Hajime Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 N: Wystarczy dodać "Mrs" i już zaje nick, co? :/ A: Przypomina mi dzieciaka z Tegami Bachi ó.ó S: Hetalia yea. U: Kocham ją za to że jest fujoshi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 N: Dość oryginalny i nawet fajny. A: Nie lubię anime, choć avatar ciekawy. S: Jak wyżej, z tym że tu przeszkadzają białe piksele wokół obrazka. U: Nie kojarzę, choć wydaje się być całkiem fajna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 N: Jak można wymyślać takie fajne nicki? :/ Ja to zawsze nwm... A: Ładny S: "WTF?!?!" XD U: Zdziwiłam sie że jest dziewczyną :O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 N: Nie wiem, czemu chce go zmieniać, nick jak każdy inny.\ A: ociekający epickością i przesycony specyficzną urodą s: Nie wiem nie znam się o: 4/5 bo nie umiem wypowiedzieć się, o sygnaturze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 N: Kojarzy mi się z postacią z mitologi greckiej. A: Nie znam tego kucyka, ale wydaje się być uroczy. S: Tekst który dużo mówi o tym użytkowniku... O: Nie znam. Nie wiem co mogę o niej powiedzieć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 Nick: Nareszcie z dużej litery, sporo estetyczniej. Całkiem spoko. Avatar: Nowy, podoba mi się styl tego podpisu i te oczyska piękne świecące. Sygnatura: Gdzie mogę taką dostać? Ten styl pisma jeszcze lepszy, po prostu świetna. User: Dobry kolega, ciekawa odmiana z gościa z którego się nabijałem, do takiego dobrego kolegi do korespondencji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 N: Raven Elsword <333 A: Blady ;p S: Creepy :O U: Jest spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 N:Szuja Kano A:Brechtu,brechtu S:Tak bardzo teatralno-wokalna ;____; U:Niedawno zaczęła korzystać z forum,jest Fujoshi ♥,na razie spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 U:Niedawno zaczęła korzystać z forum. Jestem na forum od roku ;_; N: Nwm już jak to skomentować bo Octavia to kucyk c: A: Przypomina Alicje z Krainy Serc. S: Trick and Treat U: Zdecydowanie otacza ją aura zajebistości *o* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 N: Dziapan. Może być .-. A: lepszy, całkiem fajny. S: Naaawet, aczkolwiek strasznie się błyska. Lepsza od poprzedniej. U: Nie znam, może poznam .-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Październik 26, 2013 Share Napisano Październik 26, 2013 N: Feather- całkiem fajny nick, taki ''piórkowy'' A: Zapewne jego OC, wygląda fajnie. Podobają mi się kolory S: Zapewne ta sama postać, całkiem niezły art. gratuluje. U: User który ma jakieś duże przywiązanie do piór. Miły, ogarnięty + Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 N: WilkU, tak po prostu A: Jego OC, nawet fajny S: Sygnatura z helikopterem, AJ oraz linki do galerii i OC U: Napiszę to, co wcześniej, lubi airsoft oraz jest fanem Mil mi-24 i F-16 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 N: Ooo mamy Szarika na forum ^^ A: Chyba oc, ale nie dam sobie ręku uciąć. S: GTA 5 - a przynajmniej tak mi się wydaje. U: Wydaje się sympatyczny i lubi doktorka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 N: kiedyś był telewizorem Zangetsu ale Arję mu zmienił na jego początkowy nick prawdopodobnie ze wzglęgu na funkcję reprezentacyjną A: Fajna Fluterka S: wszystko o Fluttershy miło U: ogarnięty, miły i dobry jako avatar Fluterki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 N:Szyszunia A:Stary,dobry avek! S:To "masło maślane" na chyba od początku rejestracji U:Miły użytkownik który odbudował razem z Arertą Dashuuu dział WB,ma przezwisko sosna chociaż nie wygląda jak sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 N: Pan Octavia... od razu widać którą postać lubi najbardziej. A: Zajefajny Avatar na święto koszmarów, jak najbardziej plus. S: Ciekawa animacja i podtekst. U: Dobrze ją znam i posiada jedyne avatary i sygnatury związane z anime które naprawdę podziwiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 N: Sajback... z Psyduck'iem mi się kojarzy . Choć przyznam, że ciekawy ^^. A: To chyba Raziel . Mroczny z niebieskimi elementami i podpisem - dobre . S: Aw, yeah! Sygna wymiata! I bardzo ładny OC :3 . U: Ostatnimi czasy zrobił na mnie duże wrażenie. Człowiek na wyginięciu, chrońmy takich. User na medal, i bardzo pomocny . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 N: Imesh fajno a ten filozof z przodu do chyba od kierunku stiów... any way podoba mi się A: Słodka Sweetie:D S: Luna z podwojoną zabawą jest fajna U: Ogarnięty, nie spami ciekawy i miły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 N: Sosna. Wcześniej zawierał chyba jakieś litery, ale teraz jest lepiej. A: Bardzi fajny. Spitfire zawsze spoko. S: Ciekawy cytat, userbary i taki fajny zielony napis. U: Miły user, w dodatku moderator działu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 N: ...Czemu kojarzy mi sie z żacriem dla kota? ;=; A: Slenderman... :O S: GHHAAA!!! ~XD U: Zwykły użytkownik...XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Październik 30, 2013 Share Napisano Październik 30, 2013 N: Mam wrażenie jakbyś walnęła w klawiaturę i tak powstał twój nick xD A: Mina tej postaci pokazuje całe moje życie ;-; S: * bierzę piękny anty yaoistyczny amulet* A kysz zły duchu a kysz! U Coś Mi się w niej nie podoba * odkłada swój amulet* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 (edytowany) N: Zgaduje, że chciałaś w nicku umieścić swoje imię ale nich już był zajęty więc wystukałaś przypadkowo to 878 A: Bardzo ładny avatar, prawdopodobnie zrobiony przez Symphony. S: Nie widzę. U: Miła kolekcjonerka tasaków, lubię ją. Edytowano Październik 31, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 N:Amnesia A:Świąteczna Tia,aż mi się ciepło na sercu robi S:Ledwo widać ją ale to nie zmienia faktu, że ładny U:Tęsknie ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 N: Octavia *_* A: To Rin z ao no exorcist, nie? Taki słodki (^_^) S: XD U: Fajna, pisze bardzo często w zabawach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 (edytowany) N:Zwięzły, prosty samodzielny. Czyli taki jaki powinien być nick. A: Jakiś pan który wygląda na smutnego, nie znam bo nie oglądam anime. S: Eeeeeeee. Trudno coś mi powiedzieć na ten temat. Nie w moim typie. U: Wydaje się być trochę dziwna. Ale nie jest to nic złego każdy ma coś takiego w sobie, Poza tym - jest miła. Edytowano Październik 31, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się