Dean Ambrows Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 Serena wracając do domu usłyszała, że w drugim mieszkaniu jest duży tłok. Jak nigdy. Wzruszyła po chwili ramionami, weszła do swojego mieszkania, puściła na full HammerFall i zaczęła zjadać ciastka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 Emily zaskoczyła z blatu, podeszła do Add'a i stanęła za nim. Objęła go mocno. - Jesteś uroczy~ - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 - Do cholery dziewczyno. Jem a ty mnie tulisz. - powiedział przewracając oczami. - Gryza chcesz? - zapytał podnosząc brew. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlet Witch Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 (edytowany) Imię i nazwisko: Simon Blun. Rasa:Czarodziej. Wiek: 18 lat. Charakter: Mało męski, bardziej uroczy. Woli rozmawiać z dziewczynami niż z chłopakami. Miły, pomocny, lojalny, o słabych żartach i powalającym uśmiechu. Wygląd: Czarne włosy, które co chwila poprawia. Brązowe oczy, dwa pieprzyki na policzku. Nosi bluzki na długi rękaw, jest przerażająco chudy i wygląda odrobinę gejowsko, mierzy 180 cm. Edytowano Lipiec 23, 2015 przez Scarlet Witch Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 - Fuuu. Meh. Add i Emily tworzą piękną parę - zaśmiala się do Ritsu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 - Chcę! - zawołała. - Jesteeem glooodna. - mruknęła i uśmiechnęła się. - Eliii nie wygłupiaj się, najwyżej przyjaciółmi ale parą? Nie sądzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 - Masz. - przysunął kawałek pod usta dziewczyny. - i wątpie by można było nazwać nas przyjaciółmi. Znamy się od rana. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 Dziewczyna ugryzła kawałek pizzy i uśmiechnęła się. - Dzięki Króliczku~ - zaśmiała się. - Aleee, jesteśmy przyjaciółmi i już! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 - Nie nazywaj mnie tak głupku... - mruknął i potem wziął gryza. - To mi musi do kolacji wystarczyć. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 - Hę? - mruknęła. - Mogę przecież zrobić obiad. - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 - To się staje obrzydliwe. Jak zwymiotuję... to...wasza wina... - odłożyła pustą tacę po ciastkach na blat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 - Przecież nikt wam nie każe siedzieć w MOIM domu. - poeiedział. - zresztą i tak pewnie jutro zamówie sobie żarcie z chinczyka albo z kfc. Dzięki temu nikt mi nie musi gotować, ani ja nie muszę.- stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 - Pfff... Zacznij jeść zdrowo, co? - mruknęła. - A teraz powiedz na co masz ochotę, to to zrobię i żeby wszyscy co tu są zjedli. Nie będę patrzeć na głodujących. - powiedziała zaglądając do lodówki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 - Nie mam w lodówce składników na nic, tylko pizze i cole. I chyba sok jakiś jest ale jego to bym nie ruszał. - powiedział spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 - Ech, normalnie jak z dzieckiem. Chyba faktycznie będę musiała z tobą zamieszkać.... - mruknęła i pokręciła głową wzdychając. - To ja zaraz wrócę i pójdę kupić jakieś ZDROWE jedzenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 - Nie zostawiaj nas! - zawołała wyciągając ręką do odchodzącej Emily - On ma nóż.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 - To jest cholerna kuchnia. Mam z cztery noże. Widelce, łyżki. Szklanki. No wiesz, jak to w cholernej kuchni! - powiedział do Elinor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 - Tsa... ale nie pamiętajmy! Noże są do krojenia, nie do straszenia. - powiedziała, sama nie wiedziała czy woli stąd wyjść czy zostać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 - To Add może iść ze mną, albo wy możecie iść ze mną. Do wyboru do koloru. - zaśmiała się. - A jak nie to może któreś z was wyczaruje zakupy w jakiś magiczny sposób czy coś? - zażartowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 - Nie zostawię ich u mnie w domu. Więc jeśli ja mam iść to one też muszą. - powiedział Add spokojnie zakładając nogę na nogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 (edytowany) - czemu nie-e? Przecież nic nie zrobimy...- mówiła kiwając głową z sztucznym uśmiechem. - Ale jeśli boisz się iść sam z Emi... Edytowano Lipiec 21, 2015 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Lipiec 22, 2015 Share Napisano Lipiec 22, 2015 Serena po zjedzonych babeczkach zajrzała do lodówki. Okazało się, że jest pusta. Dziewczyna wzięła portfel i paczkę papierosów ze stołu i wyszła. Po drodze do sklepu zapaliła papierosa i zaczęła sobie nucić piosenkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 22, 2015 Share Napisano Lipiec 22, 2015 - Czyli albo ide sama albo idziecie wszyscy. - powiedziała wzruszając ramionami i idąc w stronę drzwi. - Zbierać się! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 22, 2015 Share Napisano Lipiec 22, 2015 - No dobra dobra. To wynocha z mojej kuchni gnoje. - powiedział chłopak i poszedł do przedpokoju żeby założyć buty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 22, 2015 Share Napisano Lipiec 22, 2015 Elinor dogoniła Emily i powiedziała do niej cicho. - Co ty w nim w ogóle widzisz... - po czym stanęła obok drzwi wejściowych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts