KorQ Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 gram od zakończenia sezonu 2 najlepiej sie czuje na topie czasem mid/jungla suport i adc tylko jak gram z kumplem ps.jak ktoś chcial by grać to nick: KorQ samemu sie za bardzo nie chce grać ;( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 1,5 roku. Ma ulubiona pozycja to jungle (HECA , Lee Sin, Nocturne) oraz Top (Jayce i Garen). W zasadzie to lubię grać na wszystkim. Mid - Diana, Akali Adc - Ezreal, Ashe Support - Nunu Jestem w Bronze III (jedną serią z kwalifików do srebra spadłem ), staram się wydostać. Nie znoszę flejmerów, sam nie drę się na mój team, a zdarzały się już sytuacje z Soraką Jungle w teamie. Kibicuję Evil Geniuses, uwielbiam Siva HD i lubię Diamondproxa. To tyle o mnie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlyOnFly Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 W LoLa gram od 2 lat , namowil mnie kolega z gimnazjum ktory mnie uczyl gry i od ktorego teraz jestem duzo lepszy Lubie grac na kazdej lini , ale szczerze mowaic na supporcie sie marnuje (Wiem to brzmi tak SKROMNIE , ale prawdziwie )Umiem i lubie grac na kazdej pozycji ale najlepiej mi idzie na jungli i midzie. Junglowac moge kazdym kogo mam chociazby Tarick'iem(Nie wierzysz ? Zapros FlyOnFly Przekonasz sie ) , zaczynalem junglowac lee sinem i dobrze mi szło A wracajac do mida to na rankedach gram tylko na midzie poniewaz Kassadinem jest łatwo sie wybic na Srebrze i Bronzie (Bardzo łatwo) i czasem pocisne Fizzem Kibicuje ruskim ( Gambit Team) , ale grajac wzoruje sie na Ocelocie czy Snoopeh'u Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Taric jungle kilka tygodni temu to nie był troll. Po buffie wyciskał naprawdę duży DMG. A tak btw. to są jeszcze jakieś ciekawe "egzotyczne" buildy, jak Blue Ezreal? Znalazłem tylko Rainbow Aatroxa (niezłe) oraz Green Ezreala (na mida). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlyOnFly Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Tak , taric kiedys byl slaby na jungle ^^ Ale ja nawet po buffie nie zamierzalem nim grac na jungli To ze zaczalalem nim grac na jungli bylo psowodowane pewnym zakladem zk olega ._. A teraz wsrod kolegow z TS jestem znany z tego ze cisne Tarickiem (Jeszcze tylko skorki mi brakuje ) A co do ''egzotycznych'' buildow to znalazlem jeszcze pare jak Rainbow Tarick , Orange Jax i Red Sivir Dokladniejszy opis jest w tym temacie http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=3457494 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts