Czarny Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 @Czarny@Ylthin Dziękuję Chociaż jak mówię, biedy ze mną takiej nie ma. Martwię się o tatę. Ma niedługo zabieg usunięcia nowotworu jelita grubego :/Najgorzej współczuję Ci z powodu tego, że nad morze nie możesz pojechać już, ani żadnego jodu wciągać. No i ogromnie pilnie trzeba diety przestrzegać :c Szkoda Saab.Nie ma sprawy, po to są ludzie chyba Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 Robię tylko od święta, zresztą chędożył pies, raz się żyje Ostatecznie i tak wszyscy umrzemy......no ale cholera, to nie znaczy, że mamy to zrobić będąc kalekimi. Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 gdzie sb:<Zmarło wraz ze starym silnikiem. Link do komentarza
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 Ostatecznie i tak wszyscy umrzemy...Ukryta zawartośćOJ TAM OJ TAMRaz na jakiś czas to i szklaneczka denaturatu nie zaszkodzi Link do komentarza
Yargolek Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 Napraw, Jargol smutny :( Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 (edytowany) Najgorzej współczuję Ci z powodu tego, że nad morze nie możesz pojechać już, ani żadnego jodu wciągać. No i ogromnie pilnie trzeba diety przestrzegać :c Szkoda Saab.Nie ma sprawy, po to są ludzie chyba Zawsze może się sztachnąć świeżym krakowskim powietrzem w zimie Edytowano Wrzesień 23, 2015 przez Niklas 2 Link do komentarza
Camed Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 @Sabina nie wiem co powiedzieć ehh... Szybkiego powrotu do zdrowia, i z tatą na 100% będzie OK :3A ja odrobiłem angielski i teraz możecie decydować co dziś wieczorkiem sobie obejrzęNajlepiej jakiś Thriller, albo dobre fantasyTapnięte 1 Link do komentarza
GoForGold Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 @Skajpłot I tak nie ogarniasz w tego CSa, sb lepiej zrób. Link do komentarza
Kuracyja Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 OJ TAM OJ TAMZgiń. Zabiłeś jednorożca! Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 Wynajmijmy jakichś azjatów, by mu konto zhakowali i ukradli wszystko Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 OJ TAM OJ TAMRaz na jakiś czas to i szklaneczka denaturatu nie zaszkodzi Ważne pytanie: czy warto ryzykować zdrowie dla tego paskudztwa? Link do komentarza
Czarny Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 Zawsze może się sztachnąć świeżym krakowskim powietrzem w zimie Gorzej na Śląsku się sztachnąć powietrzem w zimie Link do komentarza
Sabina Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 Dzięki Wszystkim za dobre słowa Link do komentarza
Camed Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 Wyślijmy skajowi paczkę motywacyjną. W pewien magiczny sposób zniknie jego hehe czerwony itemek Tapnięte Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 Gorzej na Śląsku się sztachnąć powietrzem w zimie Ale chyba wciąż Kraków na pierwszym miejscu tkwi Bo miejsce podwójnie pierwsze ma Sosnowiec. Link do komentarza
GoForGold Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 Wyślijmy skajowi paczkę motywacyjną. W pewien magiczny sposób zniknie jego hehe czerwony itemek Tapnięte Jakbym się zebrał, to mógłbym odpalić samochód i do niego pojechać, mam jakieś 15 minut drogi. Wziąłbym @Deca, żeby na nim usiadł i go zmotywował. Link do komentarza
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 Ważne pytanie: czy warto ryzykować zdrowie dla tego paskudztwa? Tak po prawdzie to nie wiem, nigdy nie próbowałem. Ale chodzi o zasadę: raz na jakiś czas (powiedzmy miesiąc) pomacham sobie moim pięknym, kręconym włosiem, to przeca ani kark, ani kręgosłup mi od tego nie odpadnie. A rozrywka jest. No i po co by mi była ta grzywa, gdybym nie mógł się nią czasem pobawić? Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 Jakbym się zebrał, to mógłbym odpalić samochód i do niego pojechać, mam jakieś 15 minut drogi. Wziąłbym @Deca, żeby na nim usiadł i go zmotywował. Chcesz miażdżyć samochód Dekiem? D: Ty brutalu ;-; Link do komentarza
GoForGold Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 Mój samochód nie zrobi sb więc nie mam po co go miażdżyć Decem. Skaj to co innego. Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 Tak po prawdzie to nie wiem, nigdy nie próbowałem. Ale chodzi o zasadę: raz na jakiś czas (powiedzmy miesiąc) pomacham sobie moim pięknym, kręconym włosiem, to przeca ani kark, ani kręgosłup mi od tego nie odpadnie. A rozrywka jest. No i po co by mi była ta grzywa, gdybym nie mógł się nią czasem pobawić? Mi wystarcza sam fakt istnienia mojego czochraka. No i ochrona przed zimnem. Żadnego machańska mi nie trzeba Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 Mój samochód nie zrobi sb więc nie mam po co go miażdżyć Decem. Skaj to co innego.Zmiażdżony Skaj też raczej SB nie zrobi. Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 Zmiażdżony Skaj też raczej SB nie zrobi.Ale może zmotywuje Sipera 1 Link do komentarza
GoForGold Napisano Wrzesień 23, 2015 Share Napisano Wrzesień 23, 2015 Zmiażdżony Skaj też raczej SB nie zrobi.No to już zależy, nogi przykładowo mu się w tym nie przydadzą. Link do komentarza
Recommended Posts