Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 N:Przypomina mi Maroco,marsa i internet w jednym,chyba zgłodniałam 10/10 A;Sunsetka Shimmerka! Uwielbiam ją za te kolory~ 9/10 S:Sunset Shimmer od artysty który mi robił 2 rysunki,to białe tło i ta grzywa która mi sie nie podoba wszystko rujnuje ;-; 7/10 U:Nowy na forum który lubi nowego antogniste,wydaje się być miły no i lubi Anime!No i...no i mnie lubi więc ja go też lubie,no! 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 N: Wielbicielka Octavii 10/10 A: Postać z jakiegoś anime, (znowu nie wiem jakiego i co to za postać) 8/10 S: Kolejne postacie z anime? 8/10 U: Moja znajoma od full czasu już, dlatego 10/10 S: Hmmm... Wszystko pięknie ale brakuje Twilight Sama to zrobiłaś? 10/10 To nie moje dzieło, a kolegi z tego forum, ale już tak dawno to było, że nie pamiętam kogo...xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 (edytowany) N: Niczym Legion, znamionuje więcej niż jedną osobę. Ciekawe. A: Niedosypiająca Celestia, nieudolnie próbująca zapewnić sobie jeszcze chwilę spokoju. S: Nie zmienił jej, jak i avka, odkąd tu jestem. I dobrze, bo wspaniała sygnaturka. Gratuluję wykonawcy. U: Jak zawsze. Nie wiem, nie znam, nie oceniam. Aktywny, tyle mogę powiedzieć. Edytowano Czerwiec 28, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 N: Taki skromny... A: Często zmieniany, ale są spoko te zmiany S: Ma pozdrowienia od moda który był 24 godziny U: Często się spotykamy w tym dziale xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 N: Ciekawy. A: Celestyna. Fajna. S: Też bardzo ciekawa. U: Miły user. Nie mam zastrzeżeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 (edytowany) N:Tak bardzo Lizy ;_; A:Ciemność!Widzę ciemność! A nie,jest coś żółtego c: S:Wilkuś~ U:Nie znam,nie oceniam,wiem jedynie że się udzielała w dziale z RD Edytowano Lipiec 1, 2013 przez Mrs.Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Nick: Elizabetta. Ładny, oryginalny, przyjemny w wymowie. Miła odskocznia od tych wszystkich Rainbowdashów i Fluttershyów, podoba mi się. Avatar: Charakterystyczny wilk, o ile się nie mylę, odnosi się on do sympatii użytkowniczki względem wilków, również mi się podoba. Sygnatura: Również wilk. Jest ładnie, estetycznie, podoba mi się. User: Kojarzę ją ze starej ekipy, przez długi czas zajmowała się działem Rainbow Dash, co szło jej bardzo dobrze. Nie mam zastrzeżeń co do ogółu jej zachowania, gdyż jest ono nienaganne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 N: Kojarzy mi się ze sprzętem RTV AGD.A: Mój doradca (młodsza siostra) mówi, że jest taki sobie.S: Mądry cytat.U: Nie wiem, nie słyszałam i pierwszy raz widzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 N:Kojarzy mi się z Insuliną...7/10 A:Brzydko zhumanizowana Celestyna...Derpy była lepsza 6/10 S:Banda księżniczek Postrach Dzielni i wierszyk do gry w łapki! 10/10 U:Kojarzę z off-topu,też słucha klejNut~ 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 N. Dosyć oryginalny. A. Kotek Słodkie. S. Nie wiem co to jest ale ok. U. Kojarzę ją z dA i Off-topu i szczerze mówiąc na początku się jej bałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 N : Fineaszowaty A: Słodki śpiący Fineasz. S: Strasznie przesłodzona Flynn'owa parka. U: Ogólnie wygląda na bardzo miłą i spokojną dziewczynę. + Jest bardzo ładna 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 N:Insygnia śmierci A:Emo Celestyna S:Tak bardzo gra w łapki ;u; U:Wydaje się być miła~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 N: Tak bardzo oryginalnie A: Kojarzy mi się z Opal. S: WELCOME TO ICELAND ! !!! U: Ma koleżanki hehehehehe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaito Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 N: Prosty, łatwy do zapamiętania A: Bardzo ładna Rarity per Princess Platinum S: Trochę czerwonego tekstu U: Wygląda na miłego użytkownika i dobrego moda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 (edytowany) N: Ładny i krótki. A: Lyra oszukująca w ciuciubabkę S: Lyra Lyra ewrywhere. U: Nie widziałam, nie słyszałam i nie znam. Edytowano Lipiec 2, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaito Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 N: Krótki i ładny A: Fajnie narysowana Celestia S: Alicorn Master Race U: Wygląda na fajną, nie zna mnie, ale to przyjdzie z czasem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 N Jakiś taki śląski A Jest Lyra jest "okejka". Lyra, napojo-testerka. To dlatego ma taaki "bęben" S Świetnyc. I znowu Lyra... pewnie po napojo-testachU No niestety, nie znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 N Podoba mi się. :3 A Sweete Slodziak S. Fajny link. xD U Niestety nie kojarzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 N: "Swetaśny" A: Fredki nie ma w pobliżu? Fineasz możesz odsapnąć. S: Szamaj Thuskafeczkę U: Przyjacielski człowiek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 N:Na pewno Oryginalny A:Mangowa wersja Celstyny S:Tak bardzo kłaniać się przed księżniczkami U:Lubi Bleach`a i jak ja ma depreche Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 N: Fufny. A: Nope. S: Nope Nope Nope Nope Nope Nope Nope. Nope. U: Nie znam za dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 N: Oryginalny xD A: Wieczny smile S: Piraci i ta mina U: Ciekawa Pegasis, którą coraz częściej tu widuję N: Ciekawy. A: Celestyna. Fajna. S: Też bardzo ciekawa. U: Miły user. Nie mam zastrzeżeń. Zostać ocenionym przez dawną Błękitną Panią yeeeey Panią również, lubię i to od daaaawna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 -N Ciekawy, mówi o wszystich na tym forum -A Lubie go xD -S NAJLEPSZA NA SWIECIE! -u Jedna z ciekawszych postaci na forum :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 N: Ciekawy A: Własnej roboty... Nie idziesz na łatwiznę S: Ciekawa i fajna xD U: Kolejna Pegasis, którą zaczynam poznawać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 N - Bronis i Pegasis.... Moja rodzina opisana.. A- Przepobiona postać jedno odcinkowa, raczej 3-planowa postać :3 S- Uwielbiam ją, Lunka, Nighti, Celestynka, Cadencka i Chrysi brakuje Somborki ale mały szczegół U - Już niedługo ją poznam wydaje się miłą osobą i z tego co widzę lubi anime Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się