Ihnes Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Żeby było miło postanowiłem założyć taki temacik. A więc tak: Piszemy jedną miłą rzecz osobie, która wypowiedziała się przed nami. Chodzi mi właściwie o to, żeby bardziej zintegrować forum. Nie wiem czy to jest potrzebne, ale jeśli nie to i tak będzie komuś weselej jak przeczyta coś miłego na swój temat. xD Żeby nie było problemów z rozszyfrowywaniem o kim piszemy, podawajmy też nick tej osoby. Ponieważ piszę pierwszego posta, napiszę coś miłego osobie pode mną. xD Suchy2601 Aktywny user i lubiany przez innych i przeze mnie z resztą też. 1 Link do komentarza
Suchy2601 Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Ihnes Fajnie się z nim pisało i założył fajny wątek Który ja chyba zabije bo nie da się o mnie nic miłego powiedzieć... Link do komentarza
Ares Prime Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Suchy2601 Człowiek posiadający jedyną w swoim rodzaju sygnaturę, bardzo twórczy. Link do komentarza
Tarreth Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 No, Ares mnie uprzedził! Ma refleks chłopczyna! Link do komentarza
Ares Prime Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Jak się nosi taką wielką, złotą, ciężką zbroję to naprawdę wygląda się wspaniale ku chwale Celestii, gratuluję gustu Tarreth. Link do komentarza
Arjen Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Świetnie zna się na transformersach i potrafi ładnie coś napisać. Link do komentarza
PhosiQ Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Jest najlepszym nocnym powiernikiem Luny, jakiego znam Link do komentarza
Nikt Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Tłumaczy nowe odcinki w błyskawiczny sposób Link do komentarza
Suchy2601 Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 3 osoby powiedziały o mnie coś miłego Jakie to było słodkie! /)^3^(\ Nie Chwila Ten koniec świata jest bliżej niż myślałem ._. Sebko - ogólnie jak wiedzę po wypowiedziach to spoko gość I ma Twi rape face w avie Fail. Miało być 'miał' xD Link do komentarza
Cloud Kicker Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Suchy, pokłóciliśmy się troszkę, ale zwisa mi to w tym temacie . Więc .. Na 100% dobrze ogarnia perkusję ! Często naprawia tematy i je nawraca do tego aby utrzymywały sens Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Jeśli kiedykolwiek rozwali Pentagon, to zrobi to z klasą Link do komentarza
Major Kusanagi Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Jest dziewczyną i to powinno już wystarczyć Ale dodam jeszcze, że nie dała się stłamsić otoczeniu co podziwiam Link do komentarza
Bonifacus Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Miły człowiek piszący z sensem, chociaż nie wiem, dlaczego tak nienawidzi mojego avatara (jak można nie pokochać takiej słodyczy?!) Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Jesteś tak awesome jak twoja siostra Link do komentarza
Gość Angel Wing Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Jedna z najfajniejszych osób jakie mogłem kiedykolwiek poznać :3 Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Genialnie rysuje myszką, a to bardzo trudna sztuka I w ogóle milusi user Link do komentarza
Pawlex Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Nawet nie wiem za co bym mógł nie lubić Kath ^^....no chociaż gdyby nie to bicie patelnią :-/ Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Jest prześlicznym tuńczykiem Link do komentarza
Major Kusanagi Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 To tak samo jak ja bym powiedział o tobie, że masz śliczną patelnie Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 A ty ślicznie i kreatywnie zabijasz ludzi we śnie Link do komentarza
Major Kusanagi Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 To było urocze Jesteś nad wyraz miła Link do komentarza
Kobayashi Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Ma uroczego avka ^^ (i osobowość) Link do komentarza
Cloud Kicker Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Ma Skyrimową Fluttershy :3 Tak bardzo masz fajny Awatar xD Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Ładnie kopie chmurki =D Link do komentarza
Bonifacus Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Jej nick kojarzy mi się z huraganem, który sieje wielkie zniszczenie. Link do komentarza
Recommended Posts