Szeregowa WW Napisano Grudzień 14, 2015 Share Napisano Grudzień 14, 2015 Gdy Emi dostrzegła Add'a wychodzącego z szatni od razu się uśmiechnęła. - Wiesz że będziesz musiał mnie pilnować bo dawno nie pływałam~ Jak się utopię to będzie kicha~ - zaśmiała się wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 14, 2015 Share Napisano Grudzień 14, 2015 (czy tylko wy gracie ?XD ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 14, 2015 Share Napisano Grudzień 14, 2015 ((Tak. Najwidoczniej.)) - Ale ja wcale nie powiedziałem że umiem pływać. - powiedział Add drapiąc się po brodzie. - Najwidoczniej oboje się musimy pilnować. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 14, 2015 Share Napisano Grudzień 14, 2015 - Uhum~ - powiedziałą Emi wesoło. Rozejrzała się wokół po czym wskazała na najwyższą i najbardziej krętą zjeżdżalnię w całym parku wodnym. - Idziemy tam! - zarządziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Grudzień 14, 2015 Share Napisano Grudzień 14, 2015 (edytowany) godzinę temu Cassidy napisał: (czy tylko wy gracie ?XD ) (( Wiesz, ja to na ciebie czekałem bo Ryder jest w domu Elinor co nie...)) Edytowano Grudzień 14, 2015 przez SiOn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 14, 2015 Share Napisano Grudzień 14, 2015 - Hm... wspaniały pomysł jeśli oboje mamy problemy z pływaniem. Okej to idziemy. - stwierdził i poszedł w kierunku zjeżdżalni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 15, 2015 Share Napisano Grudzień 15, 2015 Gdy oboje dotarli na górę Emi spojrzała na tabliczkę z zakazami i tak dalej. - Ojaaa możemy zjechać razem~ Chcesz? - zapytała wesoło podskakując lekko w miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 15, 2015 Share Napisano Grudzień 15, 2015 - No dobra, tylko żebyśmy się tam nie zaklinowali. - powiedział i dał pierwszeństwo dziewczynie żeby pierwsza usiadła. Potem zrobił to po niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 18, 2015 Share Napisano Grudzień 18, 2015 - Spoko luz, jest nawet napisane, że można zjeżdżać w dwie osoby. - zaśmiała się Emi po czym usiadła. - Musisz mnie objąć... - mruknęła pod nosem patrząc na lampkę i czekając aż zapali się zielone światełko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 18, 2015 Share Napisano Grudzień 18, 2015 Add usiadł za dziewczyną i objął ją. Przewrócił oczami bo robił to w zasadzie tylko z powodu tego że akurat musieli tak zjechać. Poczekał na lampkę i gdy się zapaliła ruszył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 19, 2015 Share Napisano Grudzień 19, 2015 Emi zaczęła się śmiać i piszczeć. - Łiii~ - zawołała wesoło. - Mam nadzieję że woda na dole nie jest za głęboka. - zaśmiała się do Add'a wtulając się w niego, nie żeby zrobiła to specjalnie, nie nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 19, 2015 Share Napisano Grudzień 19, 2015 Woda na dole była w zasadzie do kolan osobie średniego wzrostu, zatem niezbyt głęboka. Ale po wyjeździe w sumie w sam raz. Nikt się nie utopi, ale też nie walnie w twardą posadzkę ani ścianki basenu. Jednak w wyniku jakiejś dziwnej akcji Emily wylądowała na Addzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 19, 2015 Share Napisano Grudzień 19, 2015 Emi zaśmiała się. To było naprawdę fajne. - Hahaha wybacz~ - powiedziała wesoło. - Zupełnie nie wiem jak to się stało~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 19, 2015 Share Napisano Grudzień 19, 2015 - Na pewno nie wiesz. - powiedział przewracając oczami. - Jest tu jakieś jacuzzi czy coś? Dawno w niczym takim nie byłem. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 19, 2015 Share Napisano Grudzień 19, 2015 Emily podniosła się do siadu i rozejrzała dookoła. - Hmmm... Tak, jest. Tam~ - powiedziała i wskazała palcem miejsce w którym było jacuzzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 19, 2015 Share Napisano Grudzień 19, 2015 - Okej. - powiedział Add i wstał, po chwili spojrzał jednak na siedzącą Emily i podał jej rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 19, 2015 Share Napisano Grudzień 19, 2015 Emi chwyciła rękę Add'a po czym wstała i pociągnęła go w kierunku jacuzzi. Gdy byli na miejscu dziewczyna weszła do środka. - Jaaak cieplutko~ - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 19, 2015 Share Napisano Grudzień 19, 2015 Add przeciągnął się. - To jest świetne. - stwierdził patrząc w przestrzeń. Wydawało się że jest całkiem zadowolony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 20, 2015 Share Napisano Grudzień 20, 2015 - Uhum~ - mruknęła Emi przyglądając się chłopakowi. - Ej Add, miałeś kiedyś dziewczynę? - zapytała wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 20, 2015 Share Napisano Grudzień 20, 2015 - Tak. Miałem, okazało się że jest straszną zdzirą i zerwaliśmy po tym jak przylizała się z moim kolegą. - powiedział obojętnie z tym samym obojętnym wyrazem twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 20, 2015 Share Napisano Grudzień 20, 2015 - Uuuuuu no to niemiłe musiało być... - mruknęła pod nosem. - Dawaj mi na nią namiary! - zaśmiała się. - I na tego kolegę też przy okazji~ Będę im w nocy siedzieć pod łóżkiem i ich straszyć he he~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 20, 2015 Share Napisano Grudzień 20, 2015 - Już lepiej siedź w tym łóżku ze mną. Nie mam ani ochoty ich w Internecie szukać, ani do nich dzwonić. - powiedział przeciągając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 - Uuuuuu~ No dobra, na własną odpowiedzialność to mówisz~ - zaśmiała wesoło. - Pamiętaj że właśnie się do ciebie wprowadziłam, a masz jedno łóżko więc będę spać z tobą, nie ma wyjścia. No chyba że mnie wyślesz na podłogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 - Albo ja na tą podłogę pójdę jak będziesz mnie wkurzać, mam jedno osobowe łóżko więc jak będziesz się rozpychać to pójdę grać w lola. - stwierdził, po chwili zaczął ,,rozpływać się'' w wodzie, zupełnie jakby chciał się w niej położyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 - Haha jasne, bo cię wypuszczę. Nie ma nie spania w nocy. - powiedziała wesoło. Po chwili pstryknęła palcami i prawie wszystkie dźwięki w okół się wyciszyły. Add jedyne co mógł usłyszeć to to co mówiła do niego Emi i bulgotanie wody. - Tak lepiej, nie uważasz? - zapytała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts