Szeregowa WW Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 - Nieeeeee, wolę byś fotografem albo kimś ogólnie ciekawszym. - powiedziała i podniosła się. - Yaaaaay~ W końcu~ To gdzie teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 - To jako pracę wakacyjną to zrób. - stwierdził potem poszedł w kierunku jakiejś zjeżdżalni. Miał ochotę trochę się poruszać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 - Hmmm... To dobry plan. Przynajmniej się trochę dorobię, a pieniądz zawsze się przyda. - zaśmiała się. Po chwili ruszyła za Add'em Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 Add przez chwilę patrzył na dziewczynę. Jakby nad czymś myślał. Bardzo wnikliwie myślał. Po chwili przysunął się do niej i spojrzał jej w oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 Emily w jednej chwili zarumieniła się również patrząc chłopakowi w oczy. - C... Co? - zapytała spokojnie patrząc na niego niepewnym wzrokiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 Add jeszcze przez chwilę przyglądał się dziewczynie. - Wkurzasz mnie czasem. - stwierdził, po chwili pocałował ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 Emi zarumieniła się jeszcze bardziej. Szczerze, to wcale się czegoś takiego nie spodziewała. Na początku po prostu nie wiedziała co ma zrobić, ale po chwili odwzajemniła pocałunek i położyła chłopakowi jedną rękę na policzku. Zaraz dostrzegła że ludzie się na nich gapią, a w większości dzieci, które stały z rozdziawionymi buziami albo wykrzykiwały "Fuuuuuu!" i tak dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 Po chwili Add odsunął twarz i westchnął. - Wkurzasz mnie jeszcze bardziej tym że strasznie cię lubię. - dodał i odchrząknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 - Hehehe.... - mruknęła pod nosem i cicho się zaśmiała. - Też cię lubię~ - powiedziała wesoło i po chwili ruszyła w kierunku zjeżdżalni ciągnąc Add'a za rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 xDDDD wiecie, że gracie sami? :u a gdzie jest Eli, bo zapomniałam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 ((Tak wiemy)) Add poszedł za dziewczyną. - Czy to co zrobiłem coś znaczy? - zapytał. po chwili patrząc na nią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 - No w sumie... - Emi zastanowiła się chwilę. - Chyba tak. - powiedziała wesoło i uśmiechnęła się do chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 3, 2016 Share Napisano Styczeń 3, 2016 - Cóż... sądząc po twojej reakcji chyba ci się podobało. Czyli... zostaniesz moją dziewczyną? - zapytał w sumie dość niepewnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 4, 2016 Share Napisano Styczeń 4, 2016 Emi odwróciła się do chłopaka i chwyciła go za obydwie ręce. - Add... Nie wiem... Nie wiem. Naprawdę... - mruknęła cicho. - Daj mi trzy dni. Muszę wszystko ogarnąć i przemyśleć. Ja po prostu... Jeśli coś miałoby pójść nie tak, nie chcę znów zostać sama... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Styczeń 4, 2016 Share Napisano Styczeń 4, 2016 19 godzin temu Cassidy napisał: xDDDD wiecie, że gracie sami? :u a gdzie jest Eli, bo zapomniałam? Ja też gram ale co mam im się wcisnąć w romanse? PS Przejżałem historię wpisów i chyba wychodzi na to że Elinor jest u siebie w domu. Ryder chyba u niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 4, 2016 Share Napisano Styczeń 4, 2016 - Spodziewałem się takiej odpowiedzi, nawet mnie to nie dziwi. - powiedział i pogłaskał Emily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 4, 2016 Share Napisano Styczeń 4, 2016 - Ale... Nie przejmuj się tym. Bo ja cię naprawdę bardzo lubię. - powiedziała i przytuliła się do chłopaka. - Zaczekasz te kilka dni? - zapytała i spojrzała na niego z nadzieją w oczach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 4, 2016 Share Napisano Styczeń 4, 2016 ((Trochę chaos w tej sesji cnie)) - Nie mam powodu żeby nie. Nie zbawi mnie to, a tak to się czegoś ciekawego dowiem. - stwierdził Add. - A teraz ruszaj się i idź na tą zjeżdżalnie. No i prowadź oczywiście. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 4, 2016 Share Napisano Styczeń 4, 2016 Emi uśmiechnęła się. - Dobrze, nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę~ - powiedziała wesoło i poszła w kierunku zjeżdżalni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 4, 2016 Share Napisano Styczeń 4, 2016 - Wiesz czemu kobiety mają pierwszeństwo wchodząc po schodach, w drzwiach i w ogóle? - zapytał po chwili. - Żeby facet mógł obczaić jej tyłek. - dodał, całość wypowiedział dość żartobliwym tonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 5, 2016 Share Napisano Styczeń 5, 2016 - Haha zabawne. - mruknęła sarkastycznie ale i tak się zaśmiała. Zaczęła wchodzić po schodach na górę. - Mam wrażenie że ty i tak wystarczająco się już napatrzyłeś~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 5, 2016 Share Napisano Styczeń 5, 2016 Add odchrząknął znacząco. - Nie gapiłem się w sumie. Owszem widziałem ale nigdy się nie gapiłem. A przynajmniej nie świadomie. - powiedział spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 5, 2016 Share Napisano Styczeń 5, 2016 - Jaaaaaaaaaasneee~ - zaśmiała się. - Uważaj bo ci uwierzę~ - powiedziała wesoło i gdy byli na szczycie schodów usiadła na górze zjeżdżalni. - Jedziemy razem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 5, 2016 Share Napisano Styczeń 5, 2016 Add spojrzał na tabliczkę przy zjeżdżalni. - Dobra. - rzucił i usiadł za dziewczyną, nie czekając na jej reakcje odepchnął się i zjechał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 5, 2016 Share Napisano Styczeń 5, 2016 21 godziny temu SiOn napisał: Elinor jest u siebie w domu. Ryder chyba u niej. ok, thx. Elinor siedziała na kanapie spoglądając na wilka. - A właściwie.... co cię tu sprowadza? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts