BiP Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Spróbuj tutaj. Jeżeli pokrzyczysz odpowiednio głośno, to z pewnością ktoś zauważy.Ale i tak nie gwarantuje załatwienia sprawy Zakładam, że albo Deceł, albo solaris wystawiał.Przecie masz wgląd ... Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Osoba wystawiająca jest nieuchwytna napisać mejla możesz, a czy odpiszą to już jest loteria 1 Link do komentarza
Garin Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Przecie masz wgląd ...Ćśśśśśśś, nie chce zdradzać tajemnic forumowych. Link do komentarza
Kuracyja Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 (edytowany) To, kto wystawiał punkty dla mnie, niech będzie znane tylko mnie i Administracji... Edytowano Październik 2, 2015 przez Kuracyja chodziło o moje punkty Link do komentarza
BiP Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Ćśśśśśśś, nie chce zdradzać tajemnic forumowych.Nie mówię, że masz pisać, ale sam dla siebie możesz zobaczyć... Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Zaraz, to obecnie niewiadome jest to, kto wystawia punkty? Link do komentarza
Kuracyja Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 edytowałem Link do komentarza
BiP Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Zaraz, to obecnie niewiadome jest to, kto wystawia punkty?Zawsze jest to wiadome. Link do komentarza
Garin Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 (edytowany) Nie mówię, że masz pisać, ale sam dla siebie możesz zobaczyć...Przecież wiem kto wystawił. Codziennie sprawdzam zgłoszenia i warny. Zaraz, to obecnie niewiadome jest to, kto wystawia punkty?W pewnym sensie zdradzane są poufne dane, więc jednoznaczne wskazanie moderatora nie jest dobre. Edytowano Październik 2, 2015 przez Garin Link do komentarza
Amolek Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Cały tydzień zawalony, a tu jeszcze taki weekend. Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 W pewnym sensie zdradzane są poufne dane, więc jednoznaczne wskazanie moderatora nie jest dobre.Już łapię. Po prostu zrozumiałem to tak, że Kuracyja się nie dowiedział, kto dał mu warna. Link do komentarza
SnuJ Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 no kisne poprostu xD Link do komentarza
Amolek Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Hai, hai. Jeszcze ogarniałem dzisiaj garażu trochę. Może i jestem zmęczony, ale odkopałem fajną rzecz (nikt się nie zgłaszał po nią, więc moja ) Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 kamera... dość stara Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Grunt żeby działała. Link do komentarza
Garin Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Oddajcie Arłuka! Link do komentarza
Amolek Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Grunt żeby działała.Zobaczymy niedługo, czy da się ją uruchomić. Link do komentarza
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Oddajcie Arłuka!Nie. Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Oddajcie Arłuka!Aż tak ci śpieszno do nagrody od niego? Link do komentarza
Garin Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Aż tak ci śpieszno do nagrody od niego? A co obiecał mi? Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Już ci o niej mówiłem. Co prawda jest to bliżej "małego upominku" niż "nagrody", ale zawsze coś. Link do komentarza
Garin Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Już ci o niej mówiłem. Co prawda jest to bliżej "małego upominku" niż "nagrody", ale zawsze coś.Ale to nie jest klasyczne "Utop się"? Link do komentarza
Gość ChrisEggII Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 Ale to nie jest klasyczne "Utop się"?A tego to ci już niestety obiecać nie mogę. Szczegółów mi nie zdradził. Link do komentarza
Garin Napisano Październik 2, 2015 Share Napisano Październik 2, 2015 A tego to ci już niestety obiecać nie mogę. Szczegółów mi nie zdradził.Przez pejsbuki się komunikował? Link do komentarza
Recommended Posts