BiP Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 N: Pani Eliza A: Wilczek S: Te oczy... nie mogą kłamać U: Dawna Błękitna Pani, fajna Pegasis, szkoda tylko, że tak mało się spotykamy na forum ... ps A: Ładny... tylko kto to jest? Fleur de Lis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 N: BRONIESiPEGASIS A: Fleur de Lis S: "Plejada gwiazd" U: Nie znam osobiście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 N:Zielona fala~ A:Apple Bloom i jej ząbki S: AB i jej zęby x2 vol.2 U:Znam jednak dawno go na forum nie widziałam ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 N: Mrs. Octavia A: Anime ( ^^ ) S: Jak wyżej ;p U: Stara dobra znajoma z akademii Wonderbolts ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 N: Ciekawy, jak tutaj wszystkie na tym forum. A: Fan Applebloom xD S: Ta sygna jest zrobiona rewelacyjnie. U: Nie znam jej/jego. Ale widać, że ma talent do grafiki komputerowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 N:Tak bardzo ship A: S: x2 U:Udziela się na forum i ładnie rysuje~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 N: Tak bardzo Octavia. A: Eyes, eyes babe. S: Strasznie wyidealizowani. U: Ossom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 N In soviet Russia polar beare ride on peoples!A Troll KingS Ma niezłą kolekcję znaczków pocztowychU Na forum często widziana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 N: Zaiste oryginalny jak gwiazdy na niebie, bo niby każda wygląda tak samo, a jednak są inne. A: Figureczka do woreczka S: Park Jurajski, fajna sesja, a film to po prostu geniusz, jednak nie mam na to czasu :< U: Oryginalny (Konkurs Cadance), pomocny oraz lubiący się wypisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 N: Kaczor Daffy A: Kaczor Daffy S: Więcej U: Spoko moderator, obecnie gadam najwięcej z Nim, prócz CMC oczywiście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 N: Zbiorowy. Baaardzo opisowy, tak przy okazji. A: Pierwsza zmiana odkąd tu jestem! Hallelu-Jah! Fleur chwaląca się długimi kudłami. S: Dobra, stara, psująca słabe komputery, ogólnie pokazuje rózne postaci. U: Nie znam w rzeczywistości. Po postach jednak całkiem w porządku osoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 (edytowany) N: Tak bardzo Tomek. A: OBEY. Juz tyle razy widziałam ten napis i dalej nie ogarniam co on oznacza. S: Jakiś baner po rusku i... drugi baner który mi się juz niezbyt podoba. Wojna to pokój, serio? U: Jakoś jeszcze nie poznałam. Edytowano Lipiec 10, 2013 przez Maisha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 N: Kojarzy mi się z jakąś piosenką, jednak nadal nie wiem jaką A: Niezmienny, niepokojący a jednak fajny. S: TEN JACK SPARROW POWINIEN DOSTAĆ WIĘCEJ NAGRÓD U: Nie znam, ale ma DA. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 N: Chyba mu się nudziło... A: Jak wyżej... S: Ja ją ignoruję bo mi oczy wypalała... U: Mój dobry przyjaciel. Znam go od dawna widujemy się codziennie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 N: Fajniasty. A: Apple Bloom wyszczerz. S: Apple Bloom has been doubled! U: Jeszcze nie znam, nie miałam okazji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 N: Pro mega oryginalny, lubię to. A: Hiena, lub jakieś podobne stworzonko o porażającym wzroku. S: Minecraft, Jack, Ratchet (chyba z jajkiejś gry) oraz DA U: Nie znam, poznam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 N: Bugs lepszy A: Patrz wyżej S: lol nope U:-67/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 N:Oh,skąd ja to znam A:Glacek bez oczu! S:um...nie U:Mój mężu hejter ♥ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 N: Tak bardzo znajomy. A: Soł fioletowy. S: Haha Nope. U: Soł awesome. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 (Wracam na stare śmieci... Ciekawe kto mnie pamięta) N: Czekaj kojarze... nie... jednak nie A: Dat wzrok S: W oczy rzuca sie Jacek Wróbel U: Latający Potwór Spaghetti... To wystarczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 N:Hmmm...coś mi się kojarzy A:Um,nope S:Serduszkowa Rarcia :3 U:Dawno chyba nie wchodził na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 N: Spotkałem parę minut temu A: Fajny... lol nope *derp* S: Biegiem na browar! U: Spostrzegawcza... zauważyła, że pół roku mnie nie było (no może przegiąłem... ale długo) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 (edytowany) N: Nieznajomy. A: Rarcia is always fabulous. S: U: Nie znam, pierwszy raz zobaczyłam. Edytowano Lipiec 10, 2013 przez Maisha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 N: Nieznany mi A: I have no idea S: Why is the rum gone? U: Nie znam... do czasu xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 N:Czemu mi się on z bronią kojarzy? A:Soviet Rarcia S:Juz nie soviet ale nadal Rarcia! U:Widziałam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się