, albo Belarus? Oranie pola i to za pomocą swoich nóg to ciężka praca jest... Polejesz? I obrazek na koniec http://desmond.imageshack.us/Himg706/scaled.php?server=706&filename=ra2wcieleniacarwilla.png&res=landing Link do komentarza
Clouds Slasher Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 Ee.. Nope Sądzę że BM chciał powiedzieć że lepiej radzi sobie z chomątem i pługiem, niż z jakąś kolejną magiczną maszynerią, od jednorożców... Te ich metody uprawiania pola są raczej nieekologiczne (sami widzieliście wyciskarkę cydru, więc wiecie jak dymi)... Mam rację Big Macintosh? Yeep A tu masz cyder za odważne pytanie Link do komentarza
Gubryś Napisano Wrzesień 18, 2012 Share Napisano Wrzesień 18, 2012 Macintosh gangnam style Link do komentarza
Ookami88 Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Big Mac wygadał się na 4 sezony http-~~-//www.youtube.com/watch?v=SfzS_Tg5eUA Jak dla mnie to ten RapBattle jest epicki! Big Mac pokazał książątku, kto tak naprawdę jest championem w tym stadzie. Link do komentarza
WilczeK Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Big mac jest ,,swój chłop,, Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Big mac jest ' date=',swój chłop,, [/quote'] Hah... nie ma to jak magazyn Playpony. Link do komentarza
WilczeK Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Taaa, piszesz że ktoś jest w porządku a tu od razu skojarzenia Link do komentarza
Bluedraft Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Big Mac z zamiarem robienia fap fap ? Ojtam szczegóły przecież to naturalny odruch ^^ W sumie brechtał bym się jak by tam trzymał magazyn Hoof Beat Link do komentarza
Radmor Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Trochę tak offtopem Link do komentarza
WilczeK Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Big Mac z zamiarem robienia fap fap ? Ojtam szczegóły przecież to naturalny odruch ^^ W sumie brechtał bym się jak by tam trzymał magazyn Hoof Beat No ja też nie wiem o co im chodzi Zaczynam pisać głupie posty, musze sie powstrzymac :/ Link do komentarza
D'yer'ailt Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Big Mac to moim zdaniem porządny ogier. A jak się rozgada to... aaaaaaaa... no tak... Link do komentarza
Recommended Posts