makówka Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Nick: Trum, kojarzy mi się z Rum..Trun.. Trunek.. Av: Może być. Sygna: Strzał w 100 User: Zaczynam się przekonywać, mimo, że to avatar postaci, której nienawidzę :sleepy: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Nick: Makówka Av: Fluttershy & Rainbow Dash Sygna: Fluttershy ^^ (nie chuda, nie gruba ) User: Sympatyczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 N: Czerwone maki na monte Cassino A: Fajnutki Syga: tez spoko U: Wydaje spoko .... N: Nie taki zły A: nie podoba mi się S: fajna User wydaje się normalny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makówka Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Major, musisz ocenić Future Pony A ja ocenię Was dwóch! Nick: Future Pony, hmm ciekawe jak by wyglądał kucyk z 2050 Av: Jest Flu, jest Luna, jest świetnie! Sygna: Fluttershy, też nie chuda, też nie gruba, tańczy sobie User: Jak najbardziej spoko, chyba się do mnie przekonał? :3 Nick: Major Kusanagi, nie kojarzy mi się z niczym D: Av: Świetna Rarity! Sygna: Total rozwałka, moje klimaty. User: Ok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Nick: Wolę jabłecznik Av: Fajnuchne Syga: Beep Beep! I'm a cloud! User: Spoko koleś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Nick: Bonifacus Av: Rainbow Dash Sygna: Dashie User: Fajny, może dzięki niemu zacznie działać mi normalnie minecraft makówka: No tak, czemu nie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makówka Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Nick: Boni, Boniuu! Av: też mam RD w avku! :sleepy: Syga: Nieco, straszna? User: Bardzo, Bardzo spoko brony! łap huga od Flutterki edit: Cholera Future ale ty szybki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Nick: Makuuffka xD Avatar: RD nielot? ftw? Sygna: So sweet ^^ User: Kij wie. Nie było mnie 4 dni i pojawiło się kilkunastu nowych userów ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makówka Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Nick: Spinłajd. Avatar: Pinkie w zbroi? ftw? Sygna: User: Myśli, że jestem nowy Data rejestracji: 10-02-2012 :sleepy: ps: RD nielot - scena z odcinka, w którym szukała dla siebie zwierzaka :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Nick : Makówka Av : Dashie i Flutter Sygna : Flutter na chmurce User : Znana z Sb jako Mak?wka Lubie ją Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Nick: Trum Av: Celestyna i Discord. Zakochani Sygna: Discord gonna danc. User: Fajny i uczynny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Nick: Future Pony Av: HUUUG!! Sygna: FS czuje rytm User: Fajny, SpoxXowy user Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Nick: Kazik Av: So sweet Sygna: Fajne User: Spoko koleś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 N:..... może być A: spoko S: fajna U: może być Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 N: Majorek A: SPAS! S: Odłamkowy! U: SpoxX i zna sie na wojnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 nick:kaziu avk:oc sygna every pony user: przyczajony ninja XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 Nick: Sakadetsu Av: Lubi anime jak ja Sygna: Nie znam, ale przypomina mi się "Duel Masters" User: nie znam dobrze , ale pewnie fajny ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 Nick: Bonifacy (a co do tytułu - chciałbyś ) Av: Dash Sygnatura: znów Dash. User: Spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuko Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 Nick: Elizka ; ] Avatar: Dash Dash Dash ! Sygna: więcej Dash ! ! ! ^ ^ User: Avatar Rainbow, więc co tu dużo mówić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 nick: Yuko Avatar: Humanizacja Dash Sygnatura: *odmachuje* ^^ User: Jak najbardziej spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 nick:Elizabet kojarzy mi się z jakiegoś filmu avk: ładnie zrobiona RD sygna:to samo user:spoko:D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 Nick: Sakadetsu Avek: Fajny, czy to ty ? Sygna: Z kądś kojarze te karty mam parę takich User: faajny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabetta Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 Nick: Kucyk z przyszłości Avatar: Fluttershy i Nightmare Moon. Sygnatura: Fluttershy. User: Fajny,nie mam zastrzeżeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 Nick: Elizaberetta Avatar: So sweet Sygna: Jak wyżej User: Bardzo fajna i musi przyjąć do wiadomości, że jestem starszym bratem (nie , nie jestem kotem ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 N: Cool! A: Szpanerska RD, zioooom! S: Jak wyżej U: Fajny koleś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się