Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Gdy dotarli pod szkołę Emi pomachała wszystkim obecnym na przywitanie. - Heeejka~ Co tam jak tam u was? - zapytała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 -Hej Emi, gdzie Dave? -Zack zapytał właściwie nie wiedząc jak dobrać słowa, bo Emi obrażała się na niego za wszystkie. Felix stojący z boku machnął ręką na przywitanie i włożył jedną słuchawkę do ucha, wolał się zbytnio nie rozgadywać. ((Tak, mam na dzisiaj zastępstwo za Ukezia)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2015 ((Dave szedł z Emi ._.)) - A to ja jestem ślepy? Nie widzisz mnie?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 (edytowany) ((Przeoczyłem chyba ten fragment ;_) Zack przetarł oczy. Rzeczywiście Dave tu był. - Wybacz stary. Od rana jakoś kiepsko ogarniam... -Tak to jest jak się wraca do domu o nienormalnych godzinach. - mruknął Felix do Zacka Edytowano Kwiecień 22, 2015 przez Darnok2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Thera nadal lekko czerwona zaśmiała się pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Emi zaśmiała się i wyciągnęła z kieszeni garść cukierków. - Ktoś chętny? - zapytała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2015 - Twoje oczy działają, użyj ich. - powiedział. - I Emi, daj tego cukierka. - wyjął rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 -Felix, daj spo...- Zack wydawał się lekko zakłopotany i rozbawiony -Dobra, dobra. - Felix się uśmiechnął - Tylko następnym razem jak wrócisz do domu cały mokry bo zachciało Ci się pływać to przysięgam - nie wpuszczę. -Dobra, skumałem. - Zack prychnął na wpół zirytowany, na wpół rozbawiony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Emi wsadziła Dave'owi do ręki kilka cukierków. Zawsze miała ich ze sobą mnóstwo więc dawała je każdemu kto chciał. - Ktoś jeszcze chce~? Bo jak nie to zjem sama. - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Thera roześmiała się i spojrzała na Zacka. - Oj... wy to macie problemy - powiedziała wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 -Wybacz Dave. -Zack uśmiechnął się i podrapał po głowie -Ja bym poprosił Emi. Jeśli mogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Dziewczyna spojrzała na Emi. - Ja też chętnie wezmę jeden - uśmiechnęła się myśląc o cukierku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 - Możesz możesz, proszę bardzo~ - powiedziała z uśmiechem dała Zackowi i Therze po kilka cukierków. Wyjęła z drugiej kieszeni następną garść słodyczy. - Jak to zawsze powtarzam, słodyczy nigdy dosyć~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Dave zjadł kilka cukierków. - Co jest pierwsze? - zapytał. ((Pierwszy jest wf)( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 (edytowany) -Pierwszy jest wf. - powiedział spokojnie Zack. - Idealne na początek dnia. Edytowano Kwiecień 22, 2015 przez Darnok2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Dziewczyna usiadła na ławce przed szkołą i rozciągnęła się. - Przydałoby się trochę rozruszać - uśmiechnęła się do znajomych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 -Zack to by pewnie popływał - uśmiechnął się Felix -Dasz Ty mi spokój? - Zack zaśmiał się i dał mu lekkiego kuksańca w klatkę piersiową z łokcia -Dobra. To był ostatni raz. Serio. - Felix podniósł ręce w geście udawanego poddania i obydwaj się zaśmiali Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 - Oooch~ Uwielbiam wf. - powiedziała Emi. Odsunęła się żeby przypadkiem nikogo nie kopnąć i stanęła na rękach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Thera widząc stojącą na rękach Emi zaczęła klaskać. - Brawo! - zaśmiała się. - Ja to bym się chciała porządnie rozciągnąć - dodała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Emi zrobiła salto w tył i stanęła na równe nogi kłaniając się przy tym lekko. - To wcale nie jest takie trudne jak się wydaje~ - powiedziała wzruszając ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 - Wiem, też umiem robić podobne rzeczy - uśmiechnęła się do Emi. - Od dziecka chodziłam na gimnastykę i tak dalej. - dodała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Zack uśmiechnął się i zdjął swoją bluzę pod którą była tylko szara koszulka z logiem Limp Bizkit i przeciągnął się. - Moje drogie panie, stanąć to jedno. - uśmiechnął się i stanął na obydwu rękach po czym zaczął na nich chodzić i trochę przyduszonym głosem zapytał - a chodzić na nich umiecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2015 - A ja nie umiem ani stać, ani chodzić i trudno. - wzruszył ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 Thera spojrzała na Zacka z uśmiechem. - Wiesz, mam na sobie spódnicę, trochę byłoby mi ciężko - zaśmiała się. - Ale mogę pokazać coś na wf-ie. - dodała wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 22, 2015 Share Napisano Kwiecień 22, 2015 -Zalety noszenia spodni są ponownie widoczne, ale przypuszczam że wolę Cię w sukience - Zack podszedł na rękach do Thery i wykonał przewrót tak że gdy stanął na nogach był tuż przed nią, nachylił się do niej szepnął jej do ucha - chociaż ładnej we wszystkim ładnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts