Ukeź Napisano Czerwiec 17, 2015 Share Napisano Czerwiec 17, 2015 ((Oh well, to ja w przeskoku przyjmuję że Feluś sobie wczoraj pofarbował swoje czarne kłacze na rudo, bo taki kaprys, ha.)) Felix obudził się rano. Kiedy wczoraj kładł się, wyjątkowo wcześnie jak na niego spać, to nawet nie widział już swojego współlokatora. Cóż, nie jego sprawa o której ten wracał do domu, nie? Poszedł do łazienki się ogarnąć, z zamiarem, by później zaparzyć sobie herbatę. Tak o. Na pobudkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 18, 2015 Share Napisano Czerwiec 18, 2015 Emi przekręciła się i położyła się na Davie. - Mogę tak? Tak mi wygodnie... - powiedziała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 28, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2015 - Pewnie że możesz. - powiedział i uśmiechnął się, po chwili zaczął delikatnie głaskać dziewczynę po głowie. ((rozumiem iż większość ma tę sesje w dupie.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 28, 2015 Share Napisano Czerwiec 28, 2015 ((Tak zasadniczo to nie mam, ale jak nikt poza wami nie pisze to mi też się samemu ze sobą ciągle pisać nie chce </3)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 4, 2015 Share Napisano Lipiec 4, 2015 Emi po jakimś czasie leżenia otworzyła oczy, pocałowała Dave'a i podniosła się do siadu. Oczywście nie zeszła z niego, no bo po co. - Zrobię śniadanie. Na co masz ochotę Króliczku? - zapytała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 4, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2015 - Zjadłbym jajka z bekonem. - stwierdził Dave po chwili namysłu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 6, 2015 Share Napisano Lipiec 6, 2015 - Robi się~ - powiedziała Emi. - Jakby coś było nie tak albo byś czegoś potrzebował to mnie wołaj. - uśmiechnęła się i pocałowała Dave'a w czoło. Wstała, przeciągnęła się i poszła do kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 6, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2015 Gdy dziewczyna odeszła Dave uśmiechnął się pod nosem. - Już wiem co dziś wieczorem będę robić. - powiedział do siebie i uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 9, 2015 Share Napisano Lipiec 9, 2015 Emi zaczęła przygotowywać jajka z bekonem tak jak prosił Dave, oraz kanapki do szkoły. Chwilę później, gdy wszystko było gotowe dziewczyna nakryła na stół. - Łatwo przyszło łatwo poszło. - zaśmiała się. - Daaaave! Śniadanie! - zawołała a sama poszła się przebrać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 12, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2015 Dave wstał z łóżka, przeciągnął się i ruszył do kuchni. - A ty gdzie Emi?! - zawołał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 13, 2015 Share Napisano Lipiec 13, 2015 Emi zaczęła się przebierać. - Zaraz przyjdę kochanie, tylko się ubiorę. - powiedziała na tyle głośno by chłopak usłyszał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 27, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2015 - W porządku. - zawołał a następnie, usiadł przy stole i wymacał widelec i zaczął się nimi bawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 27, 2015 Share Napisano Lipiec 27, 2015 Emi ubrała się w jasno niebieską bluzkę odsłaniającą brzuch i krótkie jasno fioletowe spodenki. Uczesała włosy i umyła zęby i twarz. Po chwili przyszła do kuchni i usiadła Dave'owi na kolanach. - Jestem już~ - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 28, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2015 - Postanowiłaś pokazywać brzuch? - zapytał dotykając jej brzucha, miał dość zimne palce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 30, 2015 Share Napisano Lipiec 30, 2015 Emi wzdrygnęła się gdy Dave dotknął jej brzucha. - No w końcu jest gorąco i w ogóle. - powiedziała z uśmiechem. - Przecież mogę~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 2, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2015 - Nie zabraniam, tak tylko stwierdzam że chodzisz z gołym brzuchem. - powiedział do dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 2, 2015 Share Napisano Sierpień 2, 2015 Emi uśmiechnęła się i pocałowała Dave'a w czoło. Wstała z jego kolan i usiadła obok na krześle. - A teraz czas jeść, smacznego! - powiedziała wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 2, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2015 - Smacznego. - powiedział i zaczął powoli jeść. - pyszne. - uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 3, 2015 Share Napisano Sierpień 3, 2015 - Dziękuję Króliczku~ - powiedziała wesoło Emi. - Zrobiłam nam też bento do szkoły na drugie śniadanie~ - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 3, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2015 - W porządku. - powiedział i uśmiechnął się do dziewczyny, potem ją pogłaskał. Po chwili wrócił do jedzenia śniadania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 4, 2015 Share Napisano Sierpień 4, 2015 Gdy Emi i Dave zjedli śniadanie dziewczyna zaczęła sprzątać wszystko co było na stole. - Idź się ubierz kochanie. - powiedziała i pocałowała chłopaka w czoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 4, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2015 - W porządku. - powiedział i ruszył do pokoju. Tam się przebrał w jeansy i czarną koszulkę nez nadruku. Potem zszedł na dół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 7, 2015 Share Napisano Sierpień 7, 2015 Emi posprzątała kuchnię, zmyła talerze i zamiotła podłogę po czym wzięła swój plecak. - To jak, idziemy? - zapytała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 8, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2015 - Mhm. - powiedział Dave i wstał, wziął swój kijek. Złapał dłoń Emi i ruszył razem z nią do wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 [Ta sesja ma jakiś zamiar bardziej ożyć? Chyba się wypisuję. Bo i tak nikt nic nie pisze, a w romans dwóch postaci się wcinać nie będę, no.] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts