Dean Ambrows Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Rammestein tylko prychnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 - Na zdrowie. - powiedział sarkastycznie Soul. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Dzięki. -odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 -Ej no-Emily podeszła do nich-czy wy tak na serio? Rozumiem, stada się kłócą, ale odpuśćcie sobie!-Powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 - Nie chcę iść spać głodna przez czyjeś gapiostwo! Co mi da to, że jej wybaczę? Nadal będę głodna. - mruknęła. Położyła się i ułożyła swój łeb na przednich łapach. Z jej fioletowych oczu spłynęło kilka łez. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 -Wrrr...-zawarczała Emily-możesz sobie zapolować na coś innego, jest tu dużo zwierząt. A nam się lepiej nie narażaj.-Powiedziała, ciągle warcząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Emi westchnęła. - Idziemy Soul? - zapytała patrząc na niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 - Tak, chodźmy. - powiedział Soul patrząc na Emi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 Emi popatrzyła na Anaiss. - Uważaj lepiej~ - powiedziała beztrosko uśmiechając się do niej i weszła w głąb lasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 Anaiss zawróciła. -chodźmy emily, nie będziemy tak jak on płakać bo chce nam się jeść...coś sobie znajdziemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 -Nie ma sprawy-Emily poszła za Anaiss. Tyle zamieszania o jedno stado zwierząt. Mogło być gorzej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 Rammestein liznął sukę po pysku.-Choć. Poszukamy jakiejś zwierzyny.-powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 - Nie chcę. - mruknęła i skuliła się tyłem do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 Wtedy niedaleko coś przebiegło w krzakach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 Ale czemu?- zapytał kładąc się obok niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 W tym samym czasie coś obserwowało ich z naprzeciwka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 Rammestein wyczuł członka stada.-Czego?- warknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 Wilk nie ruszył się.Nadal się wpatrywał,nie wykazując emocji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 (edytowany) Anaiss pobiegła przed siebie i wróciła do Emily z zającem w pysku. - Aż szkoda mi go jeść, nic nie przeskrobał, pacz na jego wielkie ślepia... Edytowano Luty 23, 2015 przez Cassidy Hamada Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 Soul ruszył za Emi. - Strasznie szybo się ta z alfy pobeczała. - powiedział gdy stanął obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 Czego chcesz kundlu?- zapytał. Mógł tak powiedzieć bo sam był większy niż zwykłe wilkołaki w jego wieku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 - Nie mam ochoty - mruknęła. Spojrzała na nieznajomego, jej pysk nie wykazywał żadnych emocji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 Rammestein tylko westchnął. Wstał i ruszył w las. Po kilku minutach wrócił z młodą sarną w pysku.- Skusisz się?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 Sophie spytała się mnie jaką książkę czytałem w bibliotece. - Czytałem "Tajemnice centrum" opowiada o kwazarach powstałych w centrach galaktyk. Bardzo lubię astronomie i nocne niebo. - Stwierdziłem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 23, 2015 Share Napisano Luty 23, 2015 Tajemniczy wilk z opaską na prawym oku odbiegł i zniknął we mgle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts