Cassidy Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 N : Niech wróci drzewo na moje żądanie niech się tak stanie *patrzy* Ihara ? Eh... A : Jak ja nie lubię go oceniać... S : O nim myślę to samo co o typku na avatarze. +narodowy spoiler U : Może być, zastosowała się do narodowości spoilerów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 N: Gdzie Ferejli? Eh... Wilczyca mi się nie podoba, jak już wcześniej pisałam. A: Całkiem fajna Pinkie, ale też zmień xd. S: Nie wiem co wyjątkowego jest w wilkach. Kukurydza everywhere, to do spoilera. U: Userka z głupawką. Gdy nie jest ona przesadna da się z nią wytrzymać i się pośmiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 (edytowany) N: Nie podoba mi sie to wilk. Nie da sie zliczyć ile osób już to do niej mówiło... A: Nogi za krótkie i za cienkie i ogon za długi. Ale tak to może być. Chociaż przydałoby się zbliżenie na twarz. S: Przeszywający wzrokiem wilk Wielbię. U: Ciągle marudzi, że chce aby wrócił nick Aoba. @naaahh.... Edytowano Marzec 26, 2014 przez Ihara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 N: Czyli wcześniej się nie myliłem znam cię... No. Ale jak teraz myślę ten nick kojarzy mi się z jakąś grą. A: Panienka z obrazka? S: Spadająca panienka z obrazka... U: Czy ty nie byłaś/byłeś/ byłoś kobietą? Tak mi się jakoś zdaje ale uciąć se ręki nie dam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 N: Nick tak bardzo pasujący do tytułu. A: Lepszy od wcześniejszego, ale wole oryginał... S: Patrzy na mnie z góry, ale i tak kocham jego yukate. U: Nie ogarnął kim jestem : D. Czy ty nie byłaś/byłeś/ byłoś kobietą? Zmieniłam płeć : D. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 (edytowany) N: Pan Ojciec Dyktator... widzę nawiązanie do ulubionego radia chyba każdej babci. A: F**k, nie pamiętam jak ma na imię, ale na pewno jest tym dyrektorem z Ao no Exorcist. Niezły, ale kiepska jakość. Polecam zapisywanie w PNG. S: Tak samo jak wyżej. Ten szlafroczek kojarzy mi się z Vocaloidami. U: Od grudnia na forum, więc jeszcze dobrze nie znam. Na pewno często go widzę tu i w luźniej grze ról. Czasem mnie rozwala.(tak ja wszyscy z którymi siedzę na PW) Pak, Ihara mnie wyprzedziła. N: Kojarzy mi się z koniem. Wolałam Baobaba, no ale... ogółem fajny nick. A: Jakaś dziewczyna, która się focha. fajna kreska. S: Coś tam chyba z OSU, nie wiem, bi nie gram. I jeszcze Kami Sama (Po japońsku Pan Bóg, tak?) U: Wróciła po kolejnej przewie. Jest obojnakiem(wat?! xD). Lubię ją/go/to. Edytowano Marzec 26, 2014 przez MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 N:Kalinka malinka Fajny nick, dobrze się kojarzy i... jest słodki! A:Ruda pokerzystka, trochę mały, jak każdy jej avatar. S:Też maleństwo, kolory ładne, przyjemne dla oka, a Oz jak zawsze z sugoi kreską. CHAMSKA REKLAMA! U:Fajna osóbka, miło by było poznać bliżej, ale cóż :') Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 (edytowany) N: MaLinka. Chciałabym poznać historie tego nicka. Nie widziałam nigdy podobnego, więc można powiedzieć, że jest oryginalny xd. A: Piękna Sharon, chociaż jej nie za bardzo lubie. S: Ładne kolory. W dodatku zrobiła ją sama, ja bym tak nie umiała :i. U: Umie posługiwać sie gimpem, wow :o. @up Edytowano Marzec 26, 2014 przez Ihara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 N : Drzewko wróć A : Ładniejszy niż tamten ^^ Takie krwiste oczy. S : Ten co wtedy był na avatarze..widocznie umie się teleportować . U : Nie pozwoli na powrót drzewa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 N: Samo Cassidy wystarczyłoby. A: Lepszy był wcześniejszy, ten mi sie nie za bardzo podoba. S: Podoba mi sie. Ładny wilk. U: Chce żebym zmieniła nick...Aż chce sie strollować i nigdy nie zmieniać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 N:I haaaaaa, Jean! Wolałam Ałobe, bo mi się kojarzyło z turkusowym :c A:Kreska trochę boli, czerwone oczy też, ale...BIAŁE WŁOSKI OMG. S:Kreska ssie, mocno ssie, są białe włoski więc to ratuje. U:Nie chce zmienić nicku </3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 N: Samochód. Długi, ale całkiem fajny i rozpoznawalny nick. A: Islandia nadal. Kiedyś już taki avek się u niej pojawił. S: Tak ciemno, tyle linków. Aż cztery, tyle czasu zmarnowane na oglądanie co pod nimi się kryje xd... U: Sympatyczna użytkowniczka wydająca się warta poznania. Aż zastanawiam się czy nie napisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 N: dużo oryginalniejszy niż poprzedni, przez co bardziej mi się podoba A: Dość powiedziałbym zabawny i nietypowy + za niekonwencjonalność tego avatara S: widać, że uwielbia Orlando Blooma i mamw spoilerze całą prawdę o sobie... ciekawa jest U Ciekawa osóbka, którą kojarzę, głównie z tego tematu i kilku tematów z Akademii Wonderbolts... ogólnie na + Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 Nick: Sosna aka Sosen. Taki drewniany, dobrze się kojarzy. Lubię to. Avatar: Znów zmienił. Myślę, że na lepszy. Bardzo mi się podoba. Sygna: Te same userbary i zaiste prawdziwy cytat. User: Bardzo pozytywny gość. Same plusy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 N: Go For Gold, może być. A: Bardzo mi sie podoba, bo przypomina mi Mukuro :3. S: Ładna, chociaż wielka. I oczywiście chamskie reklamy... U: Sama nwm kiedy został modem. Życzę powodzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 N:Jak już mówiłam, koniowaty. A:Kreska ssie jak w starej, amatorskiej mandze. Fuj, jedynie białe włosy ratują. S:Kreska niczym jak w Dangeki Daisy, ssie ale jest trochę lepsza niż wyżej. U:Wszędzie jej pełno, znowu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 (edytowany) N: Samochodzik forever. A: Ładny i nie zmieniony. Nikt już tyle nie wytrzymał z 1 avem /; S: Znowu ta sama, meh. Jakiś koleś podniecający się grą na kontrabasie(?). U: Ciągle myli blond włosy z białymi. amatorskiej mandze. Poprawka, manhua C:<. Edytowano Marzec 27, 2014 przez Ihara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 N : Wiesz co o nim myślę... A : Uznajmy, że to kuzyn/kuzynka tego/tej na sygnaturze... S : To co na avku, tylko na avku . U : Nie umiem jej czasami obczaić... Ale to chyba dobrze. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 N: Wciąż mi się podoba. A: Jest dobrze, ale bywało lepiej. S: Przepiękna Fajny Wolf i świetne kolory. U: Lubię i szanuję ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 N: Już dawno zmienił, przynajmniej tego sie da jakoś łatwo odczytać . A: Nie podoba mi sie. Taki zwyczajny. S: To samo co avatar. U: Nie znam. Wydaje sie być spk człekiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 N: Rozpoznawalny. Nawet, nawet... A: Całkiem ładny. S: Również całkiem, całkiem... U: Była aktywna, zapadła w niepamięć i znów wróciła. Da się ją lubić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 N : Lisek o imieniu Chan ja to tak kojarzę przynajmniej A : Aniiiime ? Mróz i zimność... S : Cytaty i.. Atakują Brony! Będą nas miliony! Wczoraj Stany, dziś Europa, jutro cały glob! U : Bardzo fajna, miła i fajna... no i fajna... może jeszcze fajna. Wspomniałam już, że jest fajna ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 N: Bez tego wilczyca byłoby by dobrze. A: Ładny. Ale nogi Pinkie zdecydowanie nie ;-;. S: Kawaii wilk...Przeszywa mnie wzrokiem OoO. U: Zaczęła zdobywać coraz więcej nagród...:c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 N : No dobrze... Sahara xd A : Fajne czerwone oczka. S : Tu nie podoba mi się, bo.. bo te uszy U : Dała mi repka za ocenienie jej , lubi chyba być oceniana.. (chyba ? na pewno... ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 (edytowany) N: Populacja wilków się zmniejsza. I dobrze. Było ich za dużo. (Chociaż "Cassidy" jest ładniejsze ;-; ) Nick nawet, nawet. A: Całkiem ładny. S: Tak bardzo wilk. ;-; Dodatkowo spoiler. U: W "małżeństwie" z Sajbackiem. Całkiem fajna. Edytowano Marzec 27, 2014 przez Lisica-chan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się