Maisha Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 N: Always this same. Jednak wolałam kiedy był Kruczek. A: Zapomniałam tytułu tego serialu, ale pamiętam ze oglądałam go jak byłam mała. S: Nie chce mi się czytać ale wyczuwam ze z głębokim przesłaniem. U: Naprawdę fajny user. Dobrze sprawuje się w roli awatara Cadance. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Nick: Od zawsze podobał mi się ten nick, tak fajnie brzmi. Avatar: Robiony przez nią, za co podziwiam. Sygnatura: Tak trochę naładowane tam wszystkiego jest, ale i tak fajna. User: Jest miłą i utalentowaną osobą, chociaż osobiście nigdy z nią nie pisałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonathan Cloud Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 N: Hmm... Nie wiem co napisać. Po prostu samo spojrzenie na niego przywołuje uśmiech na twarz ^^ A: Uwielbiam taki styl. Po prostu zabawnie S: A całość dopełnia totalnie optymistyczna sygna :3 U: Naprawdę fajna pegasis. Można popisać w wolnym czasie na sensowne tematy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 N: Rainbow Blitz - Tęczowy Blitzkrieg , podoba mi się. A: Nowy, zmiana z FlutterGamer na Luna Gamer. Zmiana na plus według mnie . S: "Wewnątrz jestem RD" - hmm... ciekawe jakim kucem ja jestem, trzeba będzie to sprawdzić. U: Kojarzę go głównie z działu Brony Gaming ale nic ponadto nie wiem niestety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 N:Antena A:Jego bardzo oryginalny ocek S:Podmieńcy podskakują do Mafii Rodziny Apple? U:Znam tylko z widzenia,wyglądana rozsądnego użytkownika forum,ma oryginalne OC Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 (edytowany) N: Pan Octavia? Aha... A: Następne anime? S: Fajna. Nawet zajebiaszcza. U: Hmm...widze go wszędzie. Gada wszędzie. Jest dosyć aktywny więc ocena ma to 9+/10 //Sorra że tak krótko, ale bardzo długo nie było mnie w tym dziale i chyba zapomniałem jak się bawi xD Edytowano Sierpień 25, 2013 przez jacob.zvierz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Nazwa ; z niczym.. nie kojarze.. Avatar : fajny kucyk Sygnatura : jak rozwija się RD. User : nie znam najlepiej, ale wydaje się fajny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 N: Hmm cassidy czyli prawie jak Casie. Mój szczeniak! A: Pinkie...słucha Nighwisha? S: Dość ciekawa... U: Użytkowniczka wydaje mi się ciekawą fanką Pinkie o nieograniczonej energii. Daje jej tyle samo co poprzednikowi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonathan Cloud Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Umm... N: Po prostu przetłumaczone imię z dodanym ciekawym członem kojarzącym mi się z dziką naturą. A: Epicki kucyk, który dzięki swoim neonowym oczom widzi przez ściany xD S: Rozwój RD(Hyper/Super Rainbow Dash) + Cytat stworzony przez samego Jacoba - Sweet. U: Człowiek sensowny, z którym zawsze można pogadać na ciekawe tematy. Czasami także w coś pograć(pomijając to, że nie umie latać helikopterem ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Pan Octavia? Pan Octavia? Pan Octavia? Hmm...widze go wszędzie. Gada wszędzie. Jest dosyć aktywny więc ocena ma to 9+/10 ....go wszędzie....dosyć aktywny... go...aktywny... Smutłam ;_; Jestem dziewczyną,a "Mrs" to z języka znaczy "Pani" (Nie mylić z "Mr" co znaczy "Pan") Ale dziękuje za 9+ xD N:Tęczowy Blitz,why not? A:LUNALOID S:Stwierdza że jest jak RD i ma jakiś cytat pod tym stwierdzeniem. U:Zaczął włazić ostatnio do Off-topu,wygląda na wporzo usera Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Nick: Ołktawja jak skoda, tylko że nie skoda tylko Octavia. Ale nick najs, trza napisać. Avatar: Człek którego zwią Troublemaker, anime więc minus. Sygnatura:Ten sam gość, ale oprócz tego sporo linków, jeden psychodeliczny, całkiem fajny. User: Dobra towarzyszka do rozmów, idzie teraz do gimnazjum (GOOD LUCK), ma aska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 N: Zmienił lub też można powiedzieć, że dodał kilka słów. Ładny A: Ta dziwna bajka z nagimi Jezusami chodzącymi po ulicy i dziwnie ubranymi dziećmi które ruszają tylko głową. Nie podoba mi się. S: Te cytaty są takie życiowe U: Znam z "widzenia" . Ogarnięty i porządny różowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 N:W somni,why not? A:Celestyna z ładnym makijażem S:Fanka wszystkiego co jest "Royal" i słoneczne,tylko Rojal Bejbi brakuje U:Jest fajna i miła chociaż nie znam długo,ma remont na profilu i grozi cegłami *CEGŁA,CEGŁA,CEGŁA FAJNA JEST* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 N: Like a sir. A: Aj dont now łaj, po prostu jest fajny. ;__; S: Lol. Wut? U: Naprawdę fajna osóbka. Ostanio pokazała nam jak wonsz wraca z melanżu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Nick: Jest okej. Za bardzo z niczym mi się nie kojarzy. Na pewno oryginalny, łatwy do zapamiętania dzięki swojej krótkiej długości. Więcej do powiedzenia na temat tej nazwy już nie mam. Avatar: Domyślam się, iż robiony samemu. Całkiem ładny i jednocześnie troszkę odstrasza. Przynajmniej mnie Sygnatura: Link do Devianta, gify różne itp. Dość mało, ale jest chociaż ładnie i przyjemnie w miarę dla oczu. Spoiler zaś rozwalił swą drogą xD. User: Za dużo nie powiem ponieważ nie miałem styczności rozmawiać. Z tego co widziałem na profilu gustuje w grach, także ma ode mnie plusa za to. Również ciekawy gust muzyczny i dość młody wiek. Może kiedyś tam zapoznam bliżej, zobaczymy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 (edytowany) Nick: Hue, nie mam pojęcia z czym mi się w ogóle koajrzy! Chyba z pitami Ale jest dość oryginalny, a wolę patrzec na takie nicki niż coś typu "Marysia312" bądź "AdamJestFajny" (PRZYKŁADOWE!) 7/10 Avatar:Cóż, kuceł i nick, standard w sumie. Obrazek mi się podoba, 8/10 bo fajnie zrobiony. Sygna: Hm..link do stron pomocy humanitarnej, i tekst....piosenki? Wybacz, że wykazuję się nieogarnięciem ale nie słyszałem tego jeszcze. 9/10 za link, bo niestety, nikt jeszcze nie wpadł na to, żeby choćby w sygnie promować pomoc innym. User: Derp, widzę go na forum od dawna, liczba postów mnie przeraża, a jest na forum kilka miechów krócej ode mnie. Cóż, aktywności na tym forum mu odmówic nie można Edytowano Sierpień 27, 2013 przez Spinwide Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 N: Kojarzy mi się ze słowem Spider. Nie wiem co oznacza i nie mam innych skojarzeń niz spider. A: Eeee.... Nope. S: Wypaliłaś/eś mi tym oczy i rozpuściłaś mózg po czym wysadziło mi czaszkę. Gratuluje czegoś tak ohydnego. U: Nigdy wcześniej nie widziałam na forum, prawdopodobnie dlatego ze nie przeglądam zbyt często wątków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 N:Indie pozdrawiają A:Schizowe tak jak mój psychodeliczny link S:Artystyczny nieład U:Bardzo fajna userka która pod względem upodobań powinna mnie hejcić,a jednak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 N: Octavia pozdrawia. A: On jest za ładny. ;__; S: Psychiczny jak dzieła z Gmoda. Jednak jest spoczko. U: Nie hecję jej bo jest miła i zawsze ma dzikie pomysły. Best otaku evah. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 (edytowany) N: Jak imię jakiejś bogini indyjskiej Ciekawe czy ma 6 rąk. A: Fajny...piesek? S: Szczerze mówiąc, to nie wiem jak to skomentować U: Pierwszy raz widzę, lecz po przejrzeniu profilu.... Cóż, tyle rzeknę, że takiego mindfucka nie miałem od dobrych paru tygodni. U make my day. P.S. Jestem facetem, a anime z mojej sygny jest epickie, więc cicho tam >:I Edytowano Sierpień 27, 2013 przez Spinwide Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 N:Oryginalny,spiralny A:U...morder mode on? S:Moshi Moshi Kawaii desu U:Nie znam jednak czasem widze w off-topie,jest otaku....spunz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Nick: Imię klaczy którą mam na tapecie, całkiem dobrze mnie się kojarzy. Więc ocena pozytywna 8/10 Avatar: Pan Troublemaker jak mniemam nie wiedziałem jak go wygooglować, bo chciałem napisać coś miłego, więc po prostu dam 6/10 bo to anime. Sygnatura: TRAŁBEL MEJKER x2 6/10 dajta mi spokój, anime wszędzie mnie obpełza. User: Lubię, szanuję, kocham, takie tam. Fajna userka, idzie dopiero do gimbazy ale całkiem normalna, nie sieje debilizmu (zwykle) na forum, więc jest to plus. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 N: Zmieniony, ale jak znam zmienność tego usera to pewnie zaraz będzie inny . A: Ksieżniczka i yyy... Nie wiem, jakiś puszysty chłopczyk. S: Mur. U: Znam z widzenia, spoko user. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 N: Insomina, dobrze mi znana A: Fanka Celestii, (podobnie jak ja oO) S: Ma trzy człony, z Prezydentem USA U: Znam głównie z tego tematu, ale wydaję się spoko Panią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 N: BIP A: Po prostu Celestia S: Najlepsza. U: Bardzo aktywny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się