Szeregowa WW Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 - Hehehheheh słodziak~ - zaśmiała się. - To ja zrobię... Zrobię spaghetti i ciasteczka na deser, co ty na to? - zapytała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 Thera uśmiechnęła się szeroko. - Szczerze... to do Isseia nie czułam takiego uczucia przez cały związek niż teraz do Zacka. - powiedziała do przyjaciółki. - Naprawdę. Jestem zakochana - zachichotała, po czym westchnęła i położyła się na plecach na łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 13, 2015 Autor Share Napisano Maj 13, 2015 - Cokolwiek ugotujesz jest pyszne zatem spaghetti będzie dobre. - powiedział uśmiechając się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 - To leż sobie a ja pójdę zrobić obiad. - powiedziała z uśmiechem, wstała, pocałowała Dave'a w czoło i poszła do kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 13, 2015 Autor Share Napisano Maj 13, 2015 - Posiedzę. - powiedział podnosząc się do siadu. Starał się ogarnąć to co ,,widział'' fakt że było to rozmazany kolor czerwony i tak był dziwny, w końcu on zawsze widział tylko ciemność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 - Ja tam nie wiem, czy to było celowe. - Felix miał wątpliwości. - Nie wiem, Kean był dziś dla mnie wyjątkowo w porządku, może miał wyrzuty sumienia, bo faktycznie dyrektor ich złapał i musiał nas wydać? Nie ważne. I tak nie mam sensownego alibi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 -To dlaczego wsypali tylko nas dwóch, a Almura już nie? I czemu wsypali kogokolwiek skoro złapał tylko ich dwóch? - Zack co tylko się uspokoił, to znowu wybuchał gniewem jak tylko o nich pomyślał. - Tutaj coś ewidentnie śmierdzi. -Cóż Issei to...no, ciężko powiedzieć bym go lubiła, chociaż jako mistrz radzi sobie nieźle. - Cindy popatrzyła Therze w oczy - Zaprosił mnie wczoraj na kawę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 Thera słysząc Cindy usiadła szybko. - I co? - spytała z ciekawością w głosie. - Zgodziłaś się czy nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 -Wiesz, nie obrażaj mnie. - Cindy zaśmiała się i położyła obok Thery - Oczywiście że odmówiłam. A właściwie Issei sam zrezygnował po tym jak się zapytałam czemu wszystkich chłopaków w klasie nagle wzięło na randkowanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 - Taki mamy klimat - zażartowała. - A tak na poważnie... jest twoim mistrzem. Nie lubisz go? - spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 Kean postanowił iż przeprosi kumpli za to że ich wsypał.-Issei i tak by ich nie przeprosił. A szczególnie Zack'a.- mruknął podchodząc do mieszkania Thery. Zapukał lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 Dziewczyna śmiejąc się pobiegła otworzyć drzwi. Widząc Keana spochmurniała. - Zack! Chyba ktoś do ciebie! - krzyknęła wgląb mieszkania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 Zack spojrzał wrogo na Keana który właśnie wszedł do pokoju. Najchętniej by zdjął z niego obowiązek noszenia kilku zębów ale się wstrzymał. - Masz tupet przyłażąc tutah, to Ci przyznam. - mruknął posępnie. "Właściwie co mi da że go obiję? Nic." Cindy wyszła z pokoju Thery i oparła się o ścianę. - Oho. - prychnęła - robi się ciekawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 Thera złapała chłopaka za rękę. - Zack. Spokojnie. - powiedziała cicho pocierając kciukiem jego dłoń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 Emi zrobiła spaghetti na obiad. Nakryła stół i jednocześnie zaczęła robić ciasteczka. Nie zajęło jej to długo zwłaszcza że robiła je po raz 714184916628241884. Tak. - Daaaaveeee~ - zawołała wstawiając ciastka do piekarnika. - Obiad na stole! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 14, 2015 Autor Share Napisano Maj 14, 2015 Dave wstał, ruszył w stronę kuchnii, już nie zdawał się być tak blady jak wcześniej, ogólnie wyglądał już dobrze, usiadł przy stole. - No to jemy? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 Nie tupet. Chciałem was przeprosić za to, że was wkopałem. Jakby na to nie patrzeć to był pomysł Issei'a żeby was wkopać. Ja nie miałem takiego zamiaru.- powiedział. Było widać, że przeprosiny są szczere. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 -Nie no super. - Cindy założyła ręce za głowę. - Wkopał Zacka i Felixa, wrócił do pokoju, powiedział że wpadliście tylko we dwóch, a potem zaprosił mnie na kawę. On ma chyba jednak większy tupet od Ciebie Kean. -Issei? Menda. - burknął Zack i spojrzał na Keana. "Nie ma sensu. Niech chociaż udam że wszystko już okej." - Mówił Ci czemu nas wsypał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 Ciebie nie lubi z wiadomego powodu a Feliksa uważa za geja. Tylko Almura szanuje.- wytłumaczył.- Wybaczycie?- zapytał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 Skrzywił się lekko, słysząc czemu to go wkopał. No pięknie, żeby to ludzi za orientację dyrektorowi wydawać? Zresztą, nawet nie będąc pewnym tej orientacji, eh. Bo w końcu nikomu poza Zackiem i to dopiero wczoraj nic nie mówił. - Dlatego dziś byłeś taki miły? Wyrzuty sumienia, czy coś? - zapytał, bo jakoś go to męczyło. - Zresztą mniejsza z tym. Mogłem w ogóle nie iść, a polazłem, to mam za swoje. - Schował ręce do kieszeni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 Chciałem być miły.- powiedział spokojnie. Nie muszą wiedzieć że Kean jest bi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 -No świetnie. Dobra, naklepię patyczaka i po sprawie. - Zack skrzywił się. - Chyba że...Kean. Można naprawić to co zrobił Issei. Pytanie czy chcesz to zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 Jak?- zapytał zdziwiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 Dziewczyna przytuliła Zacka i zamknęła oczy. - Nie martw się.. - powiedziała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 -Nie było ich tam. A Issei zrobił to z czystej zawiści. - powiedziała Cindy - Tę wersję właśnie potwierdzisz. Zack tylko pokiwał głową stojąc przy ścianie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts