Szeregowa WW Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 - Miła... - mruknęła pod nosem. "Pozory mylą mój drogi." - powiedziała w myślach i zaśmiała się pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 - Co cię bawi? - zapytał patrząc na dziewczynę pytająco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 - Nic takiego ważnego. - powiedziała i wyszczerzyła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 - W sumie, to zlizanie krwi z moich warg, było dość... no takie mało po przyjacielsku, raczej w stylu kochanków, chociaż było miło. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 Nicole zaśmiała się. - Nawet na to nie licz kochasiu. - powiedziała z cwanym uśmieszkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 - Na co mam nie liczyć? - zapytał z szarmanckim uśmiechem patrząc na dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 - Na romansowanie mój drogi. - znów się zaśmiała i przysunęła się do niego na tyle że niemal stykali się nosami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 (edytowany) - Szkoda, bo jesteś najładniejszą dziewczyną jaką tu spotkałem, zdecydowanie też najlepiej mi się z tobą gada. - powiedział uśmiechając się. - A może dasz się na coś zaprosić, hm? - zapytał. Edytowano Czerwiec 8, 2015 przez Mephisto The Lone Wanderer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 - Zobaczymy, zobaczymy jak będzie. - powiedziała uśmiechając się. - Mooooże kieeedyyyś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 - Było by miło gdybyś się zgodziła. - powiedział uśmiechając się do dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 10, 2015 Share Napisano Czerwiec 10, 2015 Nicole westchnęła i odsunęła się od chłopaka. - Chyba pójdę już do siebie. - powiedziała i wstała zakładając bluzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 10, 2015 Share Napisano Czerwiec 10, 2015 Angus wstał. - Czemu idziesz? - zapytał podchodzc. Spojrzał na dziewczynę pytająco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 12, 2015 Share Napisano Czerwiec 12, 2015 [Już po pełni?] Fenrir wyszedł z lasu i westchnął.- I co ja mam teraz zrobić?- mruknął. Wyciągnął paczkę fajek i jedną zapalił. Idetchnął głęboko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Czerwiec 12, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2015 ((Nie, pełni jeszcze nie było. Bosman nie dyryguj. Wszystkie wilkołaki wrócą do lasu to zaczniemy. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 12, 2015 Share Napisano Czerwiec 12, 2015 (( Na pw pisałaś mi, że jest już po. Cóż może chodziło o coś innego. Tak czy inaczej usunąłem tamtego posta a tu jest ten, który powinien być. Przepraszam za zamieszanie.)) Faran nie zauważył na początku chłopaka. Dopiero, kiedy ten zapalił rozejrzał się i dostrzegł go. - Palenie szkodzi - Powiedział z lekkim uśmiechem patrząc na Fenrira. Nie podnosił się z ziemi. - Pełnia blisko co? - Popatrzył w stronę szkoły. - Mam nadzieję, że pozostałym nie odbije za bardzo. Bo inaczej będzie nie wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2015 Share Napisano Czerwiec 13, 2015 Nicole zajrzała do rękawa swojej bluzy. - Czasem trzeba jednak posiedzieć trochę w samotności. W sumie to nie mam pewności czy przebywanie z innymi będzie miało na mnie dobry wpływ, w końcu nikt jakoś nigdy nie palił się do tego żeby ze mną przebywać więc jestem przyzwyczajona do samotności. - powiedziała z lekkim uśmiechem i wzruszyła ramionami po czym skierowała się do wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2015 Share Napisano Czerwiec 13, 2015 - No dobrze... - powiedział cicho i odprowadził dziewczynę do drzwi. - Ale jeśli będziesz miała ochotę z kimś posiedzieć... to jakby co możesz przychodzić. - powiedział do niej jeszcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2015 Share Napisano Czerwiec 13, 2015 - W porządku. Dzięki za miło spędzony czas cukiereczku. - powiedziała po czym pocałowała go w policzek. - Jeśli będziesz czegoś potrzebował to daj znać. A no i musisz też zapamiętać, nigdy mi nie ufaj nie ważne kim bym dla ciebie była. - powiedziała, uśmiechnęła się do niego i poszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2015 Share Napisano Czerwiec 13, 2015 - To będzie trudne. - stwierdził gdy dziewczyna już odeszła, potem zamknął drzwi i wrócił do pokoju, wyjął z plecaka nóż i zaczął się nim bawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2015 Share Napisano Czerwiec 13, 2015 Nicole nie poszła do domu tylko w stronę lasu. Chciała tam trochę pochodzić i się "podroczyć z wilczkami" jak ona to nazywała. Dla niej całkiem spoko zabawa jednak dla wilkołaków już raczej nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 15, 2015 Share Napisano Czerwiec 15, 2015 Fenrir westchnął i wszedł między drzewa, usiadł na jakimś pagórku i zawył. Z pomiędzy drzew wyszedł wilk. Fenrir uśmiechnął się i pogłaskał go lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 19, 2015 Share Napisano Czerwiec 19, 2015 Nicole po jakimś czasie chodzenia w kółko wyszła z lasu. Poszła do domu Angusa i nawet nie pukając weszła do środka po czym podeszła do chłopaka który leżał na łóżku i bez słowa położyła się na nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 19, 2015 Share Napisano Czerwiec 19, 2015 Angus w tym momencie... drzemał. Noża nie było a sam chłopak po prostu spał oddychając spokojnie, najwidoczniej nie poczuł też dziewczyny leżącej na nim bo nie drgnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 19, 2015 Share Napisano Czerwiec 19, 2015 - No i co wampirku? Naprawdę chcesz mi ufać? To chyba trochę nie zbyt słuszne z twojej strony. - mruknęła Nicole pod nosem tak żeby nie obudzić chłopaka po czym zaśmiała się praktycznie bezgłośnie. Sięgnęła ręką do jego twarzy po czym delikatnie pogładziła go po policzku. - Jesteś słodki. - szepnęła i uśmiechnęła się pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 19, 2015 Share Napisano Czerwiec 19, 2015 Angus obudził się, ale nie otwierał oczu czując że ktoś na nim siedzi i dotyka jego policzka, usłyszał tylko że ten ktoś uważa go za uroczego. Nie wiedział co dokładnie zrobić więc udawał że śpi, a robił to dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts