Accurate Accu Memory Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 czy jest jakieś ograniczenie, ilości wejściówek premium? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 czy jest jakieś ograniczenie, ilości wejściówek premium? Tak. Napisane jest na stronie rejestracji. Zamówiłem wejściówkę premium ale znając moje szczęście już wszystkie są zarezerwowane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Kwiecień 22, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2015 40 sztuk. Decyduje zasada "kto pierwszy", ten lepszy. W sytuacji, kiedy zabraknie wejściówek, trafia się na listę rezerwową. Jeśli ktoś z tej listy opłaci zwykłą wejściówkę, a potem uzyska możliwość kupna kolekcjonerskiej, to wtedy poprosimy po prostu o dopłatę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Gdybym wiedział to złożyłbym rejestrację zaraz jak się pojawiła, pewnie już na premium się nie załapię :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Kwiecień 22, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Jeszcze są Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Fantastycznie, czekam na odpowiedź i zaraz jak ją dostanę zrobię przelew Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 Zarejestrowany, oby jeszcze były, czekam na maila Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Kwiecień 23, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2015 Klacze i Ogiery! Na pewno od Spike'a słyszeliście , że na Vistulianie będzie najgrubszy turniej poniakowej karcianki w Polsce! A czy słyszeliście, jakie będą nagrody? Oto one: Celestial Soltice pełen boosterów! a także: Każdy uczestnik turnieju otrzyma unikatową, foliowaną kartę: "PRINCESS LUNA: Dream Weaver", a w puli nagród znajduje się też 8 kart "Applejack: Farm Foremare". Przeciętna wartość tych kart na ebay'u to nawet 20 - 50$! A widziałem je też za 120$! Zatem pula nagród na turnieju CCG Vistuliana to ponad 1000$! No i kilka randomowych boosterów też rozdamy... ZAPRASZAMY! W naszym turnieju nie ma przegranych, każdy otrzyma cenny, sympatyczny upominek za udział. Co zrobić, aby wziąć udział w turnieju? To bardzo proste! Wystarczy wejść na poniższą stronę i wypełnić formularz zgłoszeniowy uczestnictwa na Vistulianie! Potem tylko spotkajmy się w Warszawie! Nagrody zostały ufundowane przez Stowarzyszenie Tribrony i wydawnictwo Enterplay.https://docs.google.com/forms/d/1s8N5Ax9gBmygj_jDRS9Ahu-OKDAMTyVtdMuQRrQXWQY/viewform?c=0&w=1 REJESTRACJAhttp://vistulian.pl/main/ <- strona internetowa wydarzeniahttps://drive.google.com/file/d/0B6A-e17VMq5RYnhMcjhYazdLNWM/view regulamin ZGODA RODZICA (obowiązkowa dla osób niepełnoletnich, które przyjdą bez prawnego opiekuna!) https://drive.google.com/file/d/0B6A-e17VMq5RNHpFSm1vUFJJR1U/view Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 (edytowany) Nigdy w to nie grałem, więc chętnie wezmę udział. Małe pytanie. Kiedy mogę się spodziewać maila z potwierdzaniem rejestracji? Edytowano Kwiecień 23, 2015 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 Mam pytanie, czy jedzie ktoś z okolic Wrocławia? Mogę zapewnić darmowy transport jednej osobie ponieważ miałem jechać z inną osobą jednak troszkę się plany pokrzyżowaly i zostały mi bilety na zbyciu. W 2 strony Wrocław-Warszawa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 Małe pytanie. Kiedy mogę się spodziewać maila z potwierdzaniem rejestracji? Dołączam sie do pytania Również mail jeszcze nie doszedł. Spam pusty... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Kwiecień 23, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2015 Jak napisaliśmy, mail powinien dotrzeć w ciągu 24 godzin Generalnie ogarniamy je wieczorem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Kwiecień 23, 2015 Share Napisano Kwiecień 23, 2015 Rozumiem, że prelegenci mają darmową wejściówkę (Co z noclegiem?)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Kwiecień 23, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2015 Też 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Kwiecień 25, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2015 Odpowiadając na pytania kilku gości: rejestracja jest oczywiście nieobowiązkowa i służy do dokonywania przedwpłat za bilety, a także informuje organizatorów, ilu ludzi mogą się spodziewać na meetcie. Istnieje oczywiście możliwość zakupienia wejściówki na samym meetcie. Cena nie ulega wtedy podwyższeniu. Przedwłata to po prostu pewna wygoda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Kwiecień 25, 2015 Share Napisano Kwiecień 25, 2015 (edytowany) Istnieje oczywiście możliwość zakupienia wejściówki na samym meetcie. Cena nie ulega wtedy podwyższeniu. Przedwłata to po prostu pewna wygoda. No cóż, ja zapłaciłem od razu, bo zależny mi na kolekcjonerskiej wejściówce. Na meecie bym już jej za chiny nie zdobył A, jeśli cena nie ulega zmianie na meecie, to nawet lepiej. Bo jadę oczywiście z matką. Dodatkowa kamera, no i próbuje ją[ na razie bezskutecznie] wciągnąć głębiej Ps twój wykład Spidi, na Krk 12.2... Bardzo jej się spodobał Edytowano Kwiecień 25, 2015 przez Accurate Accu Memory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clicker Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 (edytowany) Mam pytanie: Czy można zarezerwować wejściówkę, ale zapłacić za nią na meetcie? Edytowano Kwiecień 26, 2015 przez Clicker Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Kwiecień 26, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Zwykłą: jak najbardziej. Kolekcjonerską: niestety nie, ponieważ musimy wyprodukować gadżety przed meetem. Jest to szczególnie istotne w przypadku koszulki. Można jednak dokonac wpłaty cząstkowej, aby ją zarezerować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clicker Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Dobrze, więc załóżmy że rezerwuję zwykłą wejściówkę. Mam was poinformować że płacę na meetcie czy nie jest to konieczne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Kwiecień 26, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Jak dokonasz rejetstracji, to wyślemy Ci maila z numerem konta. Zapłacisz wtedy lub nie, wedle własnej woli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Kwiecień 26, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2015 (edytowany) UWAGA! NOWA ATRAKCJA! Marzyłeś kiedyś o ogromnej, pluszowej Lunie w rozmiarze powszechnie uchodzącym w fandomie za "life-size"? Na Vistulianie będziesz miał możliwość taką zdobyć! 130 cm od kopyt do rogu! Znana w fandomie producentka kucykowego rękodzieła, Angel99Percent, postanowiła dać na aukcję charytatywną swoją ogromną, pluszową Księżniczkę Lunę! Zysk ze sprzedaży zostanie przekazany na hipoterapię jednego z warszawskich ośrodków zajmujących się tą sztuką. Dlatego zbierajcie pieniądze. Będzie można je przeznaczyć na szczytny cel, a także pozyskać marzenie każdego broniacza! Na aukcji pojawi się też wiele innych przedmiotów, jak grafiki i modele znanych artystów fandomowych! Link do galerii Angel Edytowano Kwiecień 26, 2015 przez SPIDIvonMARDER 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clicker Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 Bardzo przepraszam za tyle tych pytań , ale... 1) Jak mogę dać swój przedmiot na aukcję? 2) Czy mogę dać swój przedmiot na aukcję, jeśli jestem niepełnoletnia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Kwiecień 27, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2015 2. Możesz 1. Po prostu w trakcie meeta daj go któremuś z organizatorów A co masz ciekawego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clicker Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 (edytowany) Jeszcze nie, ale mam w planach zrobić 5-pack blindbagów z postaciami z "The Cutie Map". Aczkolwiek wciąż nie wiem, czy na pewno pojadę na meeta. Edytowano Kwiecień 27, 2015 przez Clicker Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 Jeszcze nie, ale mam w planach zrobić 5-pack blindbagów z postaciami z "The Cutie Map". Aczkolwiek wciąż nie wiem, czy na pewno pojadę na meeta. Z Postaciami? Ale, przemalować figurki rozumiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się