Kobayashi Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Tradycyjnie, karta od 1 do 23. Link do komentarza
Kobayashi Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 I MagicianMiłość. Dla samotnych zapowiedź szalonej miłości, z której być może zrodzi się trwały i szczęśliwy związek. Jeśli jesteś już zakochany(a), ciesz się każdą wspólnie przeżytą chwilą, wyrażaj swoje myśli i uczucia, niczego nie komplikuj, a wasza miłość przetrwa najgorsze burze.Praca i pieniądze. Masz szansę odnieść sukces, ale pod warunkiem, że zmienisz swoje dotychczasowe przyzwyczajenia. Jeśli czekają cię nowe obowiązki, nie obawiaj się, że im nie podołasz. Płyń z falą, która niesie zmiany, bo nie można stać w miejscu!Zdrowie. Jesteś w doskonałej formie, a odczuwane dolegliwości nie są poważne i powinny szybko minąć. Może to tylko przemęczenie?Przesłanie. Los sprzyja odważnym, więc nie bój się ryzyka. Jeśli tylko zechcesz, rozpoczniesz nowy, ważny etap w swoim życiu i raz na zawsze pozbędziesz się starych problemów.Karty przemówiły Link do komentarza
BiP Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 JAK NIE TU TO JUSTIN DOSIĘGNIE WAS GDZIE INDZIEJ, BO WRÓCIŁ I ZNOWU WYGRYWA WSZYSTKOPowróżyć komuś? ( ͡° ͜ʖ ͡°)Tak, sprawdź czy mnie biber dosięgnie Link do komentarza
Kobayashi Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 (edytowany) Spróbuję. @BRONIESiPEGASIS wybierz trzy karty od 1 do 23. Edytowano Sierpień 31, 2015 przez izak Link do komentarza
Kobayashi Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 4,6,10XIV Temperance, XV Devil, XVIII Moon.Bieber Cię dosięgnie, jeżeli nie zrezygnujesz z jednego ze swoich nałogów albo nie zaczniesz zastanawiać się nad swoim życiem. Równowaga oznacza, że jedno jest równie ważne co drugie. Link do komentarza
BiP Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 XIV Temperance, XV Devil, XVIII Moon.Bieber Cię dosięgnie, jeżeli nie zrezygnujesz z jednego ze swoich nałogów albo nie zaczniesz zastanawiać się nad swoim życiem. Równowaga oznacza, że jedno jest równie ważne co drugie. Grrrr, masz bana Link do komentarza
Kobayashi Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Grrrr, masz bana Przecież to nie ja przemówiłem, tylko karty. Im możesz dać bana Link do komentarza
MewTwo Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Grrrr, masz bana Tak powiedziały karty, kolega niewinnym jest Link do komentarza
BiP Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Przecież to nie ja przemówiłem, tylko karty. Im możesz dać bana Tak powiedziały karty, kolega niewinnym jest W dawnych czasach, posłaniec przynoszący złe wieści, był ścinany na miejscu...On też był niewinny... Link do komentarza
MewTwo Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 W dawnych czasach, posłaniec przynoszący złe wieści, był ścinany na miejscu...On też był niewinny... YOU HAD NO POWER HERE Link do komentarza
BiP Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 YOU HAD NO POWER HERE Ale Czarny Pan ma.... Link do komentarza
Kobayashi Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 W dawnych czasach, posłaniec przynoszący złe wieści, był ścinany na miejscu...On też był niewinny... Dzisiaj nie żyjemy w dawnych czasach, przyjacielu Link do komentarza
BiP Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Ale dawne czasy żyją nadal Link do komentarza
MewTwo Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Have*Wiedziałem że się w czymś palnę Ale Czarny Pan ma....Czarny Pan nie żyje Link do komentarza
BiP Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Harry też tak myślał, do czasu.... Link do komentarza
MewTwo Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Harry też tak myślał, do czasu....A co, nie oglądałeś ostatniej części. Voldzio nie miał horkruksów i się rozsypał na popiół Link do komentarza
BiP Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Mówię o pierwszej części, każdy "myślał", że go nima, ale wrócił... Link do komentarza
MewTwo Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Mówię o pierwszej części, każdy "myślał", że go nima, ale wrócił... Bo miał horkruksy. Teraz nie żyje A wraz z nim Bella Link do komentarza
Garin Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 A co, nie oglądałeś ostatniej części. Voldzio nie miał horkruksów i się rozsypał na popiół Gdyż w książkach dla tłuszczy muszą antagoniści zostać pokonani przez protagonistę. W realu jak wiadomo często jest na odwrót... 1 Link do komentarza
Kobayashi Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 Mówię o pierwszej części, każdy "myślał", że go nima, ale wrócił... Fakt, dawne czasy żyjo nadal Link do komentarza
MewTwo Napisano Sierpień 31, 2015 Share Napisano Sierpień 31, 2015 W ogóle to prawie się popłakałem jak był Snape i jego wspominki. Gupi ojciec Harryego Link do komentarza
Recommended Posts