Magus Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 N: Będąc w fandomie ciężko nie zapamiętać A: Super ciekawy obraz Rainbow S: Jak i avatar i oczywiście widzimy najbardziej epicką sztuczkę Rainbow Dash U: Nie poznałem za dobrze ale myślę że bardzo lubi Rainbow Dash. I jest bardzo szybka w odpowiedziach w quizach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 N: Czary mary, Harry Potter, magia, yay. A: Boje sie tego. S: Tego też, to jest creepy O_o U: Zaczynam sie go bać xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 N: Widywany przeze mnie dosyć często w grach forumowych A: Skojarzenia, skojarzenia i jeszcze raz skojarzenia S: Jakby był Rainbow Dash z Cupcakes U: Forumogracz, widocznie ogląda jakieś anime, nie miałem okazji do bliższego zapoznania się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 Nick: Imię, mało oryginalny :< Avatar: Cuteness over 9000! Świetny. Sygna: 2 userbary oraz tęczowy napis który trudno odczytać w "normalnej pozycji" . User: Nie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 Nick: kojarzy mi się z LoL'em :I no cóż... Avatar: cokolwiek przedstawia, podoba mi się. Fajny herb, zapewne wymyślony przez usera Sygna: bardzo ładna praca... ciekawe, czy to oc i czy sam zrobił ją sobie (skoro rysuje cuś tam) User: nie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 N: Go to sleep >:< A: "drapeau lyon" S I believe I can fly. U: Ogląda zapytaj beczke xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 N:Aobama owo A:YAOI HARD S:MORE YAOI HARD U:Czy ona kiedyś śpi? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 N: Autko A: Jakiś kolo, którego nie znam a ma niezłego reapfejsa S: jakiś zespół, którego nie kojarzę U: Mama Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 (edytowany) N: Oczywiście, drzeffko. A: "Są cycki, jest główna" xD. S: Nadal ta sama i nie zmieniona. U: Zaczynamy operacje. Od teraz to ja będę forumowym drzeffkiem! xD Czy ona kiedyś śpi? xD Ahh...Jeszcze tylko trocheee....Jeszcze zobacze czy ktoś napisał w offtopie na mlppolsk........ *odgłos spadania na podłoge* *pip pip pip pip pip* Edytowano Styczeń 28, 2014 przez Aoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 N: nie czajem, dziwny. A: Bondycz S: Moar bondycz U: Lubi bondycz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 Nick: Feather, piórko. Wiąże się z częścią jego opowiadań, a także jego OC. Avatar: OC w skarpetach. Bardzo ładny art. Sygna: Reklama Tumblr oraz kolejny art, także związany z OC. User: Kojarzę głównie z powodu jego opowiadań które czytałem jakiś czas temu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 N:Gorączka złota A:Herb jakiś? S:Czyżby Fox? Oc takie sobie ale pomysł fajny U:Nie znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 N: Nie ogarniam czemu se taki ustawił. A: Herb. S: Kucyk który se lata po kosmosie. U: 0 ostrzeżeń, lul. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 N: Aoba, właściwie nie wiem, co znaczy. A: Not bad, ale czemu ta ręka lata? S: Nie wyświetla mi się. U: Kojarzę z gier, ale mało znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 N: Kojarzy mi sie z sałatą .__. A: Kucyk...Skojarzenia S: Takie....kawaii! *O* U: 'zwykły użytkownik' A: Not bad, ale czemu ta ręka lata? Przecież latające ręce są takie fajne >:< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 N: HUAHUAHUAAAAA... zgaduję, że postać z naruto, bo tak mówi wujek gogiel. A: :'D zniku S: Weś to stont, cuz this mejx mi horni huehue U: Spamuje w tej zabawie :I Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 N: Hmm interesująca nazwa. A: Bardzo fajny kucyk w skarpetkach. S: Końskie tortury! U: Kolega póki co obcy mi jeszcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 N: taki trochę mało oryginalny. A: Coraz więcej takich avków, coraz dalej się to posuwa. S: BiP miał kiedyś taką sygnę. U: Nie kojarzę, chyba jest nowa. Albo mnie coś ominęło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pegasis89 Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 N: Taki trochę Afrykański, czyż nie? A: Rainbow Dash? Jakaś oryginalna wersja. S: Super zwierzak! U: Jedna z wielu dziewczyn, których nie znam jeszcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 N: Tak jak mówiłam, mało oryginalny. Tylko co tam jeszcze robi "Gość?"A: Domyślny avek.S: Brak sygnatury.U: Nie znam jeszcze, ale zastanawia mnie, czemu jest gościem. Czyżby usunęła konto?//To nie Rainbow Dash, tylko moja postać. Czemu wszyscy mylą ją z RD? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 N: Ciekawy i oryginalny A: Fajna ta Twoja postać S: Daj go do mamy ;_; kociaki są super U: W ogóle nie znam i widzę tu pierwszy raz ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 N: Oryginalny i krótki. A: Rarity z jego nickiem. S: Oznajmienie, że jest fanem Fluffy i Rarity wykonane przez Cassidy. U: Kojarzę, ale nie znam :c. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 N: Nieoryginalny ;_; A: Ładny art z Dashie Gogle S: Dasheły. Możliwe, że to Twój ulubiony kucyk, ale mogę się mylić. U: Nagrody ma, co wynagradza ten nick, ale nie znam c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 N: Piórko... fajoskie piórko! A: Jego OC ze skarpetkami, seksownie wygląda. S: Jego OC jest łaskotane. (dobrze ze widać tylko co jest łaskotane z przodu. U: Znam, kiedyś MG, ale zrezygnował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 (edytowany) N: Znów oryginalny. A: Octavia . S: Spoiler, nick i linki. U: Kojarzę, wydaje się miły. Możliwe, że to Twój ulubiony kucyk, ale mogę się mylić. To się wie ;____;. Patrz na tytuł, patrz na avek, patrz na sygnę, patrz na profil, patrz na wszystko. Edytowano Styczeń 29, 2014 przez Rainbow Dash ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się