Sosna Napisano Październik 24, 2015 Share Napisano Październik 24, 2015 z mechaniki płynów nie... mam trzy w sumie na koniec semestru... dwa z chemii organicznej i analitycznej i mikrobiologi przemysłowej Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 24, 2015 Share Napisano Październik 24, 2015 tylko z mechaniki płynów mam ten e-learning also pierwsze zadanie jest durne Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 24, 2015 Share Napisano Październik 24, 2015 Dostajecie jakiś materiał, z którego macie czerpać wiedzę, czy może wystarczy przepisanie Wikipedii swoimi słowami? Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 24, 2015 Share Napisano Październik 24, 2015 Sosna czemu piszesz sam ze sobą? Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 24, 2015 Share Napisano Październik 24, 2015 Dostajecie jakiś materiał, z którego macie czerpać wiedzę, czy może wystarczy przepisanie Wikipedii swoimi słowami?dostajemy pliki wprowadzające do tematu, które trzeba pobrać ze strony... a co do wypełnienia tego zadania wystarczy chyba swoimi słowami z wikipedii przepisać Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 24, 2015 Share Napisano Październik 24, 2015 Nie ma co, z pewnością jest to bardzo skuteczna forma nauczania Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 24, 2015 Share Napisano Październik 24, 2015 https://onedrive.live.com/redir?resid=23C9A2460A4A26D5!383&authkey=!AK1wY16dYdRoEns&ithint=file%2cppspliczek wygląda tak i jest tam tylko wprowadzenie do mechaniki płynów Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 24, 2015 Share Napisano Październik 24, 2015 Śmiecham z tego obiadu u rodziny Pinkie Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 24, 2015 Share Napisano Październik 24, 2015 (edytowany) Nie ma co, z pewnością jest to bardzo skuteczna forma nauczania dlatego uważam to zadanie za wyjątkowo durne... później trzeba wykonać jakieś obliczenia, czy coś i udowodnić, że się to zrobiło, co jest lepsze Edytowano Październik 24, 2015 przez Sosna Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 24, 2015 Share Napisano Październik 24, 2015 Śmiecham z tego obiadu u rodziny Pinkie To the top Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 24, 2015 Share Napisano Październik 24, 2015 https://onedrive.live.com/redir?resid=23C9A2460A4A26D5!383&authkey=!AK1wY16dYdRoEns&ithint=file%2cppspliczek wygląda tak i jest tam tylko wprowadzenie do mechaniki płynów Właściwości cieczy, gęstość, lepkość... Przypomina mi materiał, jaki obrabialiśmy na pierwszym semestrze na laborkach z chemii.Tylko właśnie - laborkach. Wszystkie dane otrzymywaliśmy sami, podczas badań. Trochę lipa, że u ciebie to się ogranicza do czystej teorii. Nie da się nauczyć obsługi sprzętu, ograniczając się do czytania instrukcji obsługi. Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 24, 2015 Share Napisano Październik 24, 2015 Laborki z mechaniki płynów też mam... tylko, że to zadanie na e-learningu jest wyjątkowo durne i nie bardzo chce mi się je przez to robić, ale muszę i to do wtorku do godziny 23.55 Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 24, 2015 Share Napisano Październik 24, 2015 Laborki z mechaniki płynów też mam... tylko, że to zadanie na e-learningu jest wyjątkowo durne i nie bardzo chce mi się je przez to robić, ale muszę i to do wtorku do godziny 23.55 Huehuehuehue Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 24, 2015 Share Napisano Październik 24, 2015 (edytowany) No to chociaż tyle dobrego.Mnie wnerwiają z kolei techniki wytwarzania. Na projekcie mamy zrobić proces produkcyjny jakiegoś wałka (ponoć godzina pracy, nasza grupa siedzi nad tym już dobre pięć). Problem w tym, że nie mieliśmy nigdy wcześniej kontaktu z maszynownią na uczelni, więc wszelką wiedzę czerpiemy z książek.Ostatnio uzupełniając czasy poszczególnych etapów zaszliśmy do ludzi pracujących przy maszynach. Nie wytrzymali ze śmiechu, jak zobaczyli, że kazano nam uzupełnić czas, przeznaczony na potrzeby fizjologiczne... Edytowano Październik 24, 2015 przez ChrisEggII Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 24, 2015 Share Napisano Październik 24, 2015 Znowu tańczę! Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 24, 2015 Share Napisano Październik 24, 2015 Przewróciłem się przez taniec :c Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 24, 2015 Share Napisano Październik 24, 2015 Gdy uderzyłem głową o biurko wynalazłem wehikuł czasu! Link do komentarza
Kruczek Napisano Październik 24, 2015 Share Napisano Październik 24, 2015 Gdy uderzyłem głową o biurko wynalazłem wehikuł czasu! Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 24, 2015 Share Napisano Październik 24, 2015 Dodatkowa godzina czasu na sen Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 24, 2015 Share Napisano Październik 24, 2015 No i gry po necie z kumplem nie będzie, nełostrada ma awarię Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 24, 2015 Share Napisano Październik 24, 2015 Najdziwniejsza scena w 3 to końcówka[SPOILER ALERT]Wehikuł czasu z pociągu? Nie mówił doktorek czasem że nie ma materiałów do stworzenia/naprawy pewnej części bez której by nie ruszył wehikuł czasu (bazując się na DeLorean)? Dlatego wysłał go do późniejszych czasów by go naprawiono? Chyba że bazował się na czymś innym lub to mi się pokręciło. Trochę nie lubię zakończenia ale tekst Doktora uratował je. Link do komentarza
Kruczek Napisano Październik 24, 2015 Share Napisano Październik 24, 2015 Najdziwniejsza scena w 3 to końcówka[SPOILER ALERT]Ukryta zawartośćPlanują nakurwiać remake.W roli Martiego: bitch Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 24, 2015 Share Napisano Październik 24, 2015 reżyser filmu ma wyłączność na prawa autorskie i blokuje wszystkie próby remake'u :v Link do komentarza
Amolek Napisano Październik 24, 2015 Share Napisano Październik 24, 2015 No, całoroczne kółka założone. Już się nie będę ślizgał na kałużach Link do komentarza
Recommended Posts