Ylthin Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 (edytowany) Nie, Soli. Nie potraktuję. Jestem teraz przybita jak gwóźdź do deski, ale - o zgrozo - nie zamierzam odwalać takiej maniany, jak Tric. Chyba, że znowu dorwie mnie agresywny wariant dołka, wtedy najwyżej będę wrzeszczeć na ludzi (a potem płakać z tego powodu). Edytowano Wrzesień 5, 2015 przez Ylthin Maruda Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Naprawdę wpierdoliłbym kebsa. Link do komentarza
MLO_pl Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 >zaktualizujmy silnik forume najszybciej jak się da, bo nowe>przed tym nie zróbmy nic, by wystartować na "pełnej piździe">heheszki Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Zawsze gdy... Ale jest na to MAŚĆ!!!I wówczas jest już tylko...Maść rekomendowana przez... 1 Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 *świerszcze* 2 Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 mam nadzieję że nikt nie zauważył Link do komentarza
Czarny Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 (edytowany) wowowow, nie zdążyłem się jeszcze porządnie najebać, a tutaj jakiej wąty są... *bierze maczete* no który pierwszy? Hę? Edytowano Wrzesień 5, 2015 przez Czarny Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Proszę o spokój, nie ma powodów do agresji Link do komentarza
Czarny Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 uff, to dobrze, bo jednak wymagam od siebie autodyscypliny. A ktoś się napije herbatki? Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Chętnie. Uwielbiam pić herbatę z kimś kto przed chwilą chciał zajebać mnie maczetą. Tak się właśnie poznaje nowych ludzi. 1 Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Ta biała ramka dookoła profilowego czasem wnerwia >.> A ktoś się napije herbatki? Ja się napiję d: Link do komentarza
MLO_pl Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 (edytowany) Skąd wiesz że Sosen "tam" jest? Możliwe że go "tam" jeszcze nie ma, a jak "tam" jest i nie ma nic do opowiadania, bo chujnia z grzybnią?@ECzArnę kiedy pijemy? Edytowano Wrzesień 5, 2015 przez MLO_pl Link do komentarza
Sosna Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 A w sumie nic ciekawego żyję i pracuje sobie. Poza tym w środę mam poprawkę z maty, a tak to wszystko w porządkuCze, MLO Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Ubawiłem się do łez Link do komentarza
Recommended Posts