Cloud Kicker Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Gram w Lola już aż 4 rundy xD Gram według mnie najlepszą i najfajniejszą postacią Ashą Lubię grać na Bocie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Niedawno minął mi roczek w LOL'u dokładnie 25 sierpnia. Moją ulubioną postacią jest Xin Zhao. Lubie grać Solo Top. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 2 lata w lolu już giercuję 30 lv to już dawno osiągnąłem runy do 15 postaci Postaci brakuje trochę ulubiona postać-Xin Zhao i ja bardziej przepadam za 3v3 @down Ja miech grałem z botami ale potem miałem dość i teraz same pvp botom mówimy nie !! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Rok, ale przez ten rok nic się nie nauczyłam Tylko supportami gram. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Gram od pierwszego miesiąca tych ś.p. wakacji. Na początku przez całe dnie grałem, lecz teraz mi przeszło i gram od czasu do czasu. Moją ulubioną postacią jest Lux i zawsze idę na mida (choć Veigarem również nie pogardzę) co podsumowując najlepiej gram AP carry. Gram tak naprawdę strawnie tylko dlatego, że mój kuzyn, który nieźle ogarnia tą grę, mnie szkoli. A co do players vs SI grałem tylko raz, bo chciałem sprawdzić jak w to się gra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emachel Napisano Wrzesień 19, 2012 Share Napisano Wrzesień 19, 2012 Rok, ale przez ten rok nic się nie nauczyłam Tylko supportami gram. Paradoksalnie na moje support to najtrudniejsza pozycja w tej grze... Ale co do tematu, to gram nieco ponad 2 lata (od czerwca 2010). Moją ulubioną pozycją jest... Do licha, nie mam takiej. Chyba najlepiej idzie mi na midzie, ale najwięcej gram AD carry. Najgorszej mi idzie supportami, ale jak mówiłem to dla mnie najtrudniejsza pozycja (plus nie mam run do supportów). Jak się gra na solo/duoQ to trzeba w sumie wszystkim grać po trochu ;/ Na pocieszenie wypiszę moich fave champów do każdej roli: na AD Ezreal, suport Sona (dat boobies), w jungli Malphite, na midzie Vladzio, na topie też Vladzio xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Wrzesień 19, 2012 Share Napisano Wrzesień 19, 2012 Gram od półtora roku jakoś. Nie mam ulubionej roli. Ulubione postacie: Ad Carries: To ten pan i W jungli grywam : i Na topie: i Na midzie Z suportów: i Sona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gost Napisano Wrzesień 19, 2012 Share Napisano Wrzesień 19, 2012 Graam od... nie wiem, ale trochę już gram (z przerwami). Ulubiona pozycja? Nie ma takiej. Co się da to biorę. Często gram supportem. No supportem. Pierwsze 15 minut support soraka, potem AP bot. Ostatnio gram mundo w jungle (Magic pen na mudno <3). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Wrzesień 19, 2012 Share Napisano Wrzesień 19, 2012 Ja gram jakieś 1,5 roku albo dłużej. Ulubiona pozycja to bot jako ad carry, a ulubina postać to Ashe<3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukal Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Ja zacząłem jakoś we wrześniu 2011 ale pograłem miesiąc i zrobiłem sobie 4 miesięczną przerwę teraz znowu gram ale nie dużo, dopiero 24 poziom mam.Najbardziej lubie grać Shenem i Rammusem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diabollo Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Ja gram od lutego tego roku. Ulubione pozycje: bot (adc) oraz jungle ,ulubione postacie: Draven ,Kha'Zix Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D3nis Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Ja gram od Grudnia tamtego roku, pozycja: jungler, ulubione champy: Hecarim(oczywiscie ) Zed, Rengar, shen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fionka Von Cat Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 ja gram od pół roku ogarniam Ap i Ad carry ale tez supportów nie i moja pierwsza postac to byla ashe bardzo lubie mastera ją lux ahri varusa i dariusa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Możecie się śmiać ale nigdy za bardzo nie lubiłem takich gier, jednak coś się zmieniło jak usłyszałem opinie o Lol'u. Gram dopiero od... dzisiaj, gierka całkiem fajna jest przyznam. A jeśli chodzi o ulubioną postać, to jak na razie nie mam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megaxsardas Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Dobra moja ulubiona pozycja hmm support jak mam ad carry z około 1000 elo lub kogoś kto umi grać 2 pozycja to chyba solo top 3 jungle 4 support 5 adc 6 apc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Socks Chaser Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 Nie pamiętam kiedy zaczęłam grać ;_;.Chyba wtedy gdy dodali Elise do gry .Najbardziej lubię grać na Topie i Bocie.Na Bocie Gravesem a na Topa biorę Zeda lub Hecarima (Chociaż nienawidzę "junglować"). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 Tak jakoś z rok . Ulubiona linia Top darius , master , rengar . Ewentualnie lubię mida fizzem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 (edytowany) Gram w LoL'a od początku 2 sezonu. Pozycja -Top, Ukochany Champion - Orianna Ja ją po prostu loffciam Edytowano Czerwiec 1, 2013 przez RebonMLP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Gram prawie rok, moją ulubioną rolą jest AD Carry, w sumie jak mam grać, to tylko ADC, może jeszcze mid Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Ja gram od 3 miesięcy. Zazwyczaj gram jako łucznik na topie. A champion najlepszy dla mnie to Ezreal. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Ostatnio polubiłam Tryndamera Normalnie trzeba się chyba starać żeby przegrać nim solo topa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Gram od września. Top/jungle. 23 poziom. Trydnuś łatwy do skontrowania, taki nijaki champion. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Trydnuś łatwy do skontrowania, taki nijaki champion. Nie dziwię się, że tak mówisz, bo na twoim poziomie nikt nim grać nie umie... (na moim zresztą też), ale w dobrych rękach to bestia. Gram bodaj od 5 miesięcy. Ulubiona linia? Chyba mid, bo Lux jest moim mainem. Wiem tylko, że jestem beznadziejny na topie EDIT: genialny ja: nie zauważyłem, że już tu pisałem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Nie dziwię się, że tak mówisz, bo na twoim poziomie nikt nim grać nie umie... (na moim zresztą też), ale w dobrych rękach to bestia. Gram bodaj od 5 miesięcy. Ulubiona linia? Chyba mid, bo Lux jest moim mainem. Wiem tylko, że jestem beznadziejny na topie EDIT: genialny ja: nie zauważyłem, że już tu pisałem... Cała prawda o Człowieku z Silniejszą Prawą Ręką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LungTai Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Gram chyba już półtora roku, a moją najlepszą pozycją jest top/jungle i chyba moim ulubionym bohaterem jest Riven. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts