Tangerine Napisano Sierpień 24, 2015 Share Napisano Sierpień 24, 2015 Wybieram hamburgera! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 24, 2015 Share Napisano Sierpień 24, 2015 Hamburgera bym chciała ^^ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 24, 2015 Share Napisano Sierpień 24, 2015 Oba brzmią dla mnie dłuższym posiedzeniem w miejscu gdzie król chodzi piechotą ale hamburger Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argon39 Napisano Sierpień 24, 2015 Share Napisano Sierpień 24, 2015 Po obejrzeniu filmu pt. "Różowa Pantera", moja sympatia zdecydowanie się skłania ku (h)amburgerowi. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 24, 2015 Share Napisano Sierpień 24, 2015 Burgery Bałbym się trochę że z tego hamburgera z cynamonem będzie jak przy Cinammon Challenge ale i tak punkt dla burgerów Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Sierpień 24, 2015 Share Napisano Sierpień 24, 2015 Hambarger oczywiście odpowiednio przyprawiony. Sam cynamon to mało, proponuje więc dodać: kmin rzymski, papryka słodka, ocet balsamiczny, czosnek, cebula, pieprz czerwony, imbir, rozmaryn, cząber, szałwia. Coś pewnie by się jeszcze znalazło, ale myśleć mi się nie chcę. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Sierpień 24, 2015 Share Napisano Sierpień 24, 2015 Hamburger o ile z surówkami. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Sierpień 25, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2015 Burger wygrałDziś coś wegetariańskiego:Sałatka z selera, jabłka i gruszki czy Sałatka z ogórkiem i jabłkiem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Sałatka z ogórkiem (kiszonym??? ) i jabłkiemYOLO Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Pierwsza opcja ^^Uwielbiam ogórki ale wizja tego smaku z jabłkiem... Już mi się coś przewraca wewnątrz Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Sierpień 25, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2015 Pierwsza opcja ^^Uwielbiam ogórki ale wizja tego smaku z jabłkiem... Już mi się coś przewraca wewnątrz Wiedziałem że ktoś się przyczepi Podpodwiem że to są prawdziwe przepisy na sałatkę. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Wybieram tą pierwszą opcje ;3 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Z ogórkiem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Z selerem i gruszką. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Sierpień 26, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2015 Wygrywa sałatka z selerem, jabłkiem i gruszkąDietetyczne ciasteczka owsiane z jabłkiem czy pączki z jabłkami Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 Pączki, ciasteczka byłyby pewnie z suszonym jablkiem a takie nie ma smaku. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nubira Mysterious Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 pączki z jabłkami brzmią lepiej. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argon39 Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 Za dużo uprawiam sportu, by się dietetycznymi ciasteczkami zapychać. Wybieram zdecydowanie i z całą stanowczością pączki. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 Kto by się dietą przejmował Wybieram pączusie! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 Pączki brzmią tak pysznie z jabłszkami~ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 Pączki oczywiście~ I tak już jestem gruba Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 Raz się żyje - pączki! 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 Pączki . Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 Pączki, Co ja będę płytę pilśniową wpierniczał? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Sierpień 26, 2015 Share Napisano Sierpień 26, 2015 Ciastka, czysty jadalny skill w swojej prawdziwej postaci Dlatego czasami takie głowy strzelam! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts