Dean Ambrows Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 Rammestein od razu otworzył oczy i zerwał się na równe ,,łapy". Zawył głośno, na znak, że już ruszyli. Biegniemy. powiedział rzucając się biegiem w stronę z której wydobywał się dźwięk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 Samera biegła równo z Rammesteinem, po chwili zobaczyli dziurę, więc zahamowała. Zatrzymali się przed dziurą. Dziewczyna zajrzała zdziwiona do środka. - Ciel? Co ty tu robisz? - spytała zdziwiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 No tak. Jak my się bawimy to masz problem. Ale jak ty trenujesz to nawet pod nogi nie łaska spojrzeć? zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 Ciel usłyszał wycie ratunkowe.Chciał się wspiąć lecz ziemia pod nim obsunęła się i Ciel spadł wyjąć z lęku.Ciel stracił przytomność.Ciel leżał nieprzytomny w głębi dziury. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 Jeszcze w dodatku nieprzytomny. No super. Gadaj do słupa a słup stoi jak dupa. powiedział załamany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 [Ciel Ciel Ciel Ciel... wszędzie wszędzie..! ] Samera cofnęła się gwałtownie gdy ziemia zaczęła się osuwać. - Trzeba go wyciągnąć! - zwróciła się do Rammesteina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 Ziemia zaczęła powoli spadać na wilka z opaską na oku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 Rammestein przemienił się w człowieka. Był w samych bokserkach. Wiedziałem, że kiedyś się przyda. mruknął wchodząc na drzewo. Po chwili wrócił z liną, obwiązał ją wokół drzewa i zrzucił ja na dół. Sam tam zeskoczył, Obwiązał Ciela, wspiął się z powrotem po linę na górę, przemienił się w wilka i zaczął wciągać kompana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 Opaska Ciela zachaczyła o kamień i przerwała się jednocześnie spadając z jego prawego oka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 Samera czekała, aż Rammestein wciągnie Ciela na górę. Gdy wilk byl już na powierzchni podeszła do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 Gdy Rammestein wciągnął wilka na powierzchnię upadł zmęczony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 (edytowany) Ciel przebudził się.-C..co się stało?-Zapytał z powagą. Ciel poczuł,że jego opaska zniknęła.Przerażony wstał z ziemi otrzepując się. Edytowano Luty 25, 2015 przez SayaSuu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 25, 2015 Autor Share Napisano Luty 25, 2015 (O)Azusa słyszała głośne wycie. Zdaje sie dobiegalo ze stada Alfa. Postanowila to sprawdzić. Gdy dotarla do źródła dźwięku zobaczyla wilki. Nie byly one z jej stada. Postanowiła obserwować cala sytuację zza drzewa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 (edytowany) (A)Ciel zauważył tajemniczą postać zza drzewem.Z obawą,że zobaczy jego oko położył się i zakrył oko łapą. Edytowano Luty 25, 2015 przez SayaSuu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 ((byłam u dentysty, wracam. Oni z czegoś spadają i rzucają się ziemią z nieba i wciągają;-; wtf?!)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 (edytowany) (Chodzi o to,że Ciel wpadł do dziury a Rammestein go ratuje.Temu wszystkiemu przygląda się Azusa. ^^) Edytowano Luty 25, 2015 przez SayaSuu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 (edytowany) [samera też pomaga! ] Edytowano Luty 25, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 (Ah tak!Zapomniałam.Wybacz *w* Samera też pomaga.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 Podszedłem do Sophie i usiadłem przy niej. Ta tozmowa mnie lekko speszyła. Ja też nie miałem kolorowo w życiu a jakoś nigdy specjalnie nie miałem o to do nikogo pretensji i zwyczajnie szedłem przed siebie. - Dziwny ten samiec... - Stwierdziłem zniżając uszka. - Cóż... musi się jeszcze zaklimatyzować.... . Jak ci miną dzień? - Spytałem lekko speszony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 (edytowany) Wtedy wilk wkroczył na łąkę.Swoje prawe oko miał zamknięte,a lewe otwarte (tak jakby puszczał oczko).W końcu jego opaska została przerwana przez kamień.Położył się pod jednym z drzew i myślał nad czymś. Edytowano Luty 25, 2015 przez SayaSuu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 - Super. Nie dość że pomógł to zero podziękowania lub pochwały.- mruknął dysząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 - Nie przejmuj się - powiedziała podchodząc do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 Ciel myślał jak zakryć swoje oko.-Pewnie już wszyscy wiedzą...-Warknął głośno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 Rammestein tylko spojrzał na dziewczynę. Po chwili skoczył na nią i ją przewrócił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 Samera pisnęła zaskoczona i spojrzała na niego. - Co robisz? - spytała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts