Gość ChrisEggII Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Pewnego krasnala też byłoby śmiesznoPodstawowa kwestia, czy wyrażają na to zgodę. Nie będę dzielił się danymi osobistymi bez niczyjej wiedzy. Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Z ciekawości wbiłem na swojego fejsbuka, naprawiło mi się pokazywanie ludzi online - Niektóre osoby były ciągle aktywne 1 minutę temu Link do komentarza
Ylthin Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Tak, to brzmi ładnie i w ogóle, ale tylko wtedy, gdy masz 30 lat i tytuł naukowy. Jeśli jesteś 19-letnim marudnym ścierwem, to efekt jest tragikomiczny. Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Podstawowa kwestia, czy wyrażają na to zgodę. Nie będę dzielił się danymi osobistymi bez niczyjej wiedzy.JA JUŻ WIEM, ŻE SIĘ ZGADZA[ją] Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 znaczy najbardziej jako imię żeńskie podoba mi się Paulina, ale Zofia, czy Elżbieta też jest spoko Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Podstawowa kwestia, czy wyrażają na to zgodę. Nie będę dzielił się danymi osobistymi bez niczyjej wiedzy.Mi tam to obojętne.I tak moje życie publiczne sięga dna Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Tak, to brzmi ładnie i w ogóle, ale tylko wtedy, gdy masz 30 lat i tytuł naukowy. Jeśli jesteś 19-letnim marudnym ścierwem, to efekt jest tragikomiczny.czy ja wiem? Lepsza Zośka Ela niż Jennifer czy inna Dżesika 2 Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 (edytowany) Widzisz? Zgadza[ją] się.znaczy najbardziej jako imię żeńskie podoba mi się Paulina, ale Zofia, czy Elżbieta też jest spoko Te dwa pierwsze mnie trochę onieśmielają. ;-;Osobiście za najpiękniejsze imiona żeńskie z [niejako] polskiej listy uważam Alicję, Zofię, Zuzannę i Wandę. Edytowano Październik 3, 2015 przez Vanadiss the Glejt Link do komentarza
Ylthin Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 W sumie mogło być gorzej... Rodzice chcieli mnie nazwać "Kazimiera".I tak wyzywano mnie w podstawówce. Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Tak w sumie, jeśli połączyć wszystkie informacje o mnie, to okręg poszukiwań jest dość ciasny. Potem tylko przypasować mordę na profilowym, i jest Gronek. Link do komentarza
Garin Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Chciałem zrobić niespodziankę i ci przekazać info na samym fejsie, ale masz zablokowane odbieranie wiadomości od obcych.Akurat bardzo dobrze Twoje facebookowe konto znam. Masz bodajże w tle profilowym kota, któremu brokułę podają na widelcu. Ale zdobyczami to się podziel, co? Kto jak kto, ale Gronka akurat powinienem miećPewnego krasnala też byłoby śmiesznoMirosławie, jak tak bardzo chcesz mnie znaleźć, to zawsze możesz poszukać. Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 W sumie mogło być gorzej... Rodzice chcieli mnie nazwać "Kazimiera".I tak wyzywano mnie w podstawówce.E, Kazia, cho na szluga! Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Mirosławie, jak tak bardzo chcesz mnie znaleźć, to zawsze możesz poszukać.Po co robić coś, co już zostało zrobione? Link do komentarza
Garin Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Po co robić coś, co już zostało zrobione?Czyżby Wanady mnie znalazły? Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Yo, wassup Ylthin 1 Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Śmieszek na dzień Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 63 strony powiadomień... ale mi brakuje opcji ich usunięcia :C Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Ja trzymam wszystkie, od kiedy tylko dołączyłem na forum. Link do komentarza
Garin Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Przypomnijcie mi jedną rzecz, jak miał na imię Arłuk? Link do komentarza
Syrth Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 W sumie mogło być gorzej... Rodzice chcieli mnie nazwać "Kazimiera".I tak wyzywano mnie w podstawówce.Ja bym się nie obraziła na takie imię. Skrótem byłoby "Kaz" 1 Link do komentarza
Gronek Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Krzysiek był na moim profilu, teraz pewno szuka zdjęcia. Tak blisko odkrycia prawdy.A ja idę do kościółka, będę o 19 Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 na dawnym silniku mogłem se usunąć i to mi pasowało... było w tej sekcji ładnie pusto... a teraz mam 63 strony i brzydko zapchane Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 http://anonimowe.pl/W2XHh Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Ja chyba na serio jestem upośledzony... Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 czemu tak sądzisz? Link do komentarza
Recommended Posts