BiP Napisano Grudzień 17, 2016 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2016 I tak można powiedzieć dosłownie o wszystkim, że "gimby nie znajo"... Ostatnio stało się to faktycznie modne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Grudzień 18, 2016 Share Napisano Grudzień 18, 2016 17.12.2016 at 10:21 Triste Cordis napisał: Pegasus był jedną z podróbek Famicomu - konsoli Nintendo Tak , wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Styczeń 7, 2017 Share Napisano Styczeń 7, 2017 Mam ciekawą piosenkę od Cybermariana w sam raz do tego tematu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 19, 2017 Autor Share Napisano Maj 19, 2017 Pół żartem, pół serio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Maj 19, 2017 Share Napisano Maj 19, 2017 (edytowany) 25.08.2016 at 12:32 BiP napisał: Po za tym, książkę można było zabierać ze sobą wszędzie, więc... Komórkę też. Edytowano Maj 19, 2017 przez Pixelator Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 19, 2017 Share Napisano Maj 19, 2017 godzinę temu BiP napisał: Pół żartem, pół serio A co z edytorem dzwonków? Był super Poza tym combo: telefon + funkcja wibracji + prezerwatywa dodawały kolejną funkcję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 19, 2017 Autor Share Napisano Maj 19, 2017 58 minut temu Pixelator napisał: Komórkę też. Nom, ale do książki nie trzeba pradu. A z rozładowanego telefonu wiele pożytku nie ma... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelator Napisano Maj 19, 2017 Share Napisano Maj 19, 2017 Właśnie teraz BiP napisał: Nom, ale do książki nie trzeba pradu. A z rozładowanego telefonu wiele pożytku nie ma... Dlatego trza brać jedno i drugie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 19, 2017 Autor Share Napisano Maj 19, 2017 Lub PowerBank... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 31, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2017 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 21, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2017 Kwintesencja lat 90... Zapraszam http://www.antyradio.pl/Muzyka/Duperele/Top-10-Najlepsze-utwory-z-kreskowek-lat-90-17354 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 18, 2017 Autor Share Napisano Listopad 18, 2017 Pamiętam ten serial, najbardziej jednak podobała mi się ta piosenka. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 20, 2017 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2017 (edytowany) Kto tego nie oglądał??? Pamiętam jak ta aktorka/piosenkarka, robiła mega furorę w Polsce. Jej płyty szły jak bułeczki, a każdy program z jej udziałem oglądały całe rodziny. Spoiler @Magic Sunset ? Edytowano Grudzień 27, 2017 przez BiP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 14, 2018 Autor Share Napisano Luty 14, 2018 Spoiler Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 10, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2018 Kto grał w te gry? Ja przyznam, że we wszystkie Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 10, 2018 Share Napisano Czerwiec 10, 2018 14 godzin temu, BiP napisał: Kto grał w te gry? Ja przyznam, że we wszystkie Odkryj ukrytą treść Ja i powiem, że nadal je mam działające na moim pegasusie. Plus oczywiście takie klasyki jak "Złota Piątka" i "Złota Czwórka" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 11, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2018 Moje gry zostały wywalone. :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 11, 2018 Share Napisano Czerwiec 11, 2018 (edytowany) Ja mam kilka z tych gier na emulatorze na PSP. Ech, kiedyś człowiek nie przejmował się grafiką i bawił się dobrze. A nawet jeśli gra była zbyt trudna to przeklinało się grało dalej. W ten sposób ukończyłem Park Jurajski na NESa. Moim zdaniem jedną z najlepszych gier w tym uniwersum Edytowano Czerwiec 12, 2018 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 11, 2018 Share Napisano Czerwiec 11, 2018 13 godzin temu, Triste Cordis napisał: Ja mam kilka z tych gier na emulatorze na PSP. Ech, kiedyś człowiek nie przejmował się grafiką i bawił się dobrze. A nawet jeśli gra była zbyt trudna to przeklinało się grało dalej. W ten sposób ukończyłem Park Jurajski. Moim zdaniem jedną z najlepszych gier w tym uniwersum Mówisz może o tej wersji na Amigę? Spoiler Nigdy mi się tego nie udało skończyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 12, 2018 Share Napisano Czerwiec 12, 2018 9 godzin temu, Starlight Sparkle napisał: Mówisz może o tej wersji na Amigę? Odkryj ukrytą treść Nigdy mi się tego nie udało skończyć. Nie. Chodzi mi o wersję na NESa. Ile to ja przy tym godzin spędziłem... Ech Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 16, 2018 Share Napisano Czerwiec 16, 2018 (edytowany) Masakra! Co mi się teraz przypomniało! Nie pamiętam odkąd my mieliśmy taki nieduży wyświetlacz slajdów i tasiemek z historyjkami - to chyba lata głębokiego PRL-u, jeszcze przed moim narodzinami. Gdy byłem małym brzdącem, to uwielbiałem się tym bawić - zapraszałem też kolegów, abyśmy mogli oglądać wspólne bajki! Trzeba było tasiemki z historyjkami przesuwać takim pokrętłem z boku - jak w mikroskopie Nie zapomnę tego zapachu nagrzanego powietrza! To były czasy, gdzie nikomu się nie śniły laptopy, tablety, smartfony, etc. Wyświetlane bajki należało czytać - to było coś w rodzaju historii obrazkowych. Ciekawe jak się nazywało to urządzenie? Pamiętam stare pudełko do butów, w którym miałem dziesiątki tych tasiemek oraz slajdów. Ciekawe co się z tym stało?! Ostatni raz miałem z tym ustrojstwem styczność mając 11 - 12 lat. Ach, ogarnęła mnie przemożna nostalgia... Mieliście do czynienia z czymś takim? <> EDIT: Spoiler To się nazywa rzutnik albo projektor MOŻNA KUPIĆ na allegro za ok. 50 - 100 zł Shut up and take my money! Edytowano Czerwiec 16, 2018 przez Grzegorz_Nikodem 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 16, 2018 Share Napisano Czerwiec 16, 2018 5 godzin temu, Grzegorz_Nikodem napisał: Mieliście do czynienia z czymś takim? Mieliśmy, mieliśmy. Niestety miałem raptem kilka bajek (jedna to W pustyni i w puszczy), ale i tak nikt nie narzekał. Można też było oglądać zdjęcia. Mniejsza z tym, że były to negatywy. Działało? Działało 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordoklapow Napisano Czerwiec 16, 2018 Share Napisano Czerwiec 16, 2018 Co do mojego dzieciństwa: 1) Nie słuchałem muzyki 2) Nie znałem fizyki 3) Nie było kuców 4) Chodziłem do badziewnej podstawówki 5) a przedszkole to już w ogóle żałość była 2/10, nie polecam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 16, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2018 1 godzinę temu, Mordoklapow napisał: 3) Nie było kuców Zasadniczo to były, lecz pewnie to ty się nimi jeszcze nie interesowałeś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 16, 2018 Share Napisano Czerwiec 16, 2018 (edytowany) 2 minuty temu, BiP napisał: Zasadniczo to były, lecz pewnie to ty się nimi jeszcze nie interesowałeś Nie każdy miał kablówkę lub/i wiedział o ich istnieniu. Ja pamiętam jedynie wyjątkowo paskudne zabawki młodszej siostry mojego kumpla (kuce z chyba G1) Edytowano Czerwiec 16, 2018 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts