Niklas Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 .Yes, that's an apple. Link do komentarza
Enimean Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 (edytowany) Polecam. Bo od rana mi kurwa chodzi po głowie https://www.youtube.com/watch?v=C-u5WLJ9Yk4 pomocy Edytowano Październik 15, 2015 przez Enigma I WILL HUG YOU ALL Link do komentarza
nyaa Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 arłuk pauka Link do komentarza
Garin Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 LEAVE BRITNEY ALONE Link do komentarza
Enimean Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 LEAVE BRITNEY ALONE10ostatnichgodzinmamtoogłowieja nic nie mam do Pani Britni, ale niech to ona mnie zostawi Link do komentarza
BiP Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 10ostatnichgodzinmamtoogłowieja nic nie mam do Pani Britni, ale niech to ona mnie zostawi Zaprosiłbym do siebie ale... 1 Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=94546Czerwone śmieszki Link do komentarza
Kuracyja Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 (edytowany) ( ͡° ͜ʖ ͡°) Edytowano Październik 15, 2015 przez Kuracyja Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Ja bym Goldowi polecił jakieś ecchi albo haremówkę.Z pewnością byś go w ten sposób przekonał do kultury japońskiej. Link do komentarza
GoForGold Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Z pewnością byś go w ten sposób przekonał do kultury japońskiej.Nie mam nic do kultury japońskiej. Denerwuje mnie, kiedy ktoś wciska wszędzie amino/mango i ową kulturę tym zastępuje. 2 Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Sądzisz, że namiętne oglądanie anime i mangi powinno się wiązać z zainteresowaniem kulturą japońską? Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Nie mam nic do kultury japońskiej. Denerwuje mnie, kiedy ktoś wciska wszędzie amino/mango i ową kulturę tym zastępuje.Vide: to, co zrobiły kucofagi, gdy mlp stało się popularne xddd 1 Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Cóż. Oglądanie Reksia czy Bolka i Lolka na ogół jest jednoznaczne. Czemużby nie uważać podobnie jeśli chodzi o hińskie bajki? Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Cóż. Oglądanie Reksia czy Bolka i Lolka na ogół jest jednoznaczne. Czemużby nie uważać podobnie jeśli chodzi o hińskie bajki?O oglądanie produkcji Disneya, czy Pixara jest oznaką zainteresowania Ameryką? Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 O oglądanie produkcji Disneya, czy Pixara jest oznaką zainteresowania Ameryką?MURICA FOREVER! 1 Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Nie ma podstaw, by wykluczyć taką opcję. Spora część anime dzieje się właśnie w Japonii [bo gdzieżby indziej] lub ukrywa nawiązania do tego kraju. Pixar i Disney to samo w stosunku do USA.Mechanizmem ciekawości jest interesowanie się twórcami, co z czasem doprowadzi do korzeni Stanów na ten przykład.Zdarza się. Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 .ŁAN BILBORT TO RUL DEM OL! Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Nie ma podstaw, by wykluczyć taką opcję. Spora część anime dzieje się właśnie w Japonii [bo gdzieżby indziej] lub ukrywa nawiązania do tego kraju. Pixar i Disney to samo w stosunku do USA.Mechanizmem ciekawości jest interesowanie się twórcami, co z czasem doprowadzi do korzeni Stanów na ten przykład.Zdarza się.Ilu spotkałeś ludzi, którzy po obejrzeniu "Myszki Miki", albo "Królewni Śnieżki" poczuli potrzebę zagłębienia się w kulturę amerykańską? Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 http://www.jagodibuja.com/wp-content/uploads/2015/10/193english.jpg Link do komentarza
Hedzio Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 O myszka miki, Hmm dziwne ale mam ochotę na hamburgera. Link do komentarza
GoForGold Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Sądzisz, że namiętne oglądanie anime i mangi powinno się wiązać z zainteresowaniem kulturą japońską?Wiązać się może, w końcu tam ten twór powstał. Ostatnio wstawiłeś całkiem trafny film o tym zjawisku. "Hurr durr oglądam anime, Japonia najlepsza, Europa fuj, jedziem tam!" 2 Link do komentarza
Vanadiss Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 Ilu spotkałeś ludzi, którzy po obejrzeniu "Myszki Miki", albo "Królewni Śnieżki" poczuli potrzebę zagłębienia się w kulturę amerykańską?Kilku się zdarzyło. Myszka Miki akurat jest symbolem kina animowanego, a sama narodziła się... W USA. I to trochę temu.Sam Disney też może sobie tę zasługę przypisać. Chyba.Królewna Śnieżka i disnejowskie baśnie to nieco inna sprawa, ale zaciekawienie Disneyem może do tego doprowadzić i... Cóż. Zdarza się. Link do komentarza
GoForGold Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 @NiklasA teraz odpowiedz sobie na pytanie, dlaczego nie przyznaję się do tego fandomu. Link do komentarza
Recommended Posts