WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 @WarmunFajne to, leci do "ładnych rzeczy" Link do komentarza
Garin Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 A strój pokojówki? Zachwyca samym wyglądem, kolorystyką, kunsztem. I nie jest wyzywający, oczywiście.A także zwraca niepotrzebną atencję oraz jest strasznie staroświecki. Zwyrol i tak będzie miał zboczone myśli patrząc na dziewkę w tym ubraną. Link do komentarza
MewTwo Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 A także zwraca niepotrzebną atencję oraz jest strasznie staroświecki. Zwyrol i tak będzie miał zboczone myśli patrząc na dziewkę w tym ubraną.Widzimy kolejną część z cykli "Rozmowy zwyroli" Link do komentarza
War Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Co rozumiesz przez niepotrzebną atencję? Taki strój cieszy oko. Staroświecki? Jest klasyczny. Bo mundurek składający się z, załóżmy, krawata, białej koszuli i spódnicy kojarzy się zaraz z nowoczesnością. albo strój kąpielowy dla dziecka, ale ten akurat kojarzy się z prokuraturą Zwyrol i tak będzie miał zboczone myśli patrząc na dziewkę w tym ubraną.Idąc tym tropem, przed zboczonymi myślami nie uchroni cię żadne ubranie. Jego brak w sumie też nie. Chociaż może? Link do komentarza
War Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Widzimy kolejną część z cykli "Rozmowy zwyroli" Spójrz na nasze PW Poza tym, wcale nieprawda Link do komentarza
MewTwo Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Spójrz na nasze PW Poza tym, wcale nieprawda Nie spojrzę na wasze PW, chyba że dasz skriny Link do komentarza
Garin Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 (edytowany) Widzimy kolejną część z cykli "Rozmowy zwyroli" Każdy mężczyzna jest trochę zwyrolem. No chyba, że ktoś ma skłonności do bycia homosiem. EDIT:>implying, że tylko dzieci noszą jednoczęściowy strój kąpielowy. Edytowano Sierpień 31, 2015 przez Garin Link do komentarza
MewTwo Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Każdy mężczyzna jest trochę zwyrolem. No chyba, że ktoś ma skłonności do bycia homosiem. EDIT:>implying, że tylko dzieci noszą jednoczęściowy strój kąpielowy.Co rozumiesz przez bycie trochę zwyrolem? Link do komentarza
Airlick Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Każdy mężczyzna jest trochę zwyrolem. No chyba, że ktoś ma skłonności do bycia homosiem.>implying, że homosie to nie zwyrole Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 http://jastrzebie-gramatyki.pl/cytat/364694 Link do komentarza
Garin Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 >implying, że homosie to nie zwyroleHomosie to inna para kaloszy. To już nie zwyrodnienie, a czysta herezja. Link do komentarza
War Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 >implying implificationsIdę zajmować się ciekawszymi rzeczami. Link do komentarza
MewTwo Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 >implying implificationsIdę zajmować się ciekawszymi rzeczami.Baju Link do komentarza
Simplistic Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Ale co jest złego w ornitologii? Zawód jak każdy inny... Link do komentarza
Gość Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Widzę forumowy marsz niepodległości Link do komentarza
MewTwo Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Widzę forumowy marsz niepodległościTric, a ci nie mieli kasować konta? 1 Link do komentarza
Gość Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Nie ogarniam Mew co ci sie stało że już mnie nie lubiszA konto za kilka godzin Link do komentarza
MewTwo Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Nie ogarniam Mew co ci sie stało że już mnie nie lubiszA konto za kilka godzinNie że nie lubię, ale po prostu chciałem się spytać. Link do komentarza
Gość Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Popieranie obrażania mnie to też z ciekawości rozumiem Link do komentarza
MewTwo Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Gdzie ja cię obraziłem? Link do komentarza
Garin Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Wat? Przecież homoseksualizm dalej kłóci się z naukami Kościoła, czyli jest herezją. A, i dopiero teraz to zauważyłem: Nie zwyrole, a zboczeńcy na tle parafilii. Link do komentarza
Simplistic Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Gdzie ja cię obraziłem?Nie wazne gdzie, obraziłeś i tyle Link do komentarza
MewTwo Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Przecież homoseksualizm dalej kłóci się z naukami Kościoła, czyli jest herezją. A, i dopiero teraz to zauważyłem: Nie zwyrole, a zboczeńcy na tle parafilii. Zastanawiam się czy nie palnąć tekstu o homoseksualiźmie i pedofili wśród duchowieństwa ale jednak nie, mam pewien poziom. A homoseksualizm sam w sobie nie kłóci się z aktualnym nauczaniem Kościoła. Link do komentarza
Recommended Posts