LegosCraft Napisano Czerwiec 22, 2015 Share Napisano Czerwiec 22, 2015 Ja zdążyłem i przelew zrobiłem. Teraz tylko czekać na paczkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Czerwiec 29, 2015 Share Napisano Czerwiec 29, 2015 I jak tam postępy? Mam takie pytanie, czy jeżeli ktoś zamówił z wysyłką, ale się okaże, że będzie na Vistulianie to będzie mógł odebrać osobiście? Na razie skłaniam się na wyjazd, ale nie jestem jeszcze pewny co do tego, ale wolę się spytać i poinformować za wczasów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Czerwiec 30, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2015 Postępy są na etapie pracy drukarni. Jutro po południu teoretycznie powinienem odebrać i popakować, tak więc decyzja co do wyboru czy wysyłka czy odbiór musi zapaść defacto do czwartku rano. W czwartek rano jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem wysyłam wszystko pocztą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Lipiec 1, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2015 Dwie sprawy w podanej kolejności 1. Muszę wypić herbatę 2. Biorę się za pakowanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 W takim razie, ja odbiorę na Vistulianie, jeśli można Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Lipiec 1, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2015 Dobra, to daj znać ktoś ty zacz żebym mógł spakować odpowiednią ilość literatury. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Lipiec 2, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2015 Właśnie kończę pakowanie (pierwsza partia już wysłana zostało jeszcze jakieś 8 paczek). Istnieje pewne niezerowe prawdopodobieństwo, że ktoś z was otrzyma paczkę już dziś. W międzyczasie kiedy ja będę robił, możecie popodziwiać jak wyszło: http://93sun.deviantart.com/art/Past-Sins-Wydanie-II-543526272 http://93sun.deviantart.com/art/Equetrip-543526682 I obejrzeć wideo z rozpakowania Uprzedzam tylko, że jeśli chodzi o nagrywanie to jestem jeszcze gorszy niż przy robieniu zdjęć. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LegosCraft Napisano Lipiec 3, 2015 Share Napisano Lipiec 3, 2015 (edytowany) Chciałbym poinformować, że książka przyszła do mnie 15 minut temu. Z zewnątrz jest ok (dobre zabezpieczenie książki w paczce przez bąbelki) a w środku wszystko chyba dobrze wydrukowane. Jestem mega zadowolony z zakupu i już nie mogę się doczekać wolnej chwili na czytanie Edytowano Lipiec 3, 2015 przez LegosCraft Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Lipiec 3, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2015 No to gratuluję i życzę miłej lektury. Przy okazji, w spisie treści są na pewno 2 błędy (znikomo małe) Se stołu Pena Stroka jest na 428 nie 429 stronie (i powinno być Ze) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LegosCraft Napisano Lipiec 3, 2015 Share Napisano Lipiec 3, 2015 (edytowany) No to gratuluję i życzę miłej lektury. Przy okazji, w spisie treści są na pewno 2 błędy (znikomo małe) Se stołu Pena Stroka jest na 428 nie 429 stronie (i powinno być Ze) Oj tam nic nie szkodzi Najważniejsze, że nie ma już naszego pamiętnego "alikornym" I jak już przeczytam to czekają na mnie na dysku pobrane z FimFiction sequele do Past Sins z czego jeden jest w trakcie pisania. Jakby ktoś chciałby je przeczytać po angielsku to zapraszam tu: http://www.fimfiction.net/story/41596/past-sins Po prawej stronie macie sequele Edytowano Lipiec 3, 2015 przez LegosCraft Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Lipiec 3, 2015 Share Napisano Lipiec 3, 2015 Książka dotarła bezproblemowo, cała i zdrowa. Na moje oko wszystko zdaje się być w porządku (poza tymi zgrzytami w spisie, które mi nie przeszkadzają ). Dzięki za inicjatywę i pozdrawiam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Lipiec 5, 2015 Share Napisano Lipiec 5, 2015 (edytowany) Odebrana na meecie i do tego z dedykacją od autora... PSORAS... To istna wieża!! Nie kłamał o swoim wzroście :o Edytowano Lipiec 5, 2015 przez Accurate Accu Memory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Lipiec 6, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2015 (edytowany) Jako, że akcja zakończona (prawie, o czym niżej) i nikt się nie skarżył na brak przesyłki czy cokolwiek innego, pozostało mi napisać kilka słów. Ze swojej strony dziękuję oczywiście wszystkim, którzy się zapisali na kolejne wydanie, jesteście jak zwykle wspaniali. Drukarni, za kolejne wspaniale wykonane dzieło i pełną współpracę (jeden z egzemplarzy Past Sins miał być dziełem pokazowym, niestety inny egzemplarz, który otrzymałem miał źle wydrukowaną stronę i musiałem go wymienić na ten pokazowy). No i poczcie za to, że (mam nadzieję) dostarczyła paczki tam gdzie trzeba. Jeśli chodzi o następne dzieło, to mam nadzieję, że crisis dojdzie do końca, a jeśli nie zdąży, to albo komedie albo nieszczęsne Silent Ponyville (któremu przyda się spora ingerencja w tekst). PS. Jeśli czyta to osoba, która nie odebrała egzemplarza Past Sins na Vistulianie, przez najbliższy miesiąc może to zrobić w warszawie, a potem w Gdańsku. (albo dopłacić do wysyłki) Edytowano Lipiec 6, 2015 przez Sun Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Lipiec 6, 2015 Share Napisano Lipiec 6, 2015 Past sins dotarło, wygląda na to ,że wszystko jest jak należy, dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Lipiec 9, 2015 Share Napisano Lipiec 9, 2015 Mam nadzieje, że i do mnie wkrótce dojdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Lipiec 9, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2015 nie doszła? Przypomnij się mailem, to sprawdzę co z nią nie tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Lipiec 10, 2015 Share Napisano Lipiec 10, 2015 Folia bąbelkowa! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Lipiec 10, 2015 Share Napisano Lipiec 10, 2015 Folia bąbelkowa! O, czyli jednak doszła, miłego czytania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Lipiec 12, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2015 Dobra, problem nadprogramowej sztuki Past Sins został rozwiązany. Sun zwyczajnie nie umie zliczyć do 26 i się o 1 sztukę pomylił (ech, mogłem nie zabierać tej nadprogramowej z drukarni, która miała zostać materiałem demonstracyjnym) Jeśli nikt jej nie będzie chciał kupić do 22.07 to trafi na aukcję na jakimś meecie (a moze by ją dać na licytację na allegro?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crafcik12 Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 szkoda że jeszcze nie przyszło ile to już 2 tyg? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Lipiec 15, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2015 szkoda że jeszcze nie przyszło ile to już 2 tyg? Przypomnij się mailowo, to sprawdzę, bo pewnie poczta zgubiła awizo. I na przyszłość, jeśli po tygodniu nie ma paczki, pisać! To się tyczy kazdego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crafcik12 Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 Przypomnij się mailowo, to sprawdzę, bo pewnie poczta zgubiła awizo. I na przyszłość, jeśli po tygodniu nie ma paczki, pisać! To się tyczy kazdego ok i sorka ale prenumerata cd-action nauczyła cierpliwości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Lipiec 15, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2015 ok i sorka ale prenumerata cd-action nauczyła cierpliwości Podwójne awizo. Informacje wysłałem mailowo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy Napisano Lipiec 18, 2015 Share Napisano Lipiec 18, 2015 (edytowany) Książka dotarła do mnie już dawno ale nie miałem możliwości napisać Edytowano Lipiec 18, 2015 przez Siwy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skylar :D Napisano Lipiec 26, 2015 Share Napisano Lipiec 26, 2015 Hejka! Ponieważ słyszałam, że okładnka będzie się zmieniać, to czy mogę się zgłosić to zrobienia rysunku tych kucyków? I jeśli taak, to czy prześlesz lub napiszesz jak mają wyglądać? A i czy będzie dodruk "Past Sins", bo niestety nie załapałam się :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się