Gość Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 ((Właśnie dlaczego ,,Stada'' się nie ruszają? Myślałam,że to bugi ale okej... )) Ciel i Sebastian skończyli grać i wrócili do obozu. -To była relaksująca gra Sebastianie-Powiedział z uśmiechem do węża.Wąż syknął szczęśliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 ((Hehesz musi dać next day)) Raven jadł spokojnie zupę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Favri Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 - No proszę ktoś mnie zna lepiej niż ja samą siebie - uśmiechnęła się - dużo o mnie wiesz... Jin-Kao. - łyknęła sobie jeszcze robiąc przerwę podkreślającą ostatnie słowo, nie spuszczała z niego jednak wzroku - dla mnie, jedynego dziecka uratowanego z rąk Czarnej Śmierci zrobili wyjątek. Poza tym opat to był dobry człowiek. - zagłębiła się na chwilę we wspomnieniach. - Ty też wydajesz się być dobrym człowiekiem. Księżniczka tak o tobie mówiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 Katarina po pewnym czasie usiadła. Przeciągła się. - Ech... cholerna noga. - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 3, 2015 Autor Share Napisano Marzec 3, 2015 - Ahh, od małego się znamy. Gdy uczyłem się od mojego przyszywanego ojca bycia kim teraz jestem poznałem ją i często się widywaliśmy. Prawie jak rodzina. - Jin-kao napił się kolejny łyk wina. - Hej jutro możliwe że wyruszę w drogę, bez armii. Wyruszysz ze mną? Będę potrzebował medyka a ty jesteś bardzo utalentowana jak widzę, noga mnie już nie boli - Uśmiechnął się słabo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Favri Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 - Trwać u waszego boku i służyć pomocą medyczną? Hmm... Bez armii? Wdrożysz mnie w szczegóły tej wyprawy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 3, 2015 Autor Share Napisano Marzec 3, 2015 - Ruszamy by zdobyć sojuszników ale sam nie dam rady więc muszę zebrać drużynę. Najpierw ruszymy na terytoria plemienia ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Favri Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 (edytowany) - To poważne przedsięwzięcie, ale... Jestem z tobą. - Nemera postawiła stanowczo pusty kubek po winie na stole, jakby tym przybiła swoją decyzję. - Kiedy wyruszamy? I jak daleko idziemy? Edytowano Marzec 3, 2015 przez Favri Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 3, 2015 Autor Share Napisano Marzec 3, 2015 - Jutro, jeszcze muszę skompletować zespół i powiadomić księżniczkę o wyjeździe. Będzie tu bezpieczna, tak myślę. - Jin położył się na pryczy na której siedzieli. - Dziękuje, będę musiał to ci kiedyś wynagrodzić jakoś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 Katarina miała przez chwilę ochotę pogadać z generałem, podeszła pod jego namiot ale usłyszała strzępek rozmowy o jakiejś drużynie, odsunęła się i usiadła kawałek dalej bawiąc się nożem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Favri Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 Neme wstała, nieco zmieszana. - Będzie czas. W takim razie widzimy się jutro, jutro będę gotowa. A ty odpoczywaj, mój wodzu - puściła mu wesoło oko i skierowała się do wyjścia. Na odchodnym zatrzymała się jednak, i przechylając głowę na bok powiedziała - A, i księżniczka... Wiem że się o nią martwisz, ale ona potrafi o siebie zadbać. Mam na myśli... nie trzymaj jej z tyłu od wszystkiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 3, 2015 Autor Share Napisano Marzec 3, 2015 -Zobaczę może będzie chciała z nami jechać. - Wstał i ubrał się - Dobrze a teraz czas zebrać drużynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Favri Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 Nemerze wychodząc z namiotu rzucił się w oko jakiś siedzący na ziemi człowiek. Żołnierz. Kobieta. Czerwonowłosa. Przez chwilę mierzyła ją wzrokiem zastanawiając się czy iść dalej czy zawrócić, ale w końcu zdecydowała się iść. Przerzuciła lekarską torbę przez ramię i poszła. Strata zielonej fiolki była boląca, ale mimo to pozostawała w dobrym humorze. Wino ją trochę rozgrzało. No i, ostatecznie, miała w sakiewce jeszcze jedno cacko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 Katarina widząc dziewczynę wychodzącą z namiotu przyjrzała się jej. Po chwili już wiedziała że to lekarka, poznała głównie po torbie. - A więc to z nią generał rozmawiał o drużynie... - mruknęła wciąż bawiąc się nożem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 3, 2015 Autor Share Napisano Marzec 3, 2015 Jin-kao wyszedł i zobaczył Katarine. Co za zbieg okoliczności - Pomyślał generał. - Jesteś zainteresowana misją specjalną - Zapytał ją Jin-kao. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 - O ile będzie dodatkowo odpłatna. - powiedziała wstając i chowając sztylet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 3, 2015 Autor Share Napisano Marzec 3, 2015 - Ma się rozumieć - Odpowiedział Jin-kao - Tak czy inaczej zaczynamy jutro rano o 7, zbierzemy się tu i wyruszymy. Wiesz może gdzie jest Raven i Ciel??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 - Bladego pojęcia nie mam. Ale ten chłopaczek pewnie gdzieś siedzi w samotności i w szachy gra. - powiedziała Katarina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 3, 2015 Autor Share Napisano Marzec 3, 2015 - Rozumiem, dobrze. Miłej nocy - Powiedział i oddalił się. Była godzina 21. Szukał Ravena i Ciel'a w obozie pytając niektórych żołnierzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 Katarina po chwili poszła za generałem. - Wiesz co pójdę z tobą. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 3, 2015 Autor Share Napisano Marzec 3, 2015 - Jeśli tak sobie życzysz - Powiedział generał - Kto cię uczył sztuki skrytobójstwa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 - Mój wuj. Znaczy chyba był wujem, po prostu on mnie wychował i nauczył tego wszystko. - powiedział Katarina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 3, 2015 Autor Share Napisano Marzec 3, 2015 - Masz ciekawy styl, po wojnie może chciała byś uczyć żołnierzy. Miała byś zapewnianą pracę i wygody, chociaż coś czuje że ci nie za bardzo to podchodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 - Cóż, nigdy nie pracowałam tak jak reszta, po prostu, dostaje zadanie, zapłata jest, bonusy po drodze zgarniam i to jakoś wystarcza, ale ja nauczycielką? Wątpię żebym się nadawała. - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 3, 2015 Autor Share Napisano Marzec 3, 2015 - Wiesz, miała byś życie bez zmartwień. Ale to już jest twój wybór, jak uda nam się objąć władzę w cesarstwie to księżniczka będzie rządzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts