Dean Ambrows Napisano Kwiecień 24, 2015 Share Napisano Kwiecień 24, 2015 Raven podjechał do dowódcy.-Pozwolisz, że będę jechał na przedzie?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Kwiecień 24, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2015 - Mhm, ale dopiero gdy wyjedziemy z miasta, znam najszybszą drogę. - Odpowiedział Ravenowi Jin-kao. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 24, 2015 Share Napisano Kwiecień 24, 2015 Którędy jeśli wolno spytać?- powiedział Raven Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Kwiecień 24, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2015 - Tam - Jin-kao wskazał kierunek w którym już zmierzali. Wojsko plemienia ziemi już przygotowywało się do wymarszu więc na ulicach robiło się coraz ciaśniej. - Szybciej zanim zablokują cały ruch w mieście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 24, 2015 Share Napisano Kwiecień 24, 2015 Laizer przyśpieszył konia rozglądając się po ulicy. Może...nie. Zdawałp mu się. "Pomyśl chłopie. Nawet jeśli Violet wciąż tu jest to leczy rękę. Nawet nie ma ludzi na atak." Spuścił głowę jakby nagle coś do niego dotarło. - Módl się żebyś mnie nie spotkał. - powiedział cicho do siebie. - Ojcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 24, 2015 Share Napisano Kwiecień 24, 2015 Coś się stało?- zapytał Laizera Raven. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 24, 2015 Share Napisano Kwiecień 24, 2015 -Nie, właściwie to nie. - Laizer spojrzał na Ravena. - Po prostu zastanawiam się czy spotkam mojego ojca. Jeśli ta, to go zabiję. Za to że mnie wydał na śmierć, a matkę pobił ze skutkiem śmiertelnym. - Mężczyzna zachichotał - Nie, to nie zemsta. W ramach szacunku do rodzica obiecałem sobie że nie będę go unyślnie szukał. Ale jak go spotkam, to nic nie zatrzyma mojej ręki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 24, 2015 Share Napisano Kwiecień 24, 2015 Ciel ruszył za generałem. -Nie lubię ślubów..Chociaż zastanawia mnie to jak oni tak szybko dotarli do Indii...Ale co tam.-Powiedział Ciel. -Ale z kim on się żeni?..Jeśli ma być tam Alois to nie dziękuję.-Dodał po chwili głaskając węże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 -Przypuszczam że z kobietą. Młodą kobietą. - Laizer od mruknął znudzony. Ten Ciel był taki...niedojrzały. "Zastanawiam się po co on z nami jest, całkowicie pochłaniają go jego własne sprawy." - I tak nie wpadam. Za mmało alkoholu, za dużo Violet. I jeszcze ten Twój kuzyn, brrr. Swoją drogą, czemużeś wczoraj ryczał przed burdelem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 Sesja padła? Wysyłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 Chyba ta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts