Coolgat3 Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Blanry wkroczył na miejsce egzekucji i odepchnął kata - Co on zrobił? - domagał się odpowiedzi (A jaką rasę ma ten więzień bo chyba nie napisałeś) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quuezy Napisano Luty 5, 2015 Autor Share Napisano Luty 5, 2015 @Blanry (człowiek) Jeden strażników puścił więźnia podszedł do Ciebie, i szepnął Ci na ucho, oczywiście w języku elfickim. - Chyba nie chcesz, abym użył tej włóczni na Tobie? Został on osądzony o gwałty i zabójstwa. Nie mamy zamiaru rozstrzygać czy to on czy nie, jak przyjdzie posłaniec to go zabijemy. @Thrain - Nie ma problemu, siadaj. W czym się specjalizujesz? Jak masz na imię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 -Kto go o to oskarżył?... Bo ja w tym tłumie nie widzę nikogo, kto by chciał, żeby on zginął? - Wskazał na tłum przed miejscem egzekucji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quuezy Napisano Luty 5, 2015 Autor Share Napisano Luty 5, 2015 - Wielki trybunał Rivendell, znajdujący się o tam, na prawo i prosto. -odparł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 -Ok... To jak trybunał wytłumaczy tych wszystkich mieszkańców protestujących przeciwko jego zabiciu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 ((O ile dobrze rozumiem egzekucja jest na drugim rynku? )) Frey zaczęła rozglądać się w poszukiwaniu jakiegoś straganu w którym mogła by kupić coś do jedzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 [ Na tym samym, tak mi się wydaje? Bo opisywał stragan jubilerski, fontannę i grupę ludzi mi i tobie ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quuezy Napisano Luty 5, 2015 Autor Share Napisano Luty 5, 2015 - Nie mam zielonego pojęcia, idź i zapytaj.. @Frey Zauważasz jeden stragan, ze zdrową żywnością po prawej, jeden zwykły straganik z pieczywem po lewej, a na przeciwko siebie masz stragan z mięsem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 -Dobra... Ale on idzie ze mną - Wskazuje na więźnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quuezy Napisano Luty 5, 2015 Autor Share Napisano Luty 5, 2015 Strażnik się zaśmiał i odparł - Nie ma takiej opcji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 -Nie mam zamiaru iść do nich z myślą, że w każdej chwili możecie zabić tego tutaj człowieka... - Powiedział Blanry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Frey podeszła do straganu z pieczywem. - Dzień dobry. Poproszę dwie takie bułki. - powiedziała wskazując je. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quuezy Napisano Luty 5, 2015 Autor Share Napisano Luty 5, 2015 @Blanry - Trudno, możesz iść tam sam, bądź wcale. @Frey - Proszę bardzo, 1 sztuk złota się należy. (egzekucja jest na tym rynku co Ty jesteś Mephisto ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 -Ok... - Blanry pobiegł w stronę siedziby trybunału Rivendell Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Walka mieczem jednoręcznym. I jestem Strażnikiem Rohanu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Battlebird Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 - Czego chcę? - zastanowiła się, podnosząc rannego. - Hm... być bogata, kupić sobie mniej upartego osioła (bo mój straganik ciągnie osioł - nwm, czy są w Śródziemiu, jakby co, może być kucyk?)... A, ty o pytania pytasz? No dobra... Spoważniała. - Mieliście ze znajomymi kogoś uwolnić... kogo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quuezy Napisano Luty 5, 2015 Autor Share Napisano Luty 5, 2015 @Milka - Nie twój interes. Jak nie chcesz mi pomóc to sobie sam tam dojdę. *powoli wstaje* @Thrain - Hmm.. Strażnikiem Rohanu powiadasz? Jakoś nigdy o Tobie nie słyszałem.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 O Thrainie nie słyszałeś?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Battlebird Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 (edytowany) - Z pewnością. - Milka uśmiechnęła się, patrząc na wysiłki rannego. - Tylko ostrożnie, jeden zły ruch, i wylecą ci wszystkie flaki, nie wiem, kto ci to będzie z powrotem do środka wpychał., ja nie, w każdym razie... Najsmutniejsze jest to, że ja CHCĘ pomóc. Najpierw ci dojść do szpitala, a potem uwolnić twojego znajomego. Chcę tylko wiedzieć, w co się pakuję. Edytowano Luty 5, 2015 przez Battlebird Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 - Proszę. - powiedziała kładąc na ladzie monetę i wzięła bułki. - Dziękuje, do widzenia. - powiedziała i odeszła, poszła w kierunku zgrupowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quuezy Napisano Luty 8, 2015 Autor Share Napisano Luty 8, 2015 (wybaczcie że tak długo mnie nie było, czasu nie mam) @Thrain - No wiesz.. nie byłem w Rohan od 11 lat, na razie nic nowego to ja nie wiem.. @Milka - I tak już nie ma szans, oni poszli go wziąć stamtąd, zanim tam dojdziesz to już nie będzie śladu po nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 A. No chyba że tak.- powiedział. - a więc kiedy ruszqmy?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Battlebird Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 - Więc mówiąc mi to, co za 5 minut będzie sensacją, nic nie tracisz... I ratujesz swe życie gratis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 [Nie będzie mnie aż do marca :/ Sorki] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts