Silicius Napisano Wrzesień 8, 2015 Share Napisano Wrzesień 8, 2015 (edytowany) Edytowano Wrzesień 8, 2015 przez Silicius Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 8, 2015 Share Napisano Wrzesień 8, 2015 Czuję się więc wyjątkiem od tej reguły. Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Wrzesień 8, 2015 Share Napisano Wrzesień 8, 2015 Czekasz na kontynuację? Link do komentarza
Airlick Napisano Wrzesień 8, 2015 Share Napisano Wrzesień 8, 2015 Newfagowi bardzo BnP się podobało, aż zaczął oglądać inne ecchi gówna przez to. Straszna choroba. Link do komentarza
Silicius Napisano Wrzesień 8, 2015 Share Napisano Wrzesień 8, 2015 (edytowany) Nie dziwie się, masz pełną gumkę na sygnie Na serio ci się podobało? Edytowano Wrzesień 8, 2015 przez Silicius Link do komentarza
Cahir Napisano Wrzesień 8, 2015 Share Napisano Wrzesień 8, 2015 Daily Reminder, że Gintama Master Race. Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 8, 2015 Share Napisano Wrzesień 8, 2015 Newfagowi bardzo BnP się podobało, aż zaczął oglądać inne ecchi gówna przez to. Straszna choroba.Umrzesz w męczarniach za to porównanie. Powiadam to w Czerwonej Prawdzie. Nie dziwie się, masz pełną gumkę na sygnie TO JEST TAMAGOAISU, A NIE JAKAŚ GUMKA >,< Link do komentarza
Airlick Napisano Wrzesień 8, 2015 Share Napisano Wrzesień 8, 2015 TO JEST TAMAGOAISU, A NIE JAKAŚ GUMKA >,<Czyli co, smakowa? Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 8, 2015 Share Napisano Wrzesień 8, 2015 (edytowany) Jak lubisz takie niezapomniane przeżycia, to możesz smakować gumki, ale tamagoaisu to zwykłe lody w kształcie jajka. Edytowano Wrzesień 8, 2015 przez Garin Link do komentarza
Silicius Napisano Wrzesień 8, 2015 Share Napisano Wrzesień 8, 2015 Jak lubisz takie niezapomniane przeżycia, to możesz smakować gumki, ale tamagoaisu to zwykłe lody w kształcie jajka.od kiedy jajko wygląda jak prezerwatywa Link do komentarza
Airlick Napisano Wrzesień 8, 2015 Share Napisano Wrzesień 8, 2015 Jak lubisz takie niezapomniane przeżycia, to możesz smakować gumki, ale tamagoaisu to zwykłe lody w kształcie jajka.Gumka o smaku loda w kształcie jajka? Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Wrzesień 8, 2015 Share Napisano Wrzesień 8, 2015 Gumka o smaku loda w kształcie jajka?Japonia, tego nie ogarniesz 1 Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 8, 2015 Share Napisano Wrzesień 8, 2015 (edytowany) Tamagoaisu dosłownie znaczy "jajko lodu", a to, że akurat w sygnaturze jest prawie spożyte i rozpuszczone to nie moja wina. Edytowano Wrzesień 8, 2015 przez Garin Link do komentarza
Airlick Napisano Wrzesień 8, 2015 Share Napisano Wrzesień 8, 2015 Tamagoaisu dosłownie znaczy "jajko lodu", a to, że akurat w sygnaturze jest prawie spożyte i rozpuszczone to nie moja wina.Twoja, sam to wrzuciłeś. Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 8, 2015 Share Napisano Wrzesień 8, 2015 (edytowany) Twoja, sam to wrzuciłeś. Ale to nie ja rozpuściłem i nie dojadłem loda. Edytowano Wrzesień 8, 2015 przez Garin Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 8, 2015 Share Napisano Wrzesień 8, 2015 (edytowany) Mogę wybudować Krzywą Wieżę w Opolu z kapsli. Edytowano Wrzesień 8, 2015 przez Po prostu Tomek Jestem ortograficznym retardem Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Wrzesień 8, 2015 Share Napisano Wrzesień 8, 2015 Mogę wybudować Krzywą Wierzę w Opolu z kapsli.Wybuduj Krzywą Wieżę w Opolu z kapsli. Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 8, 2015 Share Napisano Wrzesień 8, 2015 Wywróciła się :cSpróbuję ponownie. Link do komentarza
Ylthin Napisano Wrzesień 8, 2015 Share Napisano Wrzesień 8, 2015 Japonia ma chyba święto oparte na ludowej opowieści o opętanej waginie. Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Wrzesień 8, 2015 Share Napisano Wrzesień 8, 2015 ;__;Sama się wywróciła, czy ktoś jej pomógł? Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 8, 2015 Share Napisano Wrzesień 8, 2015 Pomogła jej grawitacja. Grawitacjo, ty kurwo.@Ylthin: Why must you hurt my brain this way. 2 Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 8, 2015 Share Napisano Wrzesień 8, 2015 Ale i tak nie pobije Święta Płodności w Japonii Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 8, 2015 Share Napisano Wrzesień 8, 2015 O, macie. Może wyglądać trochę dziwnie bo musiałem nachylić laptopa. W pokoju wala mi się jakoś tak z trzy razy tyle kapsli. 3 Link do komentarza
Recommended Posts