Poranny Kapitan Scyfer Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 @PervKapitan z tego co widzę na co dzień, to całkiem normalne u kobiet, kolega chyba jakiś nieobeznany Link do komentarza
Gronek Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 Ten uczuć, kiedy kolega ze studiów pyta czy zmieniłam orientacje, bo piszę o ładności kobiet ;_; Przecie kobiety brzydkie soNajładniejsze so Gronki Link do komentarza
Syrth Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 @Soundtrack, wiesz, napisałam, że jedna magister, z którą mamy zajęcia mogłaby być ładniejszą dupą Link do komentarza
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 @Perv a to z kolei znaczy, że zależy Ci na wartościach estetycznych tego świata 1 Link do komentarza
Syrth Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 Najlepsze jest, że w tamtym roku ten sam kolega się mnie pytał "A co Ty jesteś bi?" też dla żartów ;_; Link do komentarza
Gronek Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 (edytowany) Pierwsza zasada Gronkowa:Okulary są czyste tak długo, póki nie zauważysz, że są brudne. Hej, tak w sumie, Niklas kiedyś zszedł z pierwszego miejsca pod względem otrzymanej reputacji w ciągu tygodnia? Edytowano Wrzesień 24, 2015 przez Gronkling Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 Pierwsza zasada Gronkowa:Okulary są czyste tak długo, póki nie zauważysz, że są brudne. Hej, tak w sumie, Niklas kiedyś zszedł z pierwszego miejsca pod względem otrzymanej reputacji w ciągu tygodnia? Jak Sprom zamieścił swoją Księżniczkę Destylację Link do komentarza
Gronek Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 Jak Sprom zamieścił swoją Księżniczkę Destylację A no, faktycznie.Jako pierwszy dałem reputkę. Zapoczątkowałem twój upadek 1 Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 Jeszcze trochę i zaliczę dzisiaj dzień wielkiego wygrywu. Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 Raz się zdarzyło, wybaczam.W końcu jestem tulaśnym krabem :3 Link do komentarza
Gronek Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 A ja jestem słodkim Gronkiem :3 Link do komentarza
Syrth Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 @Garin ktoś kto ogląda chińskie bajki nie może mieć dzień wygrywu Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 @Garin ktoś kto ogląda chińskie bajki nie może mieć dzień wygrywu Może dziś się zdecydował zaprzestać oglądania? Link do komentarza
Syrth Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 Może dziś się zdecydował zaprzestać oglądania?To tak nie działa, mango i anime zostaje na całe życie. Ja nie oglądałam już bardzo bardzo dawno temu, ale oglądałam i lubię Link do komentarza
Gronek Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 To tak nie działa, mango i anime zostaje na całe życie. Ja nie oglądałam już bardzo bardzo dawno temu, ale oglądałam i lubię Właśnie dlatego jedyne co oglądam, to StarCrafts. Nic mnie nie przyciągnie Link do komentarza
Garin Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 @Garin ktoś kto ogląda chińskie bajki nie może mieć dzień wygrywu Może dziś się zdecydował zaprzestać oglądania?Lepiej, jedna z nielicznych (ładnych) dziewczyn z mojego technikum wykazała się zainteresowaniem zawarcia znajomości ze mną. Kilka minut temu, kiedy przez TSa z nią rozmawiałem, zapytała się, czy nie chciałbym gdzieś skoczyć w niedzielę. 1 Link do komentarza
Gronek Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 Lepiej, jedna z nielicznych (ładnych) dziewczyn z mojego technikum wykazała się zainteresowaniem zawarcia znajomości ze mną. Kilka minut temu, kiedy przez TSa z nią rozmawiałem, zapytała się, czy nie chciałbym gdzieś skoczyć w niedzielę.Do kościoła? 1 Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 Do kościoła?A Gron chodzi? Link do komentarza
GoForGold Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 Nowe internety, żegnaj radiówko. Link do komentarza
Gronek Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 A Gron chodzi? A Gron czyta na mszy 1 Link do komentarza
Sosna Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 kupiłę se dodatki do Wiedźmina 3 ... i update do edycji specjalnej DA:I Link do komentarza
Syrth Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 Lepiej, jedna z nielicznych (ładnych) dziewczyn z mojego technikum wykazała się zainteresowaniem zawarcia znajomości ze mną. Kilka minut temu, kiedy przez TSa z nią rozmawiałem, zapytała się, czy nie chciałbym gdzieś skoczyć w niedzielę.Ładna? Link do komentarza
Recommended Posts