Ukeź Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 Ludzie z mojej szkoły się tam studniówkują dziś, a ja bawię się w instanty cosplayowe. Kreatywnie.. Pytanie! Czyją pseudo wersją jest dziś Ukeź? Pierwsza prawidłowa odpowiedź wygrywa bułkę, lolz. Mam żyrafią szyję. Wtf. W ogóle jej nie ogarniam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 (edytowany) Daje swoje choć troszkę lepsze zdjęcie. BTW. Ukeś ma śliczne kreski Edytowano Styczeń 19, 2014 przez Celly. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 Celly=Słodziak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Bo mogę, chociaż i tak nikogo to nie obchodzi 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Cóż za nonszalancki uśmiech Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Bitch Please 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 (edytowany) @Skoda Naprawdę ładnie! @P.Ślimak Czy tan w avku to nie ''przynajmniej nijaki'' Maciej Makuła? [tzw. Mojżesz internetu] ~Już wem Edytowano Styczeń 20, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 (edytowany) Tavi, ślicznie Edytowano Styczeń 20, 2014 przez Hedzio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Dziękuje wam, myślałam, że znowu olejecie moje zdjęcia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 jak można olać Twoje zdjęcia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Taaaviiii! Śliczne zdjęcia :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Hedzio, zdarza się Imesh, dziękuje :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Tavi, masz na zdjęciu opaskę z kokardkami z yatty, czy mi sie wydaje? P: Wydaje, mam tylko białe słuchawki Ale mam czarne, kocie uczy z kokardkami z Yatty w domu :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 Dziękuje wam, myślałam, że znowu olejecie moje zdjęcia Póki masz dwa okrągłe przedmioty na klacie,a nie między nogami nie oleją twoich zdjęć Spójrz na zdjęcie Amola czy moje - Nothing.... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 ładne gogle, PE. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 A próbowałaś kiedyś zrobić czarne kreski na górnych powiekach ale nie na całości tylko tak od połowy? Może to by optycznie podniosło kąciki oczu i MOOOOŻE mogłoby fajnie wyglądać. Może. Tak mi się zdaje. Tak poza tym to fajna marchewka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 Mimo wszystko jestem ciekawa, jak by to wyglądało i czy byłaby taka zmiana jak podejrzewam. Ja mam to szczęście, że nie muszę nic optycznie zmieniać, a rzęsy już i tak mam długie i czarne, więc nie marnuję kasy na jakieś maskary i nie wiadomo co <piąteczka!>. ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 Marchewy są fajne. Tylko trochę uśmiechu, dziewczyno. Uśmiech zawsze pomaga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 (edytowany) Tak jak ''up'' Estherenn, gzie się podział uśmiech? :( Edytowano Styczeń 22, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 (edytowany) To w końcu marchewka czy emos? ...tylko bez kłamania mi tu! Edytowano Styczeń 23, 2014 przez Burning Question Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Marchewkowy emos 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Mikroskopijny rozmiar + kamerka + nieogar fryzury = moje zdjęcie Estherenn. - jak to się mówi: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Gdzie mężczyźni w garniturach, ja się pytam? >.> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Gdzie mężczyźni w garniturach, ja się pytam? >.> Heheh x3 Może nie najnowsze, ale garniak jest x3 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Pjęknie! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się