Accurate Accu Memory Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 Equetrip 40zł 40 złotych plus wysyłka, czyli 14? = 52 złote, jakbym tylko Equetripa zamawiał? Czy to 40 już z wliczona przesyłką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Czerwiec 8, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2015 Bez wliczonej przesyłki. Całość z przesyłką 54 dokładnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 Bez wliczonej przesyłki. Całość z przesyłką 54 dokładnie Ja BĘDĘ na konwencie, więc odbiór osobisty Tylko jak widzę, nie jesteś pewien, czy się do konwentu wyrobisz. Może zrobimy tak, że przeleje ci te 40... A jak się nie wyrobisz, to dałbym ci tą 12 na konwencie? Może być? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Czerwiec 8, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2015 Na Vistulianie będę akurat na 100%. Z resztą i tak zaraz potem mam praktyki w wawie, więc czemu miałbym nie jechać. Nie jestem tylko pewien czy zdązę wszystkim, którzy zamówili przesyłkę, wysłać tak szybko by dotarła w piątek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 (edytowany) Teraz pozostało tylko czekać aż pieniądze spłyną Wśród Socjalistycznych Republik Europy Porządek i ład czeka nas I spadną nam deszczem unijne banknoty Socjalnej opieki dostępnej dla mas Tam wyższe zasiłki i dłuższe urlopy Tam renta albo i dwie Nasz Związek Republik Socjalnej Europy Nasz wszech opiekuńczy ZSRE Edytowano Czerwiec 8, 2015 przez White Hood Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Czerwiec 8, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2015 Uwaga dotycząca odbioru osobistego ( o której zapomniałem w mailu). Nie będę miał stoiska, tylko będę obiektem ruchomym (w mundurze i z plecakiem/kartonem) wiec łatwo mnie będzie znaleźć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 Uwaga dotycząca odbioru osobistego ( o której zapomniałem w mailu). Nie będę miał stoiska, tylko będę obiektem ruchomym (w mundurze i z plecakiem/kartonem) wiec łatwo mnie będzie znaleźć. Podaj mi swój numer telefonu na maila.ja podam Ci swój . Więcej niż do spotkania się na konwencie dzwonił nie będę tylko tyle żebyśmy się tam odnaleźli. I z tymi 40 złotymi, to mi chodziło O TO, że jak dam rade odebrać książkę tam... A ty je dowieść... To po co będę przelewał kwotę z przesyłką? Jakbym tam odebrał, to musiałbyś mi potem zwracać. [Tą 14kę]. Ale, jak nie dasz rady dostarczyć książek na meeta, to jak się spotkamy, to ci dam te 14 złotych na wysyłkę. Po prostu dużo pieniędzy już wydałem. Na wawę i na MLK... I wolałbym tak Mam nadzieję, że nie będę musiał odbierać jej od listonosza Tylko od ciebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Czerwiec 8, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2015 Dobra, prywatnie podam numer, albo ogarnę za kilka dni jakiś starter na 1 raz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Czerwiec 16, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2015 Pieniążki powolutku spływają i miejmy nadzieję, że do niedzieli spłyną. (chwilowo spłynęła mniej więcej połowa) Tymczasem podaję numer kontaktowy w razie odbioru osobistego na Vistulianie, lub innej zagłady świata: 608 191 320. NIE jest to mój numer prywatny (zalety fona z dual sim), a numer zakupiony specjalnie na tę okazję.Postaram się utrzymać jego aktywność do końca sierpnia. Jednocześnie informuję, że natychmiast po Vistulianie zaczynam miesięczne praktyki w Stolicy, toteż jeśli ktoś nie odbierze książki na meecie, albo nie odbierze paczki ( i ta do mnie wróci), będzie musiał poczekać (chyba, że uda mi się coś wymyślić). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Czerwiec 16, 2015 Share Napisano Czerwiec 16, 2015 miesięczne praktyki w Stolicy Jak masz już jakąś miejscówkę, gdzie będziesz mieszkał podczas praktyk, to zawsze możesz w adres nadawczy wpisać ten i paczki wrócą do Warszawy, a nie do poczty z skąd je nadawałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Czerwiec 16, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2015 Cóż, musiałbym otrzymać adres od IWC PAN (Budynku w którym będę zakwaterowany), ale masz rację, to dobry pomysł, nie ma co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Czerwiec 17, 2015 Share Napisano Czerwiec 17, 2015 (edytowany) Sun, wysłałem ci smsa z moim numerem, heyah Znaczy wysle, bo muszę doładować Edytowano Czerwiec 17, 2015 przez Accurate Accu Memory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Czerwiec 18, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2015 Przypominam, że powoli kończy się termin płatności. Wciąż czekam na pieniądze za około 4 Equetripy i 8 past Sinsów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Czerwiec 18, 2015 Share Napisano Czerwiec 18, 2015 Spoko dziś zrobię przelew. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagon Napisano Czerwiec 18, 2015 Share Napisano Czerwiec 18, 2015 Dzisiaj albo jutro będę miał hajs to zrobię przelew. wyslane z szajsunga za 500zl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Czerwiec 18, 2015 Share Napisano Czerwiec 18, 2015 Wysłane. Kuź... co ja robię moje piniążki mnie opuszczają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razorhead Napisano Czerwiec 18, 2015 Share Napisano Czerwiec 18, 2015 Przelew został dokonany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Czerwiec 19, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 19, 2015 Na wypadek gdyby ktoś kto zapłacił dostał przypomnienie, niech je zignoruje. Starałem się wysłać tylko do tych, co do których wydaje mi się, ze nie zapłacili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujekstaszek Napisano Czerwiec 20, 2015 Share Napisano Czerwiec 20, 2015 Kurde, zapomniałem ! Jutro robię przelew i wysyłam ci potwierdzenie. Wielkie sorry że na ostatni moment, czerwiec za szybko przeleciał... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Czerwiec 21, 2015 Share Napisano Czerwiec 21, 2015 Kurde, zapomniałem ! Jutro robię przelew i wysyłam ci potwierdzenie. Wielkie sorry że na ostatni moment, czerwiec za szybko przeleciał... Obawiam się... Że... Too Late :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Czerwiec 21, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2015 Obawiam się... Że... Too Late :( Nie. Potwierdzenie wysłane na maila jest wystarczającym dowodem, że pieniądze poszły, a jeśli takie wpłynie to oczywiście będę to liczył jako płatność. Nie to jest jednak problemem, a chwilowy brak jeszcze przynajmniej 4 ludzi, którzy zapłacili za Past Sins. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Czerwiec 21, 2015 Share Napisano Czerwiec 21, 2015 Nie. Potwierdzenie wysłane na maila jest wystarczającym dowodem, że pieniądze poszły, a jeśli takie wpłynie to oczywiście będę to liczył jako płatność. No... W sumie Możesz tak z grubsza powiedzieć, ile będą w sumie kosztować te wszystkie książki? Tak na obecna chwile? Bo chyba najwięcej kosztował do tej pory Past Sins, 1 wydanie... Coś koło 2k złotych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Czerwiec 21, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2015 (edytowany) Informacje zza kulis (ceny orientacyjne bo dokładnych nie pamiętam) Past Sins 62 egzemplarze +1 wadliwy: 1600 zł około Antropologia 55 egzemplarzy 1000zł około Equetrip i Past sins wydanie drugie jeszcze dokładnie nie wiem, ale szacunkowo razem byłoby koło 1500-1600 (o ile oba wypalą). Inna sprawa, że na poczcie jest ciekawie. Podchodzi taki do okienka z kartonem wypełnionym bodajże 30-40 paczkami (paczka koło 620 gram z 1 książką i 1,05kg z 2 więc więcej raczej nie uniosę) i blokuje okienko na godzinę. Nawet jeśli staram sie przychodzić w godzinach małego ruchu, to i tak czuję nienawistne spojrzenia tych, którzy muszą czekać. I jeszcze śmiem paragon prosić. Jak kiedyś zrobicie mi przysługę i jakieś wydanie przekroczy 100 sztuk (może Crisis), albo 2500 zł to pojadę do drukarni w garniturze i przy jakichś fenomenalnych wiatrach (czytaj szanse rzędu promili), skombinuję jakąś luksusową gablotę żeby pojechać po te książki. (bo jak się bawić to na całego). Edytowano Czerwiec 21, 2015 przez Sun Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Czerwiec 22, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2015 Byłem w drukarni, złożyłem zamówienie i jestem zakręcony jak baranie rogi. Trzy osoby liczyły ponowną wycenę i każdej wychodziło co innego. Stanęło w końcu na wycenie szefa (którego nie było), czyli tym co podałem. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem (a ja nie nazywam się Egon Olsen), to przed Vistulianem zdążę wszystko rozesłać i będę miał to z głowy. Na razie pozostaje tylko czekać i uczyć się do egzaminu ze szkieł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujekstaszek Napisano Czerwiec 22, 2015 Share Napisano Czerwiec 22, 2015 A ja nie zdążyłem. Nie ma to jak nie mieć dostępu do konta przez weekend ;/ Sorry wielkie za kłopot Sun,(Jakby ktoś się rozmyśłił co do książek, ja chętnie odkupie). Btw. Sun sprawdz pw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się