Garin Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 To dlaczego ma dwa Oscary™? Tak samo jak to, że Titanic dostał ~10 Oscarów. Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Studio Ghibli 4 evah Link do komentarza
Kuracyja Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Tak samo jak to, że Titanic dostał ~10 Oscarów. Nie zapominaj o Ben Hurze, też 10 Oscarów™ Link do komentarza
MewTwo Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Tak samo jak to, że Titanic dostał ~10 Oscarów. Bo to dobre filmy? Frozen przedstawia cudowną historię, ma genialny soundtrack a sama kreacja bohaterów jest naprawdę świetna. 1 Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Na zdjęciach które widziałem, już z niej zrobili. Daj na pw ( ͡° ͜ʖ ͡ °) Link do komentarza
Decaded Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Tric, po kiego wała była ta cała szopka z usuwaniem konta?Przyznaj się, że zrobiłeś to tylko w celu próby ominięcia blokad ponakładanych przez osoby Cię ignorujące. 5 Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Takiego Frozena bym oglądał. 3 Link do komentarza
MewTwo Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Takiego Frozena bym oglądał. Umrzyj spłoń.Lich King jest tylko jednym... i jest nim Sylvanas Windrunner Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 >Titanic>dobry film Największy sztampowy romans jaki kiedykolwiek widziałem. Coś co miało wywołać u mnie płacz, spowodowało wyłącznie wynudzenie i śmiech politowania. W sumie to Oscara mógłbym dać za efekty specjalne, gdyż one były świetne. Najlepszą sceną w tej sztampie to bodajże kontakt z górą lodową i samo tonięcie okrętu. Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Rzekł Garin, wychwalający mangoamino 1 Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Rzekł Garin, wychwalający mangoamino Titanica oglądałem dwa lata temu, więc przed mangoamino. Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 I tak najlepszy ze wszystkiego jest Thrall Link do komentarza
MewTwo Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Titanica oglądałem dwa lata temu, więc przed mangoamino. Garin, Tytanic jak na rok 1997 to film był dobrze zrobiony. Romans nie był sztampowy, tylko typowy Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Najlepsza jest Księżniczka Destylacja. Heretycy. Link do komentarza
XANAXTHOUS Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Jedno słowo, dziewięć liter. IMPERATOR. Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 I żodyn zielony się nie przyznał do usunięcia.Może to był Admin Długo wytrzymał.Fakt Tric, po kiego wała była ta cała szopka z usuwaniem konta?Przyznaj się, że zrobiłeś to tylko w celu próby ominięcia blokad ponakładanych przez osoby Cię ignorujące. Link do komentarza
MewTwo Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Jedno słowo, dziewięć liter. IMPERATOR.Tru FOR THE EMPEROR! Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Przyznaj się, że zrobiłeś to tylko w celu próby ominięcia blokad ponakładanych przez osoby Cię ignorujące.Kwestią kilkunastu sekund jest ponowne wrzucenie jego w listę ignorowanych, więc wątpię w ten powód. Prędzej była to próba zwrócenia na siebie uwagi. Link do komentarza
Ylthin Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 (edytowany) *wynurza się z bagna*Nawet ja tak nie atencjuję. Edytowano Wrzesień 5, 2015 przez Ylthin Maruda Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Oczywiście że nie Link do komentarza
Ylthin Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 No siema, nie usunęłam konta tylko po to, by założyć nowe... Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 Ylth to potraktuje teraz jak wyzwanie D: Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 5, 2015 Share Napisano Wrzesień 5, 2015 PS, TO PRAWDA. Iltin tylko buldupczy od czasu do czasu xd Link do komentarza
Recommended Posts