Duncans Napisano Październik 28, 2011 Share Napisano Październik 28, 2011 Gram od około..... Kiedy LoL wyszedł. Solo top. Duo Top. Rzadziej mid. Gangplank - OMFG OP CRITS NERF RIOT PLOX !!!!111oneoneone111!!!! Kassadin - Only mid. Coś tam robię Irelią. Warwick - jungle! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klan189 Napisano Październik 31, 2011 Share Napisano Październik 31, 2011 Gram od ok. początku listopada tamtego roku. Gram ogólnie solo top / ad carry Czyli nasus, urgot, akali, gp, jax itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LittleBoy Napisano Luty 20, 2012 Share Napisano Luty 20, 2012 gram od września zazwyczaj mid , solo top , ewentualnie support Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Luty 20, 2012 Share Napisano Luty 20, 2012 może rok gram. Głównie mid ale nie gardze botem. lux,blanc,veigar - mid cata,sona,ulyr,nidale - bot uldyr,noc,xin,master - jungle ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geledrin Napisano Luty 24, 2012 Share Napisano Luty 24, 2012 Marzec 2010 Trochę już jest Oo, najstarsza wiadomość jaką mam na mailu to informacja o wyjściu Akail , ale o rejestracji maila nie mam, więc musiałem skasować poprzednie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Luty 24, 2012 Share Napisano Luty 24, 2012 dokladnie rok bedzie. obecnie 2 konta jedno na nordic 2 na usa. Gram praktycznie tylko jungla ... bo team chcial wiec tak zostalo. Obecnie jungluje praktycznie dowolnym champem (tak nawet haimerdingerem sie da do trollowania idealny). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Luty 25, 2012 Share Napisano Luty 25, 2012 Hm... z miesiąc? Dwa? Może trzy... Zawsze jakoś tak wychodzi że idę up albo bot. Nigdy na midzie nie byłam. Na razie się uczę, gram praktycznie na samych botach. Lubię grać Annie, Caitlyn i Morganą... myślałam nad Lux, Ahri, Veigarem i Soną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Marzec 3, 2012 Share Napisano Marzec 3, 2012 Gram ponad rok na EU N&E, gram wszystkim i wszędzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Marzec 3, 2012 Share Napisano Marzec 3, 2012 Dokładnie wam nie powiem. Ale jeżeli jest ktoś ciekawy to może mi poszukać date gdy zacząłem. Więc tak Od około tych 2lat Twitch pojawił się tylko 3 razy w rotacji, ja zacząłem grać za tym pierwszym razem, czyli gdzieś Sierpień 2010 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hexanon Napisano Marzec 8, 2012 Share Napisano Marzec 8, 2012 Ja gram jakieś półtora roku. Ulubiona pozycja support albo tank solo to jest jedyne co lubie w lolu @DOWN Jak grasz ze mną to nie grasz mida Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valair Napisano Marzec 8, 2012 Share Napisano Marzec 8, 2012 Ja gram razem z Hexanonem, najczęściej support albo mid. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Marzec 12, 2012 Share Napisano Marzec 12, 2012 Już z rok będzie, ale z 6 miesięczną przerwą, związaną z problemami z netem... Ulubione postaci? Warwick, Master Yi (i'm a noob...), Morgana, Nidalee Ostatnio próbuję grać Kayle Mój ulubiony Line to Top, nie lubię grać na midzie, sam nie wiem czemu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olson Napisano Marzec 12, 2012 Share Napisano Marzec 12, 2012 Rok i 7 miesięcy ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Ja gram rok i zwykle assasinami ale zaczynam też junglami jednak niestety mój team nie rozumie idei junglowania i zwykle mi nie pozwala :/ Oto i moje champy(według skali ogarniania postaci): 1.Pantheon 2.Talon 3.Tristana 4.Mordekaiser 5.Alistair 6.Shen 7.Kayle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Będzie jakiś rok grania, ale z przerwami. Lubię supportować, czasem zagram fighterem lub range, ale tak naprawdę to jak kimś dobrze mi się gra, to nim gram bez względu na rolę. Ulubieni championi - Sona, Shyvana, Evelynn (tak, wiem, wiem... ale mam do niej sentyment), Olaf (Yeah), Fiora, Katarina, czasem Lux lub Cho'Gath Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 Mój staż gry w lola jest mały (3 miesiące ale co wiem to napisze): Ja tam wolę siedzieć na midzie bądź na bocie, nie lubię dżunglować. Najczęściej jestem mage. Ulubieni Championi: 1. Kog'Maw (uwielbiam ludzi wkurzać moim ulti ) 2. Ziggs (jest bardzo mocny ale wolny) Więcej nie mam gdyż nie gram niewypróbowanymi postaciami albo czasem sobie pogram ale jednak nie lubię większości walczących wręcz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrocznyburak1 Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 W lol gram od roku. Najbardziej lubię grać na midzie lub solo top. Ulubione chary: shaco, vladimir, warwick. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Czerwiec 15, 2012 Share Napisano Czerwiec 15, 2012 Gram dopiero od wczoraj I mi się Miss Fortune fajnie mi się gra na razie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 15, 2012 Share Napisano Czerwiec 15, 2012 Dobra czas walnac spam posta ulubione chempy. Darek - <3 talon lux alistar < oh te ccki ;p> Akali... i coś tam jeszcze chyba uldyr. a i sona ;d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Czerwiec 15, 2012 Share Napisano Czerwiec 15, 2012 gram od czasu wyjścia eza ( no możne tydzień wcześniej) lubię grac fighterami .ap carry . suportami i tankiem lobię być na topie i czasami w jungli Ulubione postacie to ezreal tf udyr shen lee sin anivia malzahar vlad varus ashe oriana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiBl Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Ja tam gram kilka miesięcy od czasu Fiory chyba. Ale dopiero niedawno wyszedłem z gier z botami (nabiłem tam 28 leveli LOL). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Grałam do 22 lvla w między czasie i teraz także wielki foch na tą grę . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Z przerwami będą niecałe 2 lata, ulubiona pozycja to solo top (jak gram sam, nie lubię być na linii z kimś z kim się nie mogę dogadać, a z randomami często tak jest), a jak gram ze znajomymi (najczęściej, bo sam bardzo rzadko gram), to wtedy oczywiście we dwóch na topie, lub bocie. Ulubiona postać, to Master Yi, jak się ogarnie jak ją budować itp to jest boska (mówimy NIE papierowym postaciom. Bo idą na 3 buły) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Therinius Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 Jakoś od sierpnia ubiegłego roku. Najlepiej to malzą lub swainem na midzie panthem , jayce (op) sion , darek i garen solo i best ezreal Jak z randomami to mid przeważnie albo solo a jak ze swoimi to wszędzie moge czasami supportem ale to żadko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BanditGC Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Ja gram trochę ponad rok.Najlepiej gra mi się Jaxem w Jungli i GP na solo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts