Burning Question Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 Możecie przestać karmić trolla z łaski swojej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N: Kojarzy mi sie z osu i grami. A: Fajna AJ ale troche mała. : D S: Linki i nietoperze. U: Bad Apple xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N : Kojarzy się teraz z niebieskim anime A : Nie,...to nie to co myślisz, i tak lubię pieski... S : Nie wiem czy chodzi o krew.. Czy o to drugie? mniej, więcej.. Mogłam nie otwierać spoileru. U : Przyznała się do bycia zboczonym człowiekiem Już raz przepadła i wróciła do swojej off topowej pracy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N: Wilk a niby szop nad szopami. A: Szop. Z gry. Więcej nie wiem. S: Ponownie ten sam szop ale na innym ujęciu. U: Często widuje. W sumie to spoko osoba. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N: Skojarzyło mi sie z ciastkami ;-;. A: Fajne uszy. Fajny uśmiech. Fajna czcionka. Fajny papieros xD. S: "Ide w strone światła~" U: Nie lubi mnie D:. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 (edytowany) Nick: Jak wszystkie jej pozostałe: Imię postaci z MLP/anime/piosenki Avatar: Jak już wspomniałam wcześniej: myślałam, że to dziewczyna. Sygnatura: Ummm... Przykro mi nie rozumiem jej. Aoba(prawdziwy) i jakiś koleś. User: " ~ " , " xD ", " ;-; ", itd. W kółko widzę w jej wypowiedzi, którąś z tych emotikon... Ostatnio tak mam też, że chyba, gdybyśmy się znały w rzeczywistości, to bym ją zdzieliła patelnią...Ale to nie znaczy, że jej nie lubię. Edytowano Styczeń 18, 2014 przez MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 Nick: Malinka, widziałem kilka razy, słodki. Avatar: Nie lubię anime więc nie wiem o co chodzi. Sygna: Oprócz jakichś postaci (również nie mam pojęcia jakich) kilka linków, głównie galerie, ale też i Youtube. User: Nie zagląda na SB więc nie miałem okazji porozmawiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N: Kojarzy mi sie z pieniędzmi A: Jakiś fajny mieczyk. Nwm co to jest. S: Bardzo duża i...ciekawa? Normalnie powiedziałabym, że Derpy, gdyby nie te oczy ;-;. U: Nie znam za bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N: nadal nie wiem co to jest x.x A: neko- rozpacz! S: lol jaki wkurzony ten niebieski XD U: wiem tylko że co 5 minut zmienia av i sygne O_o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N: Tak jak już mówiłam, kojarzy mi sie z osu... Nie mam innego pomysłu xD A: Takie słodkie. S: Tia... Skąd ja to znam U: Ma fajne avy i sygny :3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N: Nic mi nie mówi, ale oryginalny A: Nwm Mraaauu? S: Znów coś z anime, Nie mam pojęcia co to przedstawia, ale koleś wkurzony. U: Nie znam, od niedawna zauważyłem że się tu udziela. Wydaje się być spoko Choć zastanawiam się czy w ogóle lubi kucyki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N: kojarzy mi się z ostro miętową gumą do żucia. Rozpoznawalny. A: trochę za dużo blichtru jak dla mnie, ale lubię fiolet wszędzie. ^^ S: urocza! Też uwielbiam fluffle! U: nie znam kompletnie, przepraszam x.x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N: Hmmm... Nwm czemu, ale kojarzy mi sie z Argentyną.... A: Fajna Rarcia :3. S: Fluffle Puff *-* I czego więcej chcieć? U: Nie znam za bardzo ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N : Aoba.. to już mi się nudzi. A : ciągle zmieniany S : tak samo. U : Wpycha się co jeden post by jak najwięcej karmić trolla. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 (edytowany) N: już mi się dobrze kojarzy bo pojawia się regularnie na forum ale też z sensownymi postami A: Trochę mi przeszkadza ucięty koczek i oczy rodem z anime (niektóre style pasują ale ten nie bardzo). Przynajmniej grzywka urocza. S: już nawet obczaiłam co to za gra żeby ogarniać. Fajna ale... wracam do Wiedźmina U: sympatyczna i aktywna fanka szopów, nie mam nic do zarzucenia. c: Edytowano Styczeń 18, 2014 przez Burning Question Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N: Podoba mi się (podobno chce zmieniać, Cassidy musi zostać!) A: Hmm już nie ma szopa? Ten jest taki sobie(nie lubię lekarzy) S: Dalej z gry Sly, jest dobrze U: Choć nie znam osobiście to lubię, szczególnie za to że zrobiła mi super sygnaturkę (za niedługo zmienię) @Burning Question N: Hmm, wpada w ucho, oryginalny. A: Przesłodkii Jestem na tak. S: Jak wyżej, ale smutek Pinkie jednocześnie mnie smuci U: Również nie znam :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 (edytowany) N: Argentyna, Bezio, Noiz. wtf? A: Fajny fioletowy~. S: Rzygam tęczą. U: Ma 18 lat. You don't say? Edytowano Styczeń 18, 2014 przez Aoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 A co ze mną nie tak? N: Spoko A: Uu, coś nowego, wolałem poprzedni ale ten też ok. S: Spoko.. U: Wydawała się fajną osobą ale widzę że coś do mnie ma ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N:Nic nie znaczy, ale spoko, oryginalna xD A:Rarity is best pony! ^^ S:Fluffle Puff się ogoliła ._. U:Jest superowy, najfajniejszy, przystojny, miły, aż chce sie go zhugać *w* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N: przepraszam, ale kojarzy mi się z hejceniem. XD A: idealna pozycja do zasadzenia mu kopa. :3 S: smuteg wszędzie, mhrok wszędzie! Co to bądzie? Co to będzie?! U: na pewno aktywna, propsy za te wszystkie nagrody Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 (edytowany) @Do Hidoi N: Zawsze go lubiłem A: Sombra, co za niezdara ^_^ S: Trochę przygnębiająca, ale ok U: Nawzajem Jest super, najlepsza osoba jaką poznałem w życiu, miła, słodka nic tylko hugać @BurningQuestion N: Jest fajny, nie mam nic więcej do dodania A: Wybacz mi.. super, jeden z lepszych S: No nie wiem ale robi mi się smutno :( Biedna Pinkie U: Już lubię za Arktysia ^_^ Edytowano Styczeń 18, 2014 przez Arktez 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 (wejdź na fb xD) Burning - N:Oryginalna, imię jej OC xD A:Sweetie taka ładna ramka ;_; S:Jesteś ;_; U:Nie znam xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N : Hidoi.. Kojarzy mi się z Hawajami A : Utknięty tyłek Sombry w krzakach... ;_; S : Biedne kucyki :< U : Nie znam, ale ma 3 pkt i dużo nagród. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N:Lepsze by było samo Cassidy xD A:Jakiś szopeł fajny xD S:Wilczeł i szopeł xD U:Nie lubimy jej xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 N: Hi Doi. A: Tu gdzieś musi być ten grosik! S: Soo sad. Tyle emo. U: Nie mam złych odczuć. Jak na razie to raczej spoko ludź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się