Dean Ambrows Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 (( E tam.)) A ja moc czasu.- powiedziała z uśmiechem. Varg tylko szczeknął.- Tak to dzięki tobie.- powiedziała aby uspokoić psa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 - A na czym ta moc dokładnie polega? - spytała. Irika podeszła do Varga i szczeknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 Na tym. - powiedziała. Złapała dziewczynę za rękę i pstryknęła palcami. Varg i one mogły się ruszać ale wszystko wokoło stanęło Nikt się nie ruszał. Po chwili Serana znów pstryknęła. Wszyscy znowu się ruszali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 - Zatrzymujesz czas? Super - powiedziała zaskoczona. Irika rzuciła się na Varga i przewróciła go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 Varg zaskamlał zdziwiony. - Wiem. Mam więcej czasu do szkoły ale i tak się spóźniam. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 Dziewczyna zaśmiała się. Irika liznęła go po pysku, po czym zeskoczyła z niego i jakby nigdy nic zaczęła iść obok Exery. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 Varga zamurowało. Pierwszy raz go dziewczyna pocałowała.- usprawiedliwiła demona Serana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 - Irika, nie poznaję cię! - zaśmiała się dziewczyna. Demonica tylko zamerdała ogonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 Varg wstał nadal zmieszany. Serana zaczęła się śmiać z jego miny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 Exera uśmiechnęła się. - Cóż... to dobrze, nie? - spytała. - Pierwszy pocałunek ma już za sobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 Misaka po chwili wyszła z łazienki. - Proszę, umyłam się. Zadowolony? - zapytała. Chłopak tylko kiwnął głową. Wszedł do łazienki i również się umył. Oparzenia, które miał na plecach nie były wcale tak duże jak się spodziewał więc nie było tak źle. Wyszedł z łazienki, poszedł do pokoju i się położył. Misaka położyła się w drugim pokoju. Przez pewien czas po prostu leżała, bo nie mogła spać przez to wszystko co dziś widziała. Wstała z łóżka i poszła do pokoju Acceleratora. Bez słowa położyła się obok niego i zamknęła oczy. Chłopak obudził się na chwilę i obrócił głowę w stronę dziewczynki. Ech... Głupi bachor... Przecież mówiłem jej żeby nie łaziła za mną a teraz boi się spać sama... - pomyślał po czym odwrócił się w jej stronę, przykrył ją i przytulił. - Śpij dobrze Iskierko... - powiedział cicho i zasnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 14, 2015 Autor Share Napisano Luty 14, 2015 ((Robić już next day czy jeszcze poczekać? )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 ( czekej)) A myślałam, że demony są bezwsdydne.- powiedziała Serana ze śmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 - Ja też - zaśmiała się i spojrzała na dumnie drepczącą przy jej nodze Irikę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 Varg wrócił do ludzkiej postaci. Nadal był czerwony. Serana cicho się śmiała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 Irika również wróciła do ludzkiej postaci. Zaczęła spokojnie iść obok Exery, która próbowała stłumić chichot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 (( Weźcie, zróbmy ten tajm ap xd )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 (edytowany) ((Okey, no problem. Tylko MG teraz nie ma. )) Edytowano Luty 14, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 14, 2015 Autor Share Napisano Luty 14, 2015 ((Jak mnie nie ma jak jestem Soł tajm ap)) Następny dzień, czyt. wtorek, Eden już po śniadaniu zaczął iść w stronę szkoły. Ubrany był w zwykłą koszulkę z krótkim rękawe, jeansy i czarne trampki. Na lewej ręcę miał bandarz, od łokcia so nadgarstka tak że nie było widać czrmu, do tego cienie pod oczami. Do szkoły miał 10 minut drogi a do lekcji zostało 40 minut. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 Serana wstała rano nie wyspana. Umyła się, ubrała i ruszyła do szkoły. Miała na sobie czarny podkoszulek, ramoneskę, rękawiczki punka, spodnie moro i glany. Szła uśmiechnięta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 Exera wstała rano i wykonała poranną toaletę, po czym zjadła śniadanie. Ubrała się w spódniczkę przed kolano i białą koszulę z rękawem 3/4. Wyszła z domu, a klucze razem z drugim śniadaniem włożyła do plecaka. Nagle obok niej podczas drogi do szkoły pojawiła się Irika. - Zaszalałaś wczoraj, wiesz? - zwróciła się do niej z uśmiechem. - Tak myślisz? - zaśmiała się. - Co poradzę, Varg jest uroczy! Dziewczyna nic więcej nie powiedziała, a jej wysokie, czarne trampki nie wydawały praktycznie żadnego dźwięku na chodniku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 (edytowany) Accelerator obudził się dość wcześnie. Spojrzał na Misakę, która wciąż spała obok i podniósł się. Wziął do ręki laskę, która leżała na podłodze i wstał podpierając się o nią. Nie wiem czy zostawianie tego dzieciaka samego to dobre wyjście zwłaszcza po tym co działo się wczoraj... Ale cóż, do szkoły jej nie wezmę... Ech... - pomyślał i westchnął. Ubrał się, zrobił śniadanie dla siebie i Misaki po czym swoje kanapki spakował do plecaka a resztę zostawił na stole. Napisał jeszcze na kartce: "W razie czego masz natychmiast do mnie dzwonić." i wyszedł zamykając drzwi na klucz. Edytowano Luty 14, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 14, 2015 Autor Share Napisano Luty 14, 2015 Eden zobaczył znajomą osobę. Konkretniej Exere i jej demona. Co prawda, on wiedział że ona ma pakt ale nikt nie wiedział że on posiada takowy. Lu siedziała w jego torbie w formie fretki zajadając się krakersami. Podszedł bliżej. - Cześć. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 14, 2015 Share Napisano Luty 14, 2015 Dziewczyna spojrzała na niego niepewnie. - Cześć. - powiedziała z nieśmiałym uśmiechem. Irika jakby wyczuła drugiego demona, ale nie była pewna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 14, 2015 Autor Share Napisano Luty 14, 2015 ((W jakiej formie jest jej demon? )) - Co u ciebie? - zapytał i kątem oka spojrzał na demona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts