Ukeź Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 - Okej - odpowiedział wesoło, po czym pociągnął go, trzymając za rękę w stronę owej lodziarni. - No dobra, to jaki smak chcesz? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 Toffi i truskawka.- powiedział i picałował go delikatnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 Oddał ten krótki pocałunek a potem zamówił lody, dla chłopaka takie jak prosił, a sobie czekoladowe i orzechowe. - Proszę - podał porcję Keanowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 Dziękuję.- powiedział biorąc loda. Kiedy go zjadł, rozsiadł się na ławce i przymknął oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 Dziewczyna przytuliła się do Zacka chcąc być jak najbliżej niego. Z uśmiechem złapała jego drugą dłoń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 Felix usiadł koło chłopaka. Kiedy skończył jeść, spojrzał na towarzysza i uśmiechnął się lekko. - O czym myślisz? - zapytał cicho, po czym przysunął się i korzystając z faktu, że Kean ma zamknięte oczy, więc na niego nie patrzy, musnął lekko jego wargi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 Kean otworzył oczy.- O tobie. Jak bardzo jesteś słodki.- powiedział cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 ((Bleh... słodycz w słodyczy xD)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 [Wiem ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 (Do porzygu, a co! ) Nadymał policzki. - Facet nie powinien być słodki - stwierdził. - Więc nie wiem, czy to tak dobrze - dodał i teraz dla odmiany to on rozczochrał mu włosy. (Well... z tego wszystkiego mój mózg właśnie wymyślił sobie nową postać do kolejnej sesji jak jakaś ciekawa będzie XD ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 Jak na ciebie patrzę to możesz jeszcze być słodziakiem.- powiedział zostawiając włosy w idealnym nieładzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 - Skoro tak twierdzisz. - Wzruszył tylko ramionami, uśmiechając się. - Twoja fryzura wygląda teraz pięknie - zaśmiał się lekko. Przeciągnął się i rozsiadł wygodniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 Chłopak zaśmiał się i wyciągnął z kieszeni lizaka. Odpakował go i wsadził do buzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 Felix za to odpłynął myślami znów do tej nieszczęsnej sprzeczki z Zackiem. "Na litość boską, olej ten temat, Zack pewnie nawet się nad tym nie zastanawia" skarcił się szybko w myślach i raptownie pomachał głową na boki, żeby odgonić od siebie te myśli, co mogło w sumie zabawnie wyglądać. - Myślisz, że jak by inni zareagowali, gdyby się dowiedzieli, że jesteśmy razem? - zapytał Keana, bo teraz zaczął się zastanawiać nad tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 Nie wiem.- powiedział Kean.- Uznaliby nas za geji.- stwierdził spokojnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 Przewrócił oczami. - No tyle to ja wiem akurat. Raczej chodziło mi o to, czy by im to przeszkadzało, czy mieliby "wywalone". - Wzruszył ramionami po czym wetknął ręce w kieszenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 Może wywalone?- zaproponował Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 - Mam nadzieję w sumie. Znaczy jeśli się dowiedzą. Bo tak to nie mam zamiaru nic mówić. - Uśmiechnął się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 A czy ja nalegam?- zapytał wstając z ławki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 Pokręcił przecząco głową. - Nie o to mi chodziło. Ale tak tylko się zastanawiałem, jakby się przypadkiem dowiedzieli. - Wzruszył ramionami. - Chcesz gdzieś iść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 Tak. Spać.- powiedział ziewając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 - Ano, w takim razie wracajmy już do akademików, bo spać raczej tutaj nie będziesz - stwierdził, podnosząc się z miejsca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 Wolę łóżko.- stwierdził. Gdy doszli do akademika, otworzył drzwi i od razu wzskoczył pod kołdrę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 - To śpij dobrze, a ja się zwijam do siebie - rzucił do niego, gdy ten tak wbił do mieszkania, uśmiechając sie lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 To pa.- mruknął zasypiając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts