WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Poproszę dwa litry wróżb i małe frytki z numerkiem osiem, najlepiej na wynos.Dziękuję. 1 Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Ale się dzieje, oj ale się dzieje na tym /sb/ dzisiaj. Link do komentarza
MewTwo Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 fix'd. Jeszcze tylko założę mu strój pokojówki i będzie mógł wykazać się swoją elokwencją ^w^Póki nie sprawdzę, będzie nią i nie będzie jednocześnie. Ty to wiesz jak poprawić humor Link do komentarza
Niklas Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Czo to za taroty na forumach, ja się pytam Link do komentarza
Garin Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Czo to za taroty na forumach, ja się pytam Arłuki ciast nie dały, to wróżą z taroty. Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Zaraz potem ofiara z dziewicy i przywoływanie szatana. Link do komentarza
War Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 (edytowany) Wróżmy z tortur, szukamy ciasta. Gimlas, czcij kozę.Ty to wiesz jak poprawić humor Edytowano Sierpień 31, 2015 przez Warmen Link do komentarza
Kobayashi Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 @TW SoliVII The ChariotMiłość. Znajdziesz się w wirze nowych, atrakcyjnych znajomych, pośród których spotkasz wreszcie swoją upragnioną miłość. I nie wmawiaj sobie, że to tylko przyjaźń. Jeśli jesteś w stałym związku, poczujesz się osobą atrakcyjną, kochaną i pożądaną.Praca i pieniądze. Nawet jeśli jesteś zbyt skromna(y), by w to uwierzyć, spotkasz się z dużym uznaniem otoczenia. Korzystaj z nadarzających się okazji i śmiało realizuj swoje projekty. Z każdym nowym dniem będzie ci przybywać pieniędzy!Zdrowie. Jesteś w dobrej kondycji, a jeśli nawet coś ci dolega, spodziewaj się szybkiego powrotu do zdrowia.Przesłanie. Zacznij uważnie słuchać innych i postaraj się zrozumieć ich poglądy, nawet jeśli bardzo różnią się od twoich. Otwartość umysłu sprawi, że wiele się nauczysz i dostrzeżesz swój problem w nowym świetle. Link do komentarza
Niklas Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Albo, co gorsza, głosowanie na PO Link do komentarza
Garin Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 (edytowany) Zaraz potem ofiara z dziewicy i przywoływanie szatana.Dziewice są obecnie towarem deficytowym. Lepiej przywołać szatana bez ofiary z dziewicy. W zastępstwie dobrze się sprawdziłby prawiczek lub nerd. Edytowano Sierpień 31, 2015 przez Garin Link do komentarza
MewTwo Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 (edytowany) fix'd. Jeszcze tylko założę mu strój pokojówki i będzie mógł wykazać się swoją elokwencją ^w^Póki nie sprawdzę, będzie nią i nie będzie jednocześnie. Be te wu to jeden kolega chciał mnie zaciągnąć na konwent amino w stroju pokojówki W sensie że ja w stroju pokojówki. Edytowano Sierpień 31, 2015 przez MewTwo Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 W sumie to czy puszczalskie nie były by lepsze? Po co marnować dobre dziewice? Link do komentarza
War Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Be te wu to jeden kolega chciał mnie zaciągnąć na konwent amino w stroju pokojówki Oczywistym dla mnie jest, że się zgodziłeś. Naturalnie powinienem teraz zapytać, co właśnie czynię - gdzie są zdjęcia? Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Zdjęcia są u mnie. Ale nie chcesz ich widzieć Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Zdjęcia są u mnie. Ale nie chcesz ich widzieć Link do komentarza
MewTwo Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Oczywistym dla mnie jest, że się zgodziłeś. Naturalnie powinienem teraz zapytać, co właśnie czynię - gdzie są zdjęcia? Nie ma zdjęć bo nie pojechałem na konwent amino. Kasy nie miałem Link do komentarza
Garin Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Koniec japka, powrót na stare śmieci. Link do komentarza
Niklas Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Koniec japka, powrót na stare śmieci.Już nie avatar? Link do komentarza
MewTwo Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Zdjęcia są u mnie. Ale nie chcesz ich widzieć Ja jestem śliczny, więc nie wiem czyje zdjęcia ty masz Link do komentarza
Garin Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Już nie avatar? Pfff, prędzej Arka ułaskawią niż ja stanowisko oddam. Link do komentarza
Niklas Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Ja jestem ślicznyco Link do komentarza
MewTwo Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 co Umrzyj spłoń Niklas, ty podkrylu ty Link do komentarza
War Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Ale wciąż masz kumpla, oraz strój pokojówki Link do komentarza
Airlick Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 (edytowany) Pfff, prędzej Arka ułaskawią niż ja stanowisko oddam.Może w końcu sami ci zabiorą. ... Oh wait, avatar AJ. Edytowano Sierpień 31, 2015 przez Airlick Link do komentarza
Garin Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Strój pokojówki jest dobry dla nerdów. Lepszy jest przykusy szkolny mundurek oraz jednoczęściowy strój kąpielowy. Link do komentarza
Recommended Posts