Minish, Hero of the Storm Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 @Minish. Bohater Burzy>mówienie że dd2 to niezbalansowana mapaMinish, plz...Statystyki nic nie dają, no weź... Tyle razy widziałem ten graf że chyba oszaleję, tak na przyszłość to te statystyki są od wygranych, więc nie mówi to dużo bo np. w CT można ugrać kilkanaście rund, nie wiesz nawet ile razy coś takiego widziałem Kura plz... Gdyby przez te same drużyny (na bardzo równym poziomie) byłyby tworzone te statystyki to byś widział dużą różnicę, równie dobrze można na takim aztec wygrać 15 w TT, gracze grający a mapy to dwie różne rzeczy i nie można ich do siebie porównywać przy sprawdzaniu balansu. Dla mnie lepiej w CT się gra na dust 2 na long i na B, bo mam graczy na bliski dystans i nie muszę patrzeć w dwa miejsca (jeśli na B ktoś mi pleców kryje lub chociaż ktoś pilnuje mid/dolny trup).>wychodzenie z CT po odbicie BSa>nie gali>nie longaJa tam mam najczęściej zacięte mecze na DD2, nie narzekam >nuke to nie rotacjaMówiłem o mappoolu turniejowym.https://youtu.be/xebNPqLGuv8?t=2m34s Może nie najlepszy przykład ale może zadziałać. Na innych mapach ci pewnie nie idzie przez przyzwyczajenie Sam tak miałem dopóki nie zacząłem grać różne mapy, szkoda że Deathmatch głównie na dd2 jest, ale przynajmniej czasem dają Mirage lub Inferno :3 A co do Nuke to słusznie że usunięto go z mappool, bo to mogłoby się źle skończyć. Powinni zrobić remake i dać w innym miejscu sekret (najlepiej przy Garażu) oraz trochę zmienić A, a na B dać trochę więcej czegoś za czym można się schować, jest to chyba jedyny bombsite który kryje tylko jedno wyjście z którego może nikt nie wyjść, albo po prostu dać tą żółtą dużą beczkę w trochę inne miejsce. To tylko moje zdanie, twórcy by dużo lepiej wiedzieli ale co do tego sekretu to jestem pewny że to by było lepsze, bo trzeba by było bardziej na blisko do garażu się przemieszczać Tyle wygrać@AirlickUkryta zawartośćCHCĘ TAKĄ SKÓRKĘ d; Link do komentarza
Cahir Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 14:16ale imo EBitelsi grali całkiem nieźle, zwłaszcza, że był to chyba ich pierwszy major. Link do komentarza
Sosna Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 @Cahir gorszej sygny nie mogłeś wybrać? Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 @Cahir gorszej sygny nie mogłeś wybrać? Oj uwierz że mógł Link do komentarza
Sosna Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 No ale w końcu znalazłem avek, który wygląda znośnie w tej chędożonej ramce Link do komentarza
Decaded Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 O ja pierniczę, co to za pasztet straszny Link do komentarza
Cahir Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 @SosenAlternatywa wyglądała tak: ale nie było tekstu, więc się rozmyśliłem. Btw. ZNOWU GRAJO COBBLE'A! Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 @Deca Pasztet za isty![Wulg]https://www.youtube.com/watch?v=AagRYDxrZ7k Link do komentarza
Sosna Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 @Cahir nie masz normalniejszych grafik? Link do komentarza
Decaded Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 No, pasztet z toną tapety. Już moje ściany są mniej zawalone gipsem. Link do komentarza
Gość Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Wiadomo, jeśli ktoś wygląda po prostu dobrze to jest pasztetem z tapetą #śmiesznepolaczki Link do komentarza
Sosna Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 @Decaded ty mówisz o moim avku, czy o tej lasce, co ją tric postuje? bo w końcu nie wiem Link do komentarza
Decaded Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 @Sosna o tym czymś, co Tric wrzucił Link do komentarza
Gość Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Sosna, mówi o Arianie bo chce mnie najpewniej sprowokować żebym go obraził i żeby mógł dać warna z dupy Link do komentarza
Sosna Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 AAA... jak dla mnie z wyglądu jest całkiem okej ale ja się tam nie znam Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Lubię Pringles. Link do komentarza
Cahir Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 DZIE MOJE SKRZYNKI Z CBBLA 1 Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 W ddddddddddddddddddddddddddddupie Link do komentarza
Decaded Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 (edytowany) Tak jak patrzę, to tu niektórzy mają sygnaturki po 400px wysokości i więcej. Chyba będę palił edit;oh god... Tric, przestań to coś wrzucać. Ja tu jem. A raczej jadłem... Edytowano Sierpień 21, 2015 przez Decaded Link do komentarza
Tokusa Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Makijażu laski komentować nie będę, bo jak dla mnie wygląda to na albo za dużo tapety albo "przedobrzenie" z filtrem w aparacie.W każdym razie włosy ma fajne. Chciałabym takie Link do komentarza
Garin Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 @Dec Pal póki ciepłe, świeże, mięciutkie i jeszcze żyjące. Link do komentarza
Recommended Posts